- 1 Ağustos 2018
- 2.708
- 4.738
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.421
Hangi kromozomda translokasyon olduğuna göre değişiyor sanırım durum. Ben bir kez hamile kaldım o da 7. Haftada kalbi durdu ama kan pıhtılaşmam da varmış neden öldü bilmiyorum yani. Normal denemek istiyorum ama korkuyorum da bi yandan olursa nasıl sonlandırırım gebeliğiAmin amin....
Canim benim hamileliklerm bebek sagliksizsa uzun surmiyo 7 8 haftada sonlaniyor.en uzun gebeliym 20 hafta surdu kendm sonlandrdm ama dogsaydi engeli bebek olmayacakdi.cunki dogma kadar kalmaz yada dogumda ölür dedler agir anomaliler oluyor.hamilelklermn hepsinde dusuk yapmacakken fitil ilac tedavsi ile önledm düşüğü..demek hasta idki dusmek istedi..bu sefee 3 ay ilac kulanmiycam sagliksizsa duseceyi varsa dussun 3ayi gecerse aminyosentez yaptirirm..bi umut sagliklidr diye...
Evet kromozma gore degisyor ilk krmomzmlar daha buyuk dolyasyla kopmalarda daha buyuk oluyor.boyle bebekler cogu zaman erken düşer.ama kopan parca kucukse bebek buyur anomali sonradan gorurnurHangi kromozomda translokasyon olduğuna göre değişiyor sanırım durum. Ben bir kez hamile kaldım o da 7. Haftada kalbi durdu ama kan pıhtılaşmam da varmış neden öldü bilmiyorum yani. Normal denemek istiyorum ama korkuyorum da bi yandan olursa nasıl sonlandırırım gebeliği11 22 benim değişenler 11 22 olup hiç sağlıklı doğuran gördünüz mü pek bişi bulamadım nette
Benimde 11 ve 22 şuan bir aylık bebeğimHangi kromozomda translokasyon olduğuna göre değişiyor sanırım durum. Ben bir kez hamile kaldım o da 7. Haftada kalbi durdu ama kan pıhtılaşmam da varmış neden öldü bilmiyorum yani. Normal denemek istiyorum ama korkuyorum da bi yandan olursa nasıl sonlandırırım gebeliği11 22 benim değişenler 11 22 olup hiç sağlıklı doğuran gördünüz mü pek bişi bulamadım nette
Allah razi olsun bizleri unutmayip paylastigin icin. 2 tedavinden kac embiriyon vardi?Merhaba kızlar. Uzun zamandan sonra umut olmak için yazıyorum. Rabbime binlerce kez hamd olsun dualarım kabul oldu. Hikayemi anlatayım birbuçuk yıllık evliyken korunmayı bıraktık hamile kaldım 6. Haftada düşük oldu ve küryaj oldum bir kaç ay sonra tekrar hamile kaldım kimyasal gebelilti düştü daha spnra araştırmaya girdim ve bende translokasyon olduğunu öğrendik birde kan pıhtılaşması doktorlar pgt ile tüp bebek deyince araştırmaya girdik ve ataşehir memorialde 2kere denedik 5 ay arayla malesef iki denemedede sağlıklı yumurta bulunamadı trdaviler iptal oldu çok yıkılmışyım pisikolojim tamamen bozuldu sürekli bu sayfayı takip ediyordum hergün ağlıyordum dpktorlar normalden tavsiye etmesede annem ve ablamknda başta düşükleri olduğu için normalden denedik ve tekrar hamile kaldım ve 6 haftada düştü tekrar araştırmaya girdik acıbadem bülent tıraşa gitmeye karar verdik gittik görüştük ama bir türlü tedaviye başlamak istemiyordum bir yıl böyle geçti korunmayı bıtaktık ve tekrar hamile kaldım bu kez kalp atışlarını duyduk ve daha sonra herşey normal gitti şu kucağımda hamd olsun 1 aylık oldu çok dua ettim çok ağladım çok üzüldüm ama rabbim yüzümüzü güldürdü inşallah burdaki herkesinde yüzünü güldürür rabbim umudunuzu kaybetmeyin Allah büyük.
İlkinde 3 ikincide 2 yumurta pgtye gitti ama sağlıklı çıkmadı malesef.Allah razi olsun bizleri unutmayip paylastigin icin. 2 tedavinden kac embiriyon vardi?
