- 7 Mart 2018
- 310
- 98
- 29
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.381
Ahh canımm benimm kıyamam öyle deme Allah bi yoluna koyar neden umutlar tükenmez rabbim bi daha kapı açsın sana inşallah şuan ağla üzül içindekini at ama sonra kendini toparla üzme kendiniKizlar...benim cevaplar cikti 6embrio 6sida hasta.....
Su an yalnizm bu haberi aldgmda.ilk sizinle paylasiyorm...cok kotuyum aylarca beklemem boşuna imis demek....yasamak bile istemiyorm esime nasil soyletm bilmiyorm....hayat bitdi benim icin.......son umudum du.......
Lutfen birdahakine baska yerde dene lutfen. Uzulme. Allahim ne derse o olacak. Benimde ilkinde 6 embiriyo hasta gelmisti. Ama sende ... ihmalda olabilir bilmiyorum ... bukadar gec cevap normal degil...Kizlar...benim cevaplar cikti 6embrio 6sida hasta.....
Su an yalnizm bu haberi aldgmda.ilk sizinle paylasiyorm...cok kotuyum aylarca beklemem boşuna imis demek....yasamak bile istemiyorm esime nasil soyletm bilmiyorm....hayat bitdi benim icin.......son umudum du.......
Canım benim de 6 da 6 hasta geldi merkezi değişirdim şimdi başka bir yerde başlayacağım . İlk zamanlar insanın canını çok yakıyor sonra toparlanıp önüne bakıyorsun . Son umudumdu deme . Nasibimizde varsa mutlaka bulacaktır bizi . Senin çok uzun zaman sürdü sonuç ne kadar güvenilir bilemedimKizlar...benim cevaplar cikti 6embrio 6sida hasta.....
Sonunda ciktimi saglikli ?Canım benim de 6 da 6 hasta geldi merkezi değişirdim şimdi başka bir yerde başlayacağım . İlk zamanlar insanın canını çok yakıyor sonra toparlanıp önüne bakıyorsun . Son umudumdu deme . Nasibimizde varsa mutlaka bulacaktır bizi . Senin çok uzun zaman sürdü sonuç ne kadar güvenilir bilemedim
4. Ye başlamadım daha önümüzdeki ay başlayacağımSonunda ciktimi saglikli ?
3ncuye kadar hep sagliksizmiydi? Bende 4ncuye baslicam simdiye kadar hep sagliksiz cikti.. toplam 3 tedaviden 15 embiriyo gitti sagliksizdi4. Ye başlamadım daha önümüzdeki ay başlayacağım
Canim bir daha deneyeceymi sanmiyorm cunki oylebi maddi imkan yok 1tup bebeye 34.000tl harcadk.daha bundan önce ki bebekledeki tedavi kurtaj derken bi 30.000de orda gitdi.hem maddi hem manavi coktuk 3yilda...Lutfen birdahakine baska yerde dene lutfen. Uzulme. Allahim ne derse o olacak. Benimde ilkinde 6 embiriyo hasta gelmisti. Ama sende ... ihmalda olabilir bilmiyorum ... bukadar gec cevap normal degil...
Evet hala wokdayim...bencede cok uzun surdu guvenirlyne tamda inanamiyorm....Canım benim de 6 da 6 hasta geldi merkezi değişirdim şimdi başka bir yerde başlayacağım . İlk zamanlar insanın canını çok yakıyor sonra toparlanıp önüne bakıyorsun . Son umudumdu deme . Nasibimizde varsa mutlaka bulacaktır bizi . Senin çok uzun zaman sürdü sonuç ne kadar güvenilir bilemedim
O kadar kötüyüm ki butun kapilar kapanmis gibi umutlar tukenmis gibi...esime bosanmayi teklif etdm yoruldm artk.....oda lafini ettirmiyo ama cok aci cekiyo...Ahh canımm benimm kıyamam öyle deme Allah bi yoluna koyar neden umutlar tükenmez rabbim bi daha kapı açsın sana inşallah şuan ağla üzül içindekini at ama sonra kendini toparla üzme kendini
Seni çok iyi anlıyorum ama zamanla geçecek bu hislerin..O kadar kötüyüm ki butun kapilar kapanmis gibi umutlar tukenmis gibi...esime bosanmayi teklif etdm yoruldm artk.....oda lafini ettirmiyo ama cok aci cekiyo...
