- 1 Kasım 2017
- 760
- 516
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.341
Zor bi süreçten geçmişsiniz başınız sağolsun üzüldüm dediğiniz gibi herkese yapılması lazım aslında ngs ama sizin dediğiniz hastalık orda çıkar mı ki.. rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sağlıkla hayırlı evlat nasip etsinMerhba buna kendi hikayemi anlatarak cevap vereyim. Su an lohusaym. Büyük bi imtihandan geçtim. Geçen yıl kalbi durmuş bebeğin vardı.somra diger Tüp bebek denemesi.pozitif i duydugum zaman müthiş sevinç ağlama bir aradaydı. 12. Hafta ayrıntılı da doktor hiç duymadgm bi hastalıktan bahsetti.iskelet anomalisi.bebegin göğüs kafesi istenilen durumda olmadığı için bu bebek doğsa da yaşamayacak.yasasa da çok zor bi hayati olacak.berbat günlerden geçtim .durdurmak lazım dediler.o ay icin de durdurmak için konular geçti etti ne olduysa zaman geçti dendi durdurulmadi.cunku bebeğin organları sağlamdı.yasadgm yerde kimsenin eli gitmedi.bu gerçeği kabul ettim durdurma konusunu kapattım.bu imtihani sabırla bekledim.oncelikle ne bebeğin ne kendim acı cekmemek için dua ettim.bebegim bayram sabahı çok güzel bi doğumla geldi.onu her Gördüğüm de ağladım 5 gün dayana bildi.kemigi nefesine baskı yapıyordu.bana doktorlar ngs gibi bi sey önermedi.karyotip kromozom eşimin ve benim normaloldi. Ama imkanı olan ya da imkanını zorlama ihtimali olanlar mümkünse yapmalı. Sonrası daha ağır bi boşluk oluyor. Rabbim yardımcimiz olsun amin