Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

arzum...saol canim...insallah tedavin hayirli olur...Rabbim yardimcin olsun....
hituci...sevindim arkadas icin...desene yarin test günü olmus bile...bana da bildirirsin insallah...sen nasilsin?...insallah iyisindir...ben bayramda annemgile gitcem Allah izin verirse...senin haberini anca hafta sonundan sonra ögrenirim....canim...bayram geceleri bol bol duala namazla gecir...Rabbim insallah dualarimizi kabul eder

selam kızlar öncelikle hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.........ben bu bayramı bol bol dua ile geçirmeyi düşünürken maalesef nasip olmadı regli oldum............ siz bol bol dua edin lütfen bizlerede........ hituci canım inşallah 6 yumurtanda sağlıklı olur dondurursun.......... tabi allah hayırlısını nasip etsin........ inşallah hayallerimiz umutlarımız gerçeğe dönüşür ve bizde anne olma duygusuna erişiriz........ allah yardımcın olsun

herkesin mübrek kurban bayrami kutlu olsun arkadaslar.rabbim birdahaki bayrama bebislerimizle girmemizi nasip eylesin...

kızlar günaydın nerelerdesiniz yaaa..........hiç kimseden ses seda yok............ nurcan,pgt,hituci,zümmin.... kimseler yok.........topic iyice kaymış taaaaaa uzaklara

günaydın canlarım hepinizin kurban bayramı kutlu olsun inşş birdahaki bayrama bebeklerimiz bazılarımızın kucağında bazılarımızın karnında olur inşşşşşşş

simge canım nasılsın bitanemm

hituci sen nasılsın canım test günün geldimi yoksa hadi hayırlısı arkadaşım inşş güzel haberler alırsın ve bize verirsin

kızlar benim adetim yaklaşıyo çarşamba günü olurum sanırım bakalım tekarar bizim macera başlıcak hadi hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar.ben bugün üye oldum.Ben de tüp bebek tedavisine başlıycam aralık ayında.Medıcana Beylikdüzü nde.Selman Laçin ve Aysun Güney le.zor karar verdim ama ilk görüşmem çok iyiydi,ilgiliydiler.Memnun kaldım yani.Şimdi adet günümü bekliyorum.Eşimde sperm hareketsizliği var,bende de polikistik over.mikroenjeksiyondan başka şansınız yok dedi doktor.umarım olumlu sonu. alırım.ilk kez deniycem,çok stresliyim.daha önce burada yaptıranlar var mı acaba?bana tecrübelerinizi anlatabilir misiniz?

herkese selamlar...hituci den haber yok...acaba noldu?
simge biz iyiz hamd olsun...hafta sonu evde degildim...bayrama gittik annemgile...Allaha sükürler olsun cok güzel bayram güzel gecti...
nurcan...hadi hayirlisi...Allah insallah hayirlisyla tedavini bitirmeni nasip eder....fevzi bey cok iyi birisi...bana cok yardimci oldu...
ay_ser...Rabbim tedavini hayirli etsin...stressli olma , rahat ol...Allaha bol bol dua et...burdakiler tedavisi ayri...kromozom bozuklugu olanlar toplaniyor burda ama yinede tecrübesi olan vardir...Allah hayirli tedaviler nasip etsin

merhaba kızlar ben memlekete gitmiştim bayramda, yazamadım ne zamandır.. umarım herşey yolundadır.. ben yine bunalımdayım... ankarada genartta yaptıracağım diyordum, kafam yine karıştı.. eşimin yanında mı olayım annemin yanında mı karar veremiyorum.. eşimle annem, istanbulla ankara arasında kaldım.. bir de rapor çıkartılacak... nerde nasıl çıkaracağım bilmiyorum.. bizim durumumuzda rapor çıkarırken diğerlerine yaptıkları gibi aşılama istemiyorlar ama benden film vb tahliller isteyecekler mi, kaç ayda alabileceğim raporu, nerde nasıl yaptıracağım hiç bilmiyorum...
bayramda eşimden ayrı kalıp bir de milletin bebeklerini görüp, sen hala yapmıyor musun sorularına maruz kalmak yaralarımı yeniden deşti... sanırım kimseyle görüşmemek en iyisi... sadece eşinle paylaşabileceğin bir süreç bu, insanlar herşeyi daha da çekilmez kılmakta çok marifetliler..
neyse kızlar, sizi de germeyim yok yere.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
hepinizi öpüyorum, mutlu bayramlar diliyorum sizlere

Son düzenleyen: Moderatör:
zümmin canım slm nasılsın demek annenlerdeydin ne güzel yakınlar demek çok şanslısın ben memleketimden uzağım ve inan hiç bayam şekerimiz eksilmedi napalım sağlık olsun
evt canım fevzi bey gerçektende iyi biri herşeyde yardımcı oluyo inşş bende senin gibi fertijinin kapısından çıkarken mutlu olarak çıkarım hayırlısıyla

pgt06 canım benim iyi düşün öyle kararını ver annenin yanındamı kalınca rahat edecen yada eşinin yanındamı kalınca keşke benim öyle imkanım olsa kesinlikle eşimi isterdim bende gidecem istanbula eşim yanımda olmayacak düşün diğer deneemde mutlu haberi alınca eşimle birbirimize sarılamadık bile napalım hayırlısı dengesiz insanları boşver canım onlarada sıkma canını hayırlısıyla bizde anne olacağız inşşşşşşş