Darısı başımıza diyelim vazgeçmemek lazım. Peki pıhtılaşmanızın çeşidi neydi vegebelikte ne kullandınızMerhaba kızlar. Uzun zamandan sonra umut olmak için yazıyorum. Rabbime binlerce kez hamd olsun dualarım kabul oldu. Hikayemi anlatayım birbuçuk yıllık evliyken korunmayı bıraktık hamile kaldım 6. Haftada düşük oldu ve küryaj oldum bir kaç ay sonra tekrar hamile kaldım kimyasal gebelilti düştü daha spnra araştırmaya girdim ve bende translokasyon olduğunu öğrendik birde kan pıhtılaşması doktorlar pgt ile tüp bebek deyince araştırmaya girdik ve ataşehir memorialde 2kere denedik 5 ay arayla malesef iki denemedede sağlıklı yumurta bulunamadı trdaviler iptal oldu çok yıkılmışyım pisikolojim tamamen bozuldu sürekli bu sayfayı takip ediyordum hergün ağlıyordum dpktorlar normalden tavsiye etmesede annem ve ablamknda başta düşükleri olduğu için normalden denedik ve tekrar hamile kaldım ve 6 haftada düştü tekrar araştırmaya girdik acıbadem bülent tıraşa gitmeye karar verdik gittik görüştük ama bir türlü tedaviye başlamak istemiyordum bir yıl böyle geçti korunmayı bıtaktık ve tekrar hamile kaldım bu kez kalp atışlarını duyduk ve daha sonra herşey normal gitti şu kucağımda hamd olsun 1 aylık oldu çok dua ettim çok ağladım çok üzüldüm ama rabbim yüzümüzü güldürdü inşallah burdaki herkesinde yüzünü güldürür rabbim umudunuzu kaybetmeyin Allah büyük.
Canim benim toplam tam 15 embiriyo sagliksiz geldiiiii.. ahhh ahhhİlkinde 3 ikincide 2 yumurta pgtye gitti ama sağlıklı çıkmadı malesef.
Ya şu an tüylerim diken diken okuyorum o kadar mutlu oldum ki bende de pıhtılaşma ve 11 22 var. Umut oldun şu an bana allahtan umut kesilmez sağlıklı olacaksa olur zaten vakti zamanı vardır elbet çok sevindim. Allah uzun ömürlü hayırlı evlat etsin inşallah. Bişey sormak istiyorum hamilelik sırasında tüm testleri yaptırdınız mı ve nasıl geçti o süreç korktunuz mu sendromlu olabilir mi diye ççok mutlu oldum şu anBenimde 11 ve 22 şuan bir aylık bebeğim
Cok tesekur ederiz kader arkadasimz.seni tedavi sureclerindhe izliyordm.buradaki herkesin uzuntusune uzulduk hep beraber sevincine sevindik...bende normal denemeye karar verdm benimde annemn dusukleri olmus kac tane sonucta ben olmusm ama...4dusuk ve basarisz pgd denemesinden sonra yikildm..ama yine kalkip yola devam dedm.su an bana umut oldun vallahi...ben zaten hep inandm bir gun burdaki her kesn ister normal ister tuple anne olcagna sadece vakti zamani var demmeki Allahim o gunleri bize yakin etsin insallah ve sabir versin. Sana ozelden yazicam lutfen bana cvb ver.sorularm varMerhaba kızlar. Uzun zamandan sonra umut olmak için yazıyorum. Rabbime binlerce kez hamd olsun dualarım kabul oldu. Hikayemi anlatayım birbuçuk yıllık evliyken korunmayı bıraktık hamile kaldım 6. Haftada düşük oldu ve küryaj oldum bir kaç ay sonra tekrar hamile kaldım kimyasal gebelilti düştü daha spnra araştırmaya girdim ve bende translokasyon olduğunu öğrendik birde kan pıhtılaşması doktorlar pgt ile tüp bebek deyince araştırmaya girdik ve ataşehir memorialde 2kere denedik 5 ay arayla malesef iki denemedede sağlıklı yumurta bulunamadı trdaviler iptal oldu çok yıkılmışyım pisikolojim tamamen bozuldu sürekli bu sayfayı takip ediyordum hergün ağlıyordum dpktorlar normalden tavsiye etmesede annem ve ablamknda başta düşükleri olduğu için normalden denedik ve tekrar hamile kaldım ve 6 haftada düştü tekrar araştırmaya girdik acıbadem bülent tıraşa gitmeye karar verdik gittik görüştük ama bir türlü tedaviye başlamak istemiyordum bir yıl böyle geçti korunmayı bıtaktık ve tekrar hamile kaldım bu kez kalp atışlarını duyduk ve daha sonra herşey normal gitti şu kucağımda hamd olsun 1 aylık oldu çok dua ettim çok ağladım çok üzüldüm ama rabbim yüzümüzü güldürdü inşallah burdaki herkesinde yüzünü güldürür rabbim umudunuzu kaybetmeyin Allah büyük.
