Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bide canim belkide soylemisssindr kusura bakma.sizde bilinen bi kromozm problmi varmi? Birde embrilarda sorun nasil geliyo bak bende mesela sorun 4 ve 5de hamileliklermdede 6 embriomdafa sorun hep 4 5..sanki kopyalanmis gibi hep ayni dollenmisler...bugun drla gorusdm hic ic acici konusmadi... neden 3 aya ciktigni acikladi..boyle bi durumum milyonda bir kiside olacagni soyledi yanlislk olmasn diye 3kez testi tekrarlamjslar.waka gibi hepsnde ayni...bana hic umut vermedi yeniden denersen 90%yine bpyle bi tablo ile karslasrsn dedi...en iyisi yumurta donasyonu dusun dedi😔😭
Sormak istedym su sizde nasil cikti acaba raporlarnzi koya bilirmisnz..
Canım drların her dediği çıkacak diye bişey yok allah bilir ne olacağını allah nasip ettikten sonra istatistiğin oranların ihtimallerin önemi yok. Allaha inan dua et inşallah rabbim hayrlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Denemekten vazgeçme 🙏🏻

Bende de 12 13 trasnlokasyon var.. bilemedim şimdi de başka bi genetik doktoruyla daha görüşmeni tavsiye ederim şuan evde değilim de özelden yazarım inşallah 2 kere yolladım genetiğe onları.. iyide sebep zaten 4 ve 5 de yani sadece onlar da sorun çıkması normal değil mi?
Bilemiyormki valla.sizdede sorunlular 12 13de mi?

Merhaba arkadasim..instagramda gordm paylaşımını.cok uzuldum yasamis biri olarak😔
Qaliba sende ilk kez sagliksiz oluyor hepsi..diyer tedavilerinde saglikli vardı.bide sen neden ngs yaptrmadn?
Aaa sen ekli misin bende 😊 hayırlısı olsun ya ben üzülmedim ama kesin teşhis koydular sonunda kesin fish olacak bana bundan sonra kırılma noktasından dolayı ngs yaptırdım ilk 2 tedavim de sağlıklı bulundu ama tutmadı malesef kırılan nokta küçük olduğu için ngs belki görmeyip sağlıklı göstermiş olabilir dediler sonuç itibariyle bende durumlar böyle

Aaa sen ekli misin bende 😊 hayırlısı olsun ya ben üzülmedim ama kesin teşhis koydular sonunda kesin fish olacak bana bundan sonra kırılma noktasından dolayı ngs yaptırdım ilk 2 tedavim de sağlıklı bulundu ama tutmadı malesef kırılan nokta küçük olduğu için ngs belki görmeyip sağlıklı göstermiş olabilir dediler sonuç itibariyle bende durumlar böyle
evet canim ekledm seni 😊
Aa bak bunuda yeni oyrendm demek ngs kucuk krlmalari gostermiyo...bende aslnda fark etdmki bendede hepsi 4 le 5de bence banada fsh daha iyi olurdu....

Nasipten oteye gidilmiyor iste...imihanimiz bitmemis demek😔
Bu ay normal deneyeceym...cok korkuyorm bana dua edin.🤲
Bu yolda giden herkese Rabbim biran önce saglikli hayirli evlatlar verir insallah,, Eger bebeginde Engellilik olmayacaksa normal yollardan dene, ve oluruna birak, adetin geciktiginde hemen test yapma birak bekle 1 ay gecsin

Bu yolda giden herkese Rabbim biran önce saglikli hayirli evlatlar verir insallah,, Eger bebeginde Engellilik olmayacaksa normal yollardan dene, ve oluruna birak, adetin geciktiginde hemen test yapma birak bekle 1 ay gecsin
Amin amin....
Canim benim hamileliklerm bebek sagliksizsa uzun surmiyo 7 8 haftada sonlaniyor.en uzun gebeliym 20 hafta surdu kendm sonlandrdm ama dogsaydi engeli bebek olmayacakdi.cunki dogma kadar kalmaz yada dogumda ölür dedler agir anomaliler oluyor.hamilelklermn hepsinde dusuk yapmacakken fitil ilac tedavsi ile önledm düşüğü..demek hasta idki dusmek istedi..bu sefee 3 ay ilac kulanmiycam sagliksizsa duseceyi varsa dussun 3ayi gecerse aminyosentez yaptirirm..bi umut sagliklidr diye...🤲

X