Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

insallah hayirli haberlerl gelirsiniz arkadaslar....sizleri cok merak ediyorum....Rabbim yardimciniz olsun

merhaba arkadaşlar........ yeni yazma fırsatım oldu............ alllaha çok şükür 9 yumurta toplandı ve 8 tanesi döllenmeye ayrıldı.......... yarın kaç tanesinin döllendiği belli olacak............ doktorum çok umutluydu en az 5 tanesi döllenir dedi........... inşallah arasından da sağlıklı çıkar........... doktorda bizde şaşırdık.............. en fazla 6 yumurta olur diyordu ama 9 tane çıktı.......... bana dua edin inşallah güzel sonuçlanır

simgecim maaşallah bak.. nasıl da herşey bir anda değişiyor.. sen kalbini ferah tut, inşallah hepsi döllenir ve en az beş döllenen değil en az beş sağlıklı embriyon olur.. olmaz diye bir şey yok rabbim istedikten sonra..
Allaha emanet ol kader arkadaşım..

Son düzenleyen: Moderatör:
canim benim ne güzel haber bu....Rabbim insallah güzel haberler almani nasip eder canim benim...Rabbim yardimcin olsun

saolun kızlar hepinizden allah razı olsun............. bana çok destek oldunuz............... inşallah sizde 2 katı yumurta olur........... ve sağlıklı embriyolar oluşur

selam kızlar bugün embriolog ile görüştük yumurtaların 6 tanesi döllenmiş.......... bakalım pazartesiye kadar kaç tane kalır............... ve kalanların kaç tanesi sağlıklı olur............ ne kadar zor bir sınavdan geçiyoruz................ sabretmek inanın çok zor................ pazartesiye kadar nasıl vakit geçireceğimi bilemiyorum................. istemesemde düşünüyorum................. ne olur dularınızı eksik etmeyin................ allah hepimizin yardımcısı olsun ve sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

masallah canim 6 tane döllenmis...insallah pazartesiye kadar hepsi kalir...ve en az 3 tane saglikli embryo olur...daha güzeli hepsi saglikli olsun....Allah sana cifter cifter versin....yarin büyük gün....Rabbim emeklerini bosa cikarmasin

amin canım inşallah......... bilinmezlik birşeyi beklemek çok zormuş yaa........... en kötüsüde ne biliyormusun transferi yapacak olan doktorumun acil işi çıkmış ve onun yerine başka biri yapacakmış........... canım çok sıkıldı............. bu doktoru hiç tanımıyorum bu yüzden de çok korkuyorum............. ne yapmalıyım

canim hersey Allahin takdiri...bundada vardir bi hayirla bak bu ise....bende burdaki doktorumu taniyordum...türkiyeye geldigimde transfer yapacak doktoru o gün görmüstüm...demek istedigim sey...saglikli embryo bulunsun...gerisi önemli degil...Rabbime sükürler olsun hamile kalabiliriyorsun...bizde tek önemli olan saglikli embryo bulunmasi...üzülme tamam...transfer sirasinda bol bol ayetelkürsüyü oku...ben okudum...Allahim sana yardim etsin

kızlar ben geldimmmmm
simge canım hadi hayırlısı bak 6 taneydi 9 tane çıkmış inşş en az 3 pgd den sağlıklı çıkar arkadaşım

benim histeroskopim yapıldı cuma günü kızlar sağda ve solda azıcık yapışıklık varmış açıldı dedi doktor inşş öyledir şimdi karnım ağğrıyo ve kanamm var inşş yakın zamanda geçer adetinin 2. günü gel dedi bakalım rabbimden hayırlısını istiyorum kimsenin emeklerini boş çevirmesin rabbim

canim hersey Allahin takdiri...bundada vardir bi hayirla bak bu ise....bende burdaki doktorumu taniyordum...türkiyeye geldigimde transfer yapacak doktoru o gün görmüstüm...demek istedigim sey...saglikli embryo bulunsun...gerisi önemli degil...Rabbime sükürler olsun hamile kalabiliriyorsun...bizde tek önemli olan saglikli embryo bulunmasi...üzülme tamam...transfer sirasinda bol bol ayetelkürsüyü oku...ben okudum...Allahim sana yardim etsin

canım inşallah çok saol............. bol dua et bize hamilelerin duası kabul olrmuş............... canım bende ilk tüp bebek denememde ayetül kürsi okumuştum yine okurum inşallah......... bu arada sende hergün yusuf suresini, perşembe ve cuma günleri ali imran suresini, ve 70.000 kere de sübhanallahi ve bi hamdihi oku........... ve enbiya suresini de........... 350 kere estağfirullah çek.............. 140 defada salavat getir............ ben hamileyken yapıyordum bir siteden bulmuştum........... ve tabi yasin suresini unutma.......... her birinin ayrı güzel şeye sebep olduğunu zaten sende biliyorsundur canım..... allah sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...

