Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba arkadaslar 26 yasindayim iki yildir evliyim, bir asilama iki tup bebek yaptirdik. Talasemi taisyicisiyim her iki tup bebekde 25,28 yumurta toolandi ilkinde 12 mayalamoslardi 9 embrio olmustu fakat ilk gunden hepsi oldu yumurta kalitem cok kotu bir kez daha deneyin olmazsa kesin doner dedi, daha cok gencim herhalde kendileri hata yapti diyip labaratuar ve doktor degistim bu seferki doktorumu sahswm tanidigim icin her etaplarla ilgili detayli konusa bileceyim icin onu tercih etdim oda doktor nasil sana donor soyler senin amh10larda yeterli yymurtan var falan dedi ayni dozda ilacla 28 yumurta toplandi ve 10 tanesini dollediler onlarda kotu durumdaydi 6 embrion olmus ve hepside kotu durumdaydi ucuncu gune ikisi kaldi transfer bile edilemez durumdaydi besinci gun bekletdiler ve hepsi gitdi bu sefer doktorum istersen bi kere daha dene olmazsa donor yada evlatlik disin dedi, talasemi tasiyicilarinsa genelde boyle bisey olurmus hucre bolinmesi gibi buyuzdende yumirta kalitesi cok kotu olurmus. Sua ne yapicamizi bilmiyoruz siz ne oneriyosunuz? 3 kez denemekmi yoksa donormu

Sadece sende mi Talasemi taşıyıcılığı var yoksa eşin de de mi var bu taşıyıcılık? Bu gen hastalığının getirdiği bişey değildir heralde peki vitamin kullansan ne biliyim bitkisel ürünler etki etmez mi

Dogrulugundan emin degilim, ama biyerde okumustum AMH 6-7 üzeri olursa PCO ihtimali varmia, ve PCO demek cok miktarda ve az kaliteli yumurta demekmis, bunu bir sorun isterseniz