- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 39
- Konu Sahibi Kavimlergocu
inşallah canım aynı anda mutlu haberi veririz.............. seninde sonuç iyi olur inşallah
dualarımız ve kalbimiz sizlerleee.. güzell haberlerle gelirsiniz inşallahh :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım aynı anda mutlu haberi veririz.............. seninde sonuç iyi olur inşallah
canim hersey Allahin takdiri...bundada vardir bi hayirla bak bu ise....bende burdaki doktorumu taniyordum...türkiyeye geldigimde transfer yapacak doktoru o gün görmüstüm...demek istedigim sey...saglikli embryo bulunsun...gerisi önemli degil...Rabbime sükürler olsun hamile kalabiliriyorsun...bizde tek önemli olan saglikli embryo bulunmasi...üzülme tamam...transfer sirasinda bol bol ayetelkürsüyü oku...ben okudum...Allahim sana yardim etsin
kızlar ben geldimmmmm
simge canım hadi hayırlısı bak 6 taneydi 9 tane çıkmış inşş en az 3 pgd den sağlıklı çıkar arkadaşım
benim histeroskopim yapıldı cuma günü kızlar sağda ve solda azıcık yapışıklık varmış açıldı dedi doktor inşş öyledir şimdi karnım ağğrıyo ve kanamm var inşş yakın zamanda geçer adetinin 2. günü gel dedi bakalım rabbimden hayırlısını istiyorum kimsenin emeklerini boş çevirmesin rabbim
kızlar ben geldimmmmm
simge canım hadi hayırlısı bak 6 taneydi 9 tane çıkmış inşş en az 3 pgd den sağlıklı çıkar arkadaşım
benim histeroskopim yapıldı cuma günü kızlar sağda ve solda azıcık yapışıklık varmış açıldı dedi doktor inşş öyledir şimdi karnım ağğrıyo ve kanamm var inşş yakın zamanda geçer adetinin 2. günü gel dedi bakalım rabbimden hayırlısını istiyorum kimsenin emeklerini boş çevirmesin rabbim
canım inşallah çok saol............. bol dua et bize hamilelerin duası kabul olrmuş............... canım bende ilk tüp bebek denememde ayetül kürsi okumuştum yine okurum inşallah......... bu arada sende hergün yusuf suresini, perşembe ve cuma günleri ali imran suresini, ve 70.000 kere de sübhanallahi ve bi hamdihi oku........... ve enbiya suresini de........... 350 kere estağfirullah çek.............. 140 defada salavat getir............ ben hamileyken yapıyordum bir siteden bulmuştum........... ve tabi yasin suresini unutma.......... her birinin ayrı güzel şeye sebep olduğunu zaten sende biliyorsundur canım..... allah sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...
insallah canim...insallah okumaya baslarim..cok saol...bu persembe bebisi görcem...Allah izin verirse....insallah sende görürsün....3 hafta sonra...insallah Rabbim insallah nasip eder....:hulya::hulya: iki tane minik kizin olur...