kızlar ben geldimmmmm
simge canım hadi hayırlısı bak 6 taneydi 9 tane çıkmış inşş en az 3 pgd den sağlıklı çıkar arkadaşım

benim histeroskopim yapıldı cuma günü kızlar sağda ve solda azıcık yapışıklık varmış açıldı dedi doktor inşş öyledir şimdi karnım ağğrıyo ve kanamm var inşş yakın zamanda geçer adetinin 2. günü gel dedi bakalım rabbimden hayırlısını istiyorum kimsenin emeklerini boş çevirmesin rabbim

canım hoşgeldin geçmiş olsun............ iyiki yaptırmışsın bak ne güzel olmuş............ bugün doktor aradı yine yarına kadar eğer bir değişiklik olmazsa 6 sıda pgd ye gönderilecekmiş............. canım inşallah sende bir an önce ayağa kalkar ve başlarsın tedaviye............ allah yardımcımız olsun

simgecim inşallah en az iki sağlıklı embriyo olur ve ikisi de tutunur sana hayırlısyla canım..
Allah herşeyi gönlüne göre versin.. moralini bozma canım olur mu?
sevgiler

kızlar ben geldimmmmm

gecmis olsun canim........Allah hayirli sifalar versin....insallah tedavin hayirlisiyla baslar...

canım inşallah çok saol............. bol dua et bize hamilelerin duası kabul olrmuş............... canım bende ilk tüp bebek denememde ayetül kürsi okumuştum yine okurum inşallah......... bu arada sende hergün yusuf suresini, perşembe ve cuma günleri ali imran suresini, ve 70.000 kere de sübhanallahi ve bi hamdihi oku........... ve enbiya suresini de........... 350 kere estağfirullah çek.............. 140 defada salavat getir............ ben hamileyken yapıyordum bir siteden bulmuştum........... ve tabi yasin suresini unutma.......... her birinin ayrı güzel şeye sebep olduğunu zaten sende biliyorsundur canım..... allah sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...

insallah canim...insallah okumaya baslarim..cok saol...bu persembe bebisi görcem...Allah izin verirse....insallah sende görürsün....3 hafta sonra...insallah Rabbim insallah nasip eder....:hulya::hulya: iki tane minik kizin olur...

canım içine mi doğuyor acaba banada sanki iki tane sağlıklı embriyo olacak gibi geliyor yada kendimi ona inandırmaya çalışıyorum

ne güzel darısı inşallah burdaki herkese allah istediğin kadar çok evlat versin sana

canım hepimizin hakkında hayırlısı.. biz dört kardeşiz, iki kız iki erkek.. daha fazla olsaydık daha da çok evinirdim, kalabalık ev kardeşler başka bir şey hakkaten.. beni de aynen öyle en az iki-üç çocuğum olsun istiyordum, asla tek çocuğa razı değildim.. ama zaman ne gösterir insan oğlu bilemiyor, şimdi bir tane olsun yeter diyoruz.. ama Rabbimin ne kadar vereceğini kim bilebilir ki, bir de olurmuş ikiz ya da üçüz... Allaaaahhhh süperrr tek seferde kesin çözüm :)))
Rabbim gönlümüzde olanı versin inşallah

Allaha şükür ki bize pgt öneriliyor.. bir araştırma buldum memorialdan semra g
hocanın yaptığı.. öyle bir translokasyon çeşidi var ki kadının kocasında, tek çözüm olarak sperm donasyonu ya da evlat edinme önerilmiş
özetini paylaşıyorum halimize şükretmemiz adına arkadaşlar

ARD ARDA 11 DÜŞÜKLÜ ÇİFTTE, ( 15; 15 ) ROBERTSONIAN TRANSLOKASYON TAŞIYICISI BABA
ÖZET

Robertsonian translokasyon önemli kromozomal düzensizliklerden biridir ve toplumda 1/1000 sıklıkla tüm genetik anomalilerin
%18’ini oluşturur. Homolog kromozomlar arasındaki yeniden düzenlenmeler çok nadirdir ve kendini özellikle monozomik veya trizomik
çocuklarla gösterir. Ard arda onbir düşük nedeniyle merkezimize yollanan bir çiftte, baba 15;15 Robertsonian translokasyon taşıyıcısı
çıkmıştır. Sperm hücrelerine flöresan in situ hibridizasyon (FISH) analizi yapılmış ve fertilizasyonun oluşması durumunda monozomi
veya trizomi 15’e yol açan, sadece kromozom 15 nullizomi ve dizomisi bulunmuştur. Bu nedenle çifte gelecek bir hamilelikteki risk
yönünden danışma verilmiştir. Ayrıca çift, preimplantasyon genetik tanının yararlı olmayacağı ve sperm donasyonu ve evlat edinmenin
tek çözüm olabileceği konusunda bilgilendirilmiştir.

Anahtar Kelimeler: Homolog Robertsonian translokasyon, Ard arda düşük, Sperm FISH

pgt06 canım nasılsın
diğer topiki okuyunca inan çok korktum acaba bizimkide öylemidir diye ama yukarda okuduklarım kadır değil sanırm bizim durum rabbim beterinden saklasın

günaydın kızlar............... birazdan çıkıp merkeze gideceğiz............... saat 11:00 de embriyo sonucu belli olacak............... eğer sağlıklı embriyo bulunursa transfer yapılacak.............. bulunamazsa geri dönüp gelicez............. dua edin lütfen............. allah hayrılısı neyse onu nasip etsin inşallah.............. hem heyecan hem korku dün embriolog aradı sonradan 1 embriyo daha gelişmiş 8 hücreli olmuş.............. yani 7 embriyo gönderildi pgd ye................ bakalım ne olacak

simgecim canım hadi hayırlısı dua etmez olurmuyuz bak ne güzel bir tane daha çıkmış sağlıklı çok sevindim inşş güzel haberlerini alacağız canım hayırlısıyla

X