- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.053
- 34
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.361
Geçmişi hatırlatmak istemem ama bebekte ne sorunu çıktı. Banada durdurulmalı falan filan dediler ettiler.burada dini hassasiyet daha fazla olunca ki bizde de vardı. Tabi ona rağmen dediğin gibi şapşala dönüyor insan bi an her şeyi uzun uzun düşünüyor. Doktor dediyse doğrudur diyrouz.o an biri bana durdurucam deseydi hemen kabul edecektim galiba. Ama şimdi iy8 ki Hep engel ckti diyorum. Iyi ki ben de doğumu yasadm diyroumBenim hikayem malesef çok iç açıcı değil doğal yoldan hamile kaldım bebeğimde 21. Hafta da sorun olduğu söylenildi aminosentez yapıldı hasta çıktı bebek 27. Haftada sonlandırdık malesefsonrasında bende trasnlokasyon olduğu ortaya çıktı benim yüzümden hasta olmuş bebeğim sonrasında pgt li tüp bebek denedim 2 sefer ngs li embriyo tutmadı şuan 3. Tedavimdeyim kısaca böyle benim hikayem Allah kimsenin başına vermesin o kararı vermesi de doğurması da Benim için kolay olmayacaktı bazen insanın basireti bağlanıyor sanki makine gibi oluyosun doktorlar şöyle olacak diyo tamam diyosun ardını sorgulamadan.. yurtdışında alttan yapıyorlardır ozaman burda bana göbekten yaptılar çok koşa sürdü sonrası daha kötü yaptırmada işlemi en kolayı
Trızomi 13 dediler bir sürü sıkıntısı varmış Doğduğunda 6 parmaklıydı aminosentez de ki bir tane bulgusu buydu.. okadar çok doktor hastane gezdiğim ozamanlar hepsi farklı şeyler söylediler 27 haftalık bebeğe heyet raporu çıkardılar tahliye olsun diye ve çoktan alınma süresi bitmişti ve herkes üstüne gelince düşünmeden onay veriyosun herşeye benim için zordu 2 yıl oldu ama hala unutmadan kalbim de bi iz duruyor insan başına gelmeden bişey anlamıyor.. çok güzel bi duygu Allah herkese yaşatsın inşallah pişman değilsin hiç değilse ne mutlu sanaGeçmişi hatırlatmak istemem ama bebekte ne sorunu çıktı. Banada durdurulmalı falan filan dediler ettiler.burada dini hassasiyet daha fazla olunca ki bizde de vardı. Tabi ona rağmen dediğin gibi şapşala dönüyor insan bi an her şeyi uzun uzun düşünüyor. Doktor dediyse doğrudur diyrouz.o an biri bana durdurucam deseydi hemen kabul edecektim galiba. Ama şimdi iy8 ki Hep engel ckti diyorum. Iyi ki ben de doğumu yasadm diyroum
Trizomi 13 ya da trizomiler evet riskli.bizim teşhis çok erkendi etrafı su toplayarak başladı. Kemikler kısa. Ama ilk bulgu butun vucudu ödem. Perinatologum ne olduğundan emindi. Bizde de hayatla bağdaşmayan trizomi ya da ödem artsaydı durdurulacakti.Trızomi 13 dediler bir sürü sıkıntısı varmış Doğduğunda 6 parmaklıydı aminosentez de ki bir tane bulgusu buydu.. okadar çok doktor hastane gezdiğim ozamanlar hepsi farklı şeyler söylediler 27 haftalık bebeğe heyet raporu çıkardılar tahliye olsun diye ve çoktan alınma süresi bitmişti ve herkes üstüne gelince düşünmeden onay veriyosun herşeye benim için zordu 2 yıl oldu ama hala unutmadan kalbim de bi iz duruyor insan başına gelmeden bişey anlamıyor.. çok güzel bi duygu Allah herkese yaşatsın inşallah pişman değilsin hiç değilse ne mutlu sana
Avusturya canim
Uzakmisiz bende belcikaAvusturya canim
Siz neden ngs yaptnz
Sizinki hayatla bağdaşıyor mu? Burda devlet desteklemiyor genelde direk terminasyon kararı veriyor malesef bunu uyup uymamak sana kalmış ama o şok la sana köprü den atla deseler atlarsın mantıklı düşünemiyosun bazen..Trizomi 13 ya da trizomiler evet riskli.bizim teşhis çok erkendi etrafı su toplayarak başladı. Kemikler kısa. Ama ilk bulgu butun vucudu ödem. Perinatologum ne olduğundan emindi. Bizde de hayatla bağdaşmayan trizomi ya da ödem artsaydı durdurulacakti.