günaydın kızlar hepinizin iyi olmasına sevindim.............. önemli olan zaten öncelikle sağlığımızın yerinde olması............. aman dikkat edin grip falan olmamaya özen gösterin
bu arada pgt lütfen moralini böyle şeylerle bozma......... bakıyorsunki bazen herşey senin bile anlayamadığın şekilde bir düzen içinde ilerliyor........ yeterki stres yapma ve kendini üzme........... bende önceden senin gibiydim hatta daha fazla........... bu bayramda benden sonra evlenen 3 arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim....... inan bana öyle alışmışımki tepki bile vermedim önce olsa ağlardım ağlardım kendimi paralar dururdum........... buda bizim kaderimiz diye düşünüyorum allah demekki hepimizi böyle sınıyor......... boşver tedaviye başlamadan, hatta hemen, rapor işine başla........ vakit kaybetme biz raporu kısa bir zamanda çıkarıyorduk 1 haftada falan......... ama tanıdık vardı ve hep aynı hastaneye gidiyorduk.......... öyle bir imkan yokmu sizde

günaydın kızlar nasılsınız bugün..... ben 9 Aralıkta inşallah bir aksilik olmazsa rahim filmi çektiricem.......... kürtaj sonrası yaptırmam gerekirdi aslında 2.tedaviden önce....... hayırlısı artık

kızlar slmm

nasılısınız....
ben adet oldum ve aksilik çıkmazsa akşam istanbula gideceğim tedaviye başlıcağız artık hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşşşşşşş

selam herkese...
nurcan ailem burda oturmiyor...istanbul ankara arasi yol gidiyoruz bayramlarda...pismanda oldum gittigime...bugün kizimin atesi 40 dereceye cikmis...tir tir titriyordu bebegim...ellerimde aglayip durdu...Rabbime sükürler olsun simdi iyi...fitil verdim..sabahleyin...
insallah tedavin hayirli olur canim...Allah mutlu bi sekilde dönmeni nasip etsin...
simge...rahim filmi ne oldugunu bilmiyorum ama insallah bi sorun cikmaz...sen ocaktami baslicaksin bidaha tedaviye..
hituciden hic haber yok..o ne yapti acaba?

selamün aleyküm dostlarrr....ankaradaydım bugün geldim fırsat bulamadım yazmaya.rabbime binlerce şükürler olsun 2 tane sağlıklı embriyom bulundu ve transfer edildi.bu benim 4. tedavim ama 2. trasferim.sağlıklı embriyo nasip etti bu defa rabbim şükürler olsun.umarım hayırlısıyla sağlıkla tutunurlar Allahın izniyle.salı test günüm dua edin nolur.tutunsum bebişlerim inş hayırlısıyla sağlıkla.sizler nasılsınız?zümmincim kızın için üzüldüm geçmiş olsun.umarım iyileşmiştir.hepinizi öpüyorum aeolunsevgiler...

canim benim cok sevindim senin adina....Allahim insallah ikisininde tutunmasini nasip eder...Rabbim yüzünü güldürsün....kizim bugün daha iyi...disi cikmis...demekki atesin nedeni o... neyse herkese iyi aksamlar

selam kızlar nasılsınız bakalım ben yoğun bir şekilde geçiriyorum vaktimi.......... 7 gün oruç tutmaya karar verdim bebek için..........bugün 3.günüm hepinize dua ediyorum inşallah rabbim kabul eder

hituci canım benim nasıl sevindim anlatamam inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır.........ama içimden bir his tutacağını söylüyor.......... ikiz olursa ne güzel olur inşallah inşallah

zümmin canım kürtajdan sonra herhengi bir yapışıklık sıvı birikmesi falan varsa bunlar rahim filminde çıkıyor.......... tekrar başlamadan önce herşeyi düşünüp yapıyorum...... ben tedaviye ocak ayında başlıcam tekrar......... aslında umut tüp bebeği düşünüyordum ama enver kurt ayrılmış çok üzgünüm aslında birazda ona güveniyordum bakalım onun yerine bakacak olan kişiyle haftaya randevumuz var....... kısmet bakalım........ bu arada çok geçmiş olsun......... ayrıca hayırlı olsun dişleri çıkmış demek allah bizlerede nasip etsin inşallah

Allahim orucunu ve dualarini kabul etsin canim benim.....dedigin gibi tedaviye baslamadan önce herseyi düsünüp yap....en dogrusu o zaten...Rabbim insallah güzel günler gösterir....
bizlerin durumu farkli herzaman diyorum...insallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür....
artik hitucinin haberini aldim...
nurcan insallah iyidir....bide ayni yerde bende yaptirmistim pgt tedavisini....benim gibi mutlu bi sekilde ayrilsin ordan.....insallah

kızlar slmm

nasılısınız....
ben adet oldum ve aksilik çıkmazsa akşam istanbula gideceğim tedaviye başlıcağız artık hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşşşşşşş

canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.hepimiz için dua ediyorum rabbim inşaallah kabul eder.sevgiler...

zümmincim sabırsızlıkla test gününü beklliyorum.inşaallah hayırlısıyla sağlıkla tutmuştur.canım tuttuğunu gösteren bi belirti varmı acaba?bende adet olacakmışım gibi ağrılar var kasılma gibi.sende belirti olmuşmuydu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…