- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.053
- 34
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.361
Geçmişi hatırlatmak istemem ama bebekte ne sorunu çıktı. Banada durdurulmalı falan filan dediler ettiler.burada dini hassasiyet daha fazla olunca ki bizde de vardı. Tabi ona rağmen dediğin gibi şapşala dönüyor insan bi an her şeyi uzun uzun düşünüyor. Doktor dediyse doğrudur diyrouz.o an biri bana durdurucam deseydi hemen kabul edecektim galiba. Ama şimdi iy8 ki Hep engel ckti diyorum. Iyi ki ben de doğumu yasadm diyroumBenim hikayem malesef çok iç açıcı değil doğal yoldan hamile kaldım bebeğimde 21. Hafta da sorun olduğu söylenildi aminosentez yapıldı hasta çıktı bebek 27. Haftada sonlandırdık malesef sonrasında bende trasnlokasyon olduğu ortaya çıktı benim yüzümden hasta olmuş bebeğim sonrasında pgt li tüp bebek denedim 2 sefer ngs li embriyo tutmadı şuan 3. Tedavimdeyim kısaca böyle benim hikayem Allah kimsenin başına vermesin o kararı vermesi de doğurması da Benim için kolay olmayacaktı bazen insanın basireti bağlanıyor sanki makine gibi oluyosun doktorlar şöyle olacak diyo tamam diyosun ardını sorgulamadan.. yurtdışında alttan yapıyorlardır ozaman burda bana göbekten yaptılar çok koşa sürdü sonrası daha kötü yaptırmada işlemi en kolayı