- 3 Ocak 2018
- 1.093
- 2.175
- 26
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.301
Çok korkuyorum acaba hiç olmazmı diye çok bilgisizim bu translokasyon konusunda ewet dediğin gibi hep kimyasal gebelik geçiriyorumArkadaşa katılıyorum hep kimyasal oluyorsa her ay denemeye devam illa ki sağlıklı bulunca değerler yükselecek hayırlısı hakkınız da
Evet canim boyle idi esimnki boyle cikmisdi 46xy benimki farkli translokasyondan dolayiCanim merak ediyorum, bizde kromosom testi yapmistik, seninde yaptigin test böylemiydi ? bu yaptirdigmiz test de cikarmi translokasyon olup olmadigi ?
Cok tesekur ederm canim.Allah bu yolda hepimizn yuzunu guldrsn hepimizn derdi ayni...ben suan haber bekliyorm banada dua et insallah hayiri haber alirmAaaa gerçek ten mi bu bana çok umut oldu bi de o arkadaşı bulsam daha iyi gelir bana sana çok tşk edrümm allah razı olsun çok sağol seninde olur inşallah dua edicem sanada
Korkma Yaşının verdiği avantajla bence vücut sağlıksızı atıyor bundan daha güzel bişey olamaz çok şanslısın herşeyden önceÇok korkuyorum acaba hiç olmazmı diye çok bilgisizim bu translokasyon konusunda ewet dediğin gibi hep kimyasal gebelik geçiriyorum
Korkma canim ilaki olacak zaten bizim durumda olanlara drlar hic bir zaman umutsz olun demiyo.ilaki bi gun olcak diyo denemeye devam diyo Allah ne zaman isterse tabiki...Çok korkuyorum acaba hiç olmazmı diye çok bilgisizim bu translokasyon konusunda ewet dediğin gibi hep kimyasal gebelik geçiriyorum
Çok tşk ederim allahım razı olsun hepimizin kucağını boş bırakmasınKorkma canim ilaki olacak zaten bizim durumda olanlara drlar hic bir zaman umutsz olun demiyo.ilaki bi gun olcak diyo denemeye devam diyo Allah ne zaman isterse tabiki...
CaNIM Bnmmm allahım razı olsun allahım seninde kucağını boş bırakmasınKorkma Yaşının verdiği avantajla bence vücut sağlıksızı atıyor bundan daha güzel bişey olamaz çok şanslısın herşeyden önceneden olmasın sen içini ferah tut bak hamile kalabiliyosun ya bi de sağlıksız olsa kürtaj veya sonlandırmaya maruz kalsan o daha kötü kısa yoldan atlatıyosun ömrünün sonuna kadar kimyasal olacak değil ya illa ki bi ay sağlam yumurtayı bulacaksın
Agzin Bal yalasin kizz, sagol,, en azindan TEK Genle ugrasicagiz "sadece"Hiçbişey yok sapasağlam bir kız çocuğusunkromozom testiniz normal sizin
evet esiminkide 46xy cikti, sagolasinEvet canim boyle idi esimnki boyle cikmisdi 46xy benimki farkli translokasyondan dolayi
Sende sağolAgzin Bal yalasin kizz, sagol,, en azindan TEK Genle ugrasicagiz "sadece"
Aynen...hem bide boyle dusunun bu translokasyon bize kimlerdense gecti dimi.onlar dogal yoldan nasil dogurdular hemde boyle bir problemi oldllarni bilmeden annem 4yil hamile kalamamis ama adetm hep gecikrdi diyodu belkide kimyasal yasiyoms ..sonra ben olmusum benden sonra kac defa dusuk yapms ama neden bulamamis.neden bu imis iste..sonuc ne yinede bebeyi olms illaki olacak hepimizin ama sabrrrKorkma Yaşının verdiği avantajla bence vücut sağlıksızı atıyor bundan daha güzel bişey olamaz çok şanslısın herşeyden önceneden olmasın sen içini ferah tut bak hamile kalabiliyosun ya bi de sağlıksız olsa kürtaj veya sonlandırmaya maruz kalsan o daha kötü kısa yoldan atlatıyosun ömrünün sonuna kadar kimyasal olacak değil ya illa ki bi ay sağlam yumurtayı bulacaksın
Ewet haklısın bnm annemde hiç böyle sorun olmamış düşük ve benzeri iki aylık evliyken hamile kalmış her her hamile kaldığım ay diyorum ki bu defa oldu ama yine kimyasala sonuçlandı sizlere daha çok üzülüyorum sizin durumunuzda olmak istemezdim Allah sabır versin kürtaj çok zor bir durum şu an 21 yaşındayım Ben otuzuma kadar beklemeyi düşünüyorum Eğer tekrar yine böyle kimyasal ve benzeri olursa diye sonrası tüp bebek ama ailem annem eşim 25'ine kadar bekleyelim diyorAynen...hem bide boyle dusunun bu translokasyon bize kimlerdense gecti dimi.onlar dogal yoldan nasil dogurdular hemde boyle bir problemi oldllarni bilmeden annem 4yil hamile kalamamis ama adetm hep gecikrdi diyodu belkide kimyasal yasiyoms ..sonra ben olmusum benden sonra kac defa dusuk yapms ama neden bulamamis.neden bu imis iste..sonuc ne yinede bebeyi olms illaki olacak hepimizin ama sabrrr
Evet canim Tek Gen demek bu, yani iki kiside ayni genden hastaysa normal yollardan hamilelikte 25% Risk oluyor engelli olabiliyor, tek bende olsaydi ozaman tüpbebek e gerek yoktuSende sağolSağlık olsun okadarla kalsın canım üzme kendini sizde taşıyıcık iki kişi de mi
Evet bende öyle biliyorum da eşinde de var sanırım aynı genler de mi sıkıntı?Evet canim Tek Gen demek bu, yani iki kiside ayni genden hastaysa normal yollardan hamilelikte 25% Risk oluyor engelli olabiliyor, tek bende olsaydi ozaman tüpbebek e gerek yoktu
evet canim öyle malesefEvet bende öyle biliyorum da eşinde de var sanırım aynı genler de mi sıkıntı?
26Genetik doktorundan bi fikir aldın mı? Çok şaşırdım canım böyle olmasına yaşın kaç
Yaşında çok küçük aslında bende anlamadım farklı bi durum olabilir bence tek talesemi etkiler mi muamma
Tek gen derken anlayamadim, zaten genlerde olan sorunlar bu kromozom analizi ile çıkmıyor mu,yok yani dimi, bizim sebebimiz zaten tek gen, ama bide kromozomlara bakildiydi ikimizde, yani nizim kromosomlar temiz öylemi