Benimde geçenki tedavimde sadece sorunlu kromozomlar yazılıydı belki sadece onlar da sorun vardır sizinde
KenSeni çok iyi anlıyorum ama zamanla geçecek bu hislerin..
ne kadar sorun sendr gözükse de bu ikinizin kaderi sonuçta canım oda başka biriyle evlense belki yine çocuksuzlukla sınanacak rabbim ol derse herşey olur üzülme
Bide canim belkide soylemisssindr kusura bakma.sizde bilinen bi kromozm problmi varmi? Birde embrilarda sorun nasil geliyo bak bende mesela sorun 4 ve 5de hamileliklermdede 6 embriomdafa sorun hep 4 5..sanki kopyalanmis gibi hep ayni dollenmisler...bugun drla gorusdm hic ic acici konusmadi... neden 3 aya ciktigni acikladi..boyle bi durumum milyonda bir kiside olacagni soyledi yanlislk olmasn diye 3kez testi tekrarlamjslar.waka gibi hepsnde ayni...bana hic umut vermedi yeniden denersen 90%yine bpyle bi tablo ile karslasrsn dedi...en iyisi yumurta donasyonu dusun dediBenimde geçenki tedavimde sadece sorunlu kromozomlar yazılıydı belki sadece onlar da sorun vardır sizinde
Öyle düşünmek lazım onda da çıkabilirdi kromozom bozukluğu sonuçta yada spermi olamayabilirdiEsimde boyle soyluyo.bu benim de kaderm diyo demek benim de kaderimde evlatla sinanmak varmis.uzulme diyo..nebilmym yinede kendimi sucli hiss ediyorm..
Ken
Bende de 12 13 trasnlokasyon var.. bilemedim şimdi de başka bi genetik doktoruyla daha görüşmeni tavsiye ederim şuan evde değilim de özelden yazarım inşallah 2 kere yolladım genetiğe onları.. iyide sebep zaten 4 ve 5 de yani sadece onlar da sorun çıkması normal değil mi?Bide canim belkide soylemisssindr kusura bakma.sizde bilinen bi kromozm problmi varmi? Birde embrilarda sorun nasil geliyo bak bende mesela sorun 4 ve 5de hamileliklermdede 6 embriomdafa sorun hep 4 5..sanki kopyalanmis gibi hep ayni dollenmisler...bugun drla gorusdm hic ic acici konusmadi... neden 3 aya ciktigni acikladi..boyle bi durumum milyonda bir kiside olacagni soyledi yanlislk olmasn diye 3kez testi tekrarlamjslar.waka gibi hepsnde ayni...bana hic umut vermedi yeniden denersen 90%yine bpyle bi tablo ile karslasrsn dedi...en iyisi yumurta donasyonu dusun dedi
Sormak istedym su sizde nasil cikti acaba raporlarnzi koya bilirmisnz..
Canım drların her dediği çıkacak diye bişey yok allah bilir ne olacağını allah nasip ettikten sonra istatistiğin oranların ihtimallerin önemi yok. Allaha inan dua et inşallah rabbim hayrlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Denemekten vazgeçmeBide canim belkide soylemisssindr kusura bakma.sizde bilinen bi kromozm problmi varmi? Birde embrilarda sorun nasil geliyo bak bende mesela sorun 4 ve 5de hamileliklermdede 6 embriomdafa sorun hep 4 5..sanki kopyalanmis gibi hep ayni dollenmisler...bugun drla gorusdm hic ic acici konusmadi... neden 3 aya ciktigni acikladi..boyle bi durumum milyonda bir kiside olacagni soyledi yanlislk olmasn diye 3kez testi tekrarlamjslar.waka gibi hepsnde ayni...bana hic umut vermedi yeniden denersen 90%yine bpyle bi tablo ile karslasrsn dedi...en iyisi yumurta donasyonu dusun dedi
Sormak istedym su sizde nasil cikti acaba raporlarnzi koya bilirmisnz..