Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kizlar...benim cevaplar cikti 6embrio 6sida hasta.....😔😔😔
Su an yalnizm bu haberi aldgmda.ilk sizinle paylasiyorm...cok kotuyum aylarca beklemem boşuna imis demek....yasamak bile istemiyorm esime nasil soyletm bilmiyorm....hayat bitdi benim icin.......son umudum du😔.......

Su an yalnizm bu haberi aldgmda.ilk sizinle paylasiyorm...cok kotuyum aylarca beklemem boşuna imis demek....yasamak bile istemiyorm esime nasil soyletm bilmiyorm....hayat bitdi benim icin.......son umudum du😔.......
Ahh canımm benimm kıyamam öyle deme Allah bi yoluna koyar neden umutlar tükenmez rabbim bi daha kapı açsın sana inşallah şuan ağla üzül içindekini at ama sonra kendini toparla üzme kendini 😔

Lutfen birdahakine baska yerde dene lutfen. Uzulme. Allahim ne derse o olacak. Benimde ilkinde 6 embiriyo hasta gelmisti. Ama sende ... ihmalda olabilir bilmiyorum ... bukadar gec cevap normal degil...

Canım benim de 6 da 6 hasta geldi merkezi değişirdim şimdi başka bir yerde başlayacağım . İlk zamanlar insanın canını çok yakıyor sonra toparlanıp önüne bakıyorsun . Son umudumdu deme . Nasibimizde varsa mutlaka bulacaktır bizi . Senin çok uzun zaman sürdü sonuç ne kadar güvenilir bilemedim

Canım benim de 6 da 6 hasta geldi merkezi değişirdim şimdi başka bir yerde başlayacağım . İlk zamanlar insanın canını çok yakıyor sonra toparlanıp önüne bakıyorsun . Son umudumdu deme . Nasibimizde varsa mutlaka bulacaktır bizi . Senin çok uzun zaman sürdü sonuç ne kadar güvenilir bilemedim
Sonunda ciktimi saglikli ?

Lutfen birdahakine baska yerde dene lutfen. Uzulme. Allahim ne derse o olacak. Benimde ilkinde 6 embiriyo hasta gelmisti. Ama sende ... ihmalda olabilir bilmiyorum ... bukadar gec cevap normal degil...
Canim bir daha deneyeceymi sanmiyorm cunki oylebi maddi imkan yok 1tup bebeye 34.000tl harcadk.daha bundan önce ki bebekledeki tedavi kurtaj derken bi 30.000de orda gitdi.hem maddi hem manavi coktuk 3yilda...
Ama soyledklerne katiliyorm kesinlikle hic kimseye tavsiye etmem orda yaptrmayi..benim de aklmda soru kalmadi deyl...

Evet hala wokdayim...bencede cok uzun surdu guvenirlyne tamda inanamiyorm....

Ahh canımm benimm kıyamam öyle deme Allah bi yoluna koyar neden umutlar tükenmez rabbim bi daha kapı açsın sana inşallah şuan ağla üzül içindekini at ama sonra kendini toparla üzme kendini 😔
O kadar kötüyüm ki butun kapilar kapanmis gibi umutlar tukenmis gibi...esime bosanmayi teklif etdm yoruldm artk.....oda lafini ettirmiyo ama cok aci cekiyo...😔

Bide kizlar sizin raporda nasl yaziyodu sonuc.brnde kromozm dizilmi seklnde deyl...sorun olan kromozmlari yaziyo..bide yazmslarki sonuclarda yailma ola bilir..sizde de varmi

IMG-20190627-WA0004.jpg

O kadar kötüyüm ki butun kapilar kapanmis gibi umutlar tukenmis gibi...esime bosanmayi teklif etdm yoruldm artk.....oda lafini ettirmiyo ama cok aci cekiyo...😔
Seni çok iyi anlıyorum ama zamanla geçecek bu hislerin..
ne kadar sorun sendr gözükse de bu ikinizin kaderi sonuçta canım oda başka biriyle evlense belki yine çocuksuzlukla sınanacak rabbim ol derse herşey olur üzülme

Mrb arkadaşlar bugün bezmialemde ki drumla görüştüm ngs pgt ile tüp bebek yapıyorlarmış tahminimce çoğu devlet vakıfta yapılıyor fakat devlet hiç bir masrafı karşılamıyor ve özel hastanelerden çokta farklı bi fiyat çıkmıyor maalesef. Tarama için anlaşmalı oldukları lab mikrogen. Bu lab hakkında bilgisi tecrübesi olan var mı birde rapor çıkarmadı bana dr kriterleri karşılamıyorsun dedi rapor alanlar nasıl aldı bilgilendirirseniz çok sevinirim ❤❤

Esimde boyle soyluyo.bu benim de kaderm diyo demek benim de kaderimde evlatla sinanmak varmis.uzulme diyo..nebilmym yinede kendimi sucli hiss ediyorm..
Seni çok iyi anlıyorum ama zamanla geçecek bu hislerin..
ne kadar sorun sendr gözükse de bu ikinizin kaderi sonuçta canım oda başka biriyle evlense belki yine çocuksuzlukla sınanacak rabbim ol derse herşey olur üzülme
Ken

Benimde geçenki tedavimde sadece sorunlu kromozomlar yazılıydı belki sadece onlar da sorun vardır sizinde
Bide canim belkide soylemisssindr kusura bakma.sizde bilinen bi kromozm problmi varmi? Birde embrilarda sorun nasil geliyo bak bende mesela sorun 4 ve 5de hamileliklermdede 6 embriomdafa sorun hep 4 5..sanki kopyalanmis gibi hep ayni dollenmisler...bugun drla gorusdm hic ic acici konusmadi... neden 3 aya ciktigni acikladi..boyle bi durumum milyonda bir kiside olacagni soyledi yanlislk olmasn diye 3kez testi tekrarlamjslar.waka gibi hepsnde ayni...bana hic umut vermedi yeniden denersen 90%yine bpyle bi tablo ile karslasrsn dedi...en iyisi yumurta donasyonu dusun dedi😔😭
Sormak istedym su sizde nasil cikti acaba raporlarnzi koya bilirmisnz..

Bide canim belkide soylemisssindr kusura bakma.sizde bilinen bi kromozm problmi varmi? Birde embrilarda sorun nasil geliyo bak bende mesela sorun 4 ve 5de hamileliklermdede 6 embriomdafa sorun hep 4 5..sanki kopyalanmis gibi hep ayni dollenmisler...bugun drla gorusdm hic ic acici konusmadi... neden 3 aya ciktigni acikladi..boyle bi durumum milyonda bir kiside olacagni soyledi yanlislk olmasn diye 3kez testi tekrarlamjslar.waka gibi hepsnde ayni...bana hic umut vermedi yeniden denersen 90%yine bpyle bi tablo ile karslasrsn dedi...en iyisi yumurta donasyonu dusun dedi😔😭
Bende de 12 13 trasnlokasyon var.. bilemedim şimdi de başka bi genetik doktoruyla daha görüşmeni tavsiye ederim şuan evde değilim de özelden yazarım inşallah 2 kere yolladım genetiğe onları.. iyide sebep zaten 4 ve 5 de yani sadece onlar da sorun çıkması normal değil mi?

Canım drların her dediği çıkacak diye bişey yok allah bilir ne olacağını allah nasip ettikten sonra istatistiğin oranların ihtimallerin önemi yok. Allaha inan dua et inşallah rabbim hayrlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Denemekten vazgeçme 🙏🏻

X