Sizin sonuç belli olmadı mı halaSiz neden ngs yaptnz
bu nasıl bir şey anlamadım,mutlaka şikayet etmelisin,ne demek 77 gün ya,insan çatlar beklerken,77 gun
Evet o şok insanın aklını başından alıyor. Ilk duyduğumda doktorun yanında eşim lütfen ağlama evi gidip ağlayalım demişti. Nsl tuttum bilmiyorum ama resmen aglamadm. Kapıdan eve girdim durduramadm kendimi. Bebeğin kromozom analizi temiz gelmişti. Hayatla bağdaşmayan kemik yapısıydı. Yani trizomi falan filan hiç bi şey ckmadi.Sizinki hayatla bağdaşıyor mu? Burda devlet desteklemiyor genelde direk terminasyon kararı veriyor malesef bunu uyup uymamak sana kalmış ama o şok la sana köprü den atla deseler atlarsın mantıklı düşünemiyosun bazen..
Çok doğru diyosun o çok farklı bi olay Allah kimseye vermesin evladıyla sınamasınEvet o şok insanın aklını başından alıyor. Ilk duyduğumda doktorun yanında eşim lütfen ağlama evi gidip ağlayalım demişti. Nsl tuttum bilmiyorum ama resmen aglamadm. Kapıdan eve girdim durduramadm kendimi. Bebeğin kromozom analizi temiz gelmişti. Hayatla bağdaşmayan kemik yapısıydı. Yani trizomi falan filan hiç bi şey ckmadi.
Inanin elim kolum bagli ben turkiyede yasamiyorm merkeze gidemiyorm.telefonda da ancaq 1 hafta sonra diye diye 3ay etdler.esimnde benimde sinirlermz cok bozuldubu nasıl bir şey anlamadım,mutlaka şikayet etmelisin,ne demek 77 gün ya,insan çatlar beklerken,
biz senin sonucunu beklerken gerildik,sen ne haldesin acaba canım ya,Allah yardım etsin,sabır versin
Çok Üzgünüm canim, ama burda olup gidemesende mutlaka gerekli yerlere şikayet et, insAllah beklediğine değer , saglikli yavrularin gelir,dualarimiz seninle : (Inanin elim kolum bagli ben turkiyede yasamiyorm merkeze gidemiyorm.telefonda da ancaq 1 hafta sonra diye diye 3ay etdler.esimnde benimde sinirlermz cok bozulduaglama kriizleri yasiyorm artk
Nerde bu merkez genetikçisi kim?Inanin elim kolum bagli ben turkiyede yasamiyorm merkeze gidemiyorm.telefonda da ancaq 1 hafta sonra diye diye 3ay etdler.esimnde benimde sinirlermz cok bozulduaglama kriizleri yasiyorm artk
Cok tesekur ederm...dualara siginiyorumÇok Üzgünüm canim, ama burda olup gidemesende mutlaka gerekli yerlere şikayet et, insAllah beklediğine değer , saglikli yavrularin gelir,dualarimiz seninle : (
Intergen.Gulay ceylaner serdar ceylanerNerde bu merkez genetikçisi kim?