Cok üzüldüm sonuçlara canim, belki Allah sana normal yoldan verecek evladını, dua etmekten baska yapacak bir sey yok, dualarım hepimiz icinNasipten oteye gidilmiyor iste...imihanimiz bitmemis demek
Bu ay normal deneyeceym...cok korkuyorm bana dua edin.
Insallah canim bu zor yolda Allah hepimze sabr versin.ve mucizelermze en kisa zamanda ulasalmCok üzüldüm sonuçlara canim, belki Allah sana normal yoldan verecek evladını, dua etmekten baska yapacak bir sey yok, dualarım hepimiz icin
Insallah canim bu zor yolda Allah hepimze sabr versin.ve mucizelermze en kisa zamanda ulasalmCok üzüldüm sonuçlara canim, belki Allah sana normal yoldan verecek evladını, dua etmekten baska yapacak bir sey yok, dualarım hepimiz icin
Pıhtılaşma azmış bende ama doktor yinede corospin ve iğne verdi doğuma kadar iğne kullandım hergün.Darısı başımıza diyelim vazgeçmemek lazım. Peki pıhtılaşmanızın çeşidi neydi vegebelikte ne kullandınız
Bnmde suan 3 tane var genetıge gıdeck hem saglıklı hemde kızımın ılıgıne uyan olck Rabbım nasıp ederse 1 tane den bile olur sıkıntı etmeyinMerhaba arkadaşlar. 2. Tüp bebeğe başladım. 3 tane iyi kalite 5. Gün embriyom kaldı. Genetiğe gidecekler. İlk denememde 7 tane 5. Güne iyi kalite kalmıştı ama genetiğe göndermemiştik. İki düşük olunca 3 dondurulmuşum kalmasına rağmen ikinci defa sil baştan başladım. Bu defa dediğim gibi 3 tane kaldı. Genetiğe gidecekler. Bizim sorunumuz sperm azlığı hızı yavaş ve morfoloji sıfır. Moralim bozuldu çok stresliyim. Hep okuyorum 7 tane genetiğe gidiyor hepsi sağlıksız geliyor diye. Benim 3 tane şansım az gibi geliyor.
İnşallah, Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahBnmde suan 3 tane var genetıge gıdeck hem saglıklı hemde kızımın ılıgıne uyan olck Rabbım nasıp ederse 1 tane den bile olur sıkıntı etmeyin
Canim senden bir haber yokmuKızlar şimdi merkezden aradılar
Embriyomun pgt sonucu sağlıklıymış
İstediğim zaman trabsfer yapılabileceğini söylediler.
Şuan çok heyecanlıyım. Şoktayım. Hiç umudum yoktu sadece 1 tane embriyom kalmıştı onda da şansım olmaz diye düşünüyordum oldu
Umarım bundan sonrası da güzel olur. Transfer sonrasında da tutunur bana
Genetık merkezine 1 tane mi embroya yollladınızKızlar şimdi merkezden aradılar
Embriyomun pgt sonucu sağlıklıymış
İstediğim zaman trabsfer yapılabileceğini söylediler.
Şuan çok heyecanlıyım. Şoktayım. Hiç umudum yoktu sadece 1 tane embriyom kalmıştı onda da şansım olmaz diye düşünüyordum oldu
Umarım bundan sonrası da güzel olur. Transfer sonrasında da tutunur bana
3 yumurta dan 1 tane yaşayabiliyor dıgerlerınde gerileme varmıs dondurmayı dusunuyoruzİnşallah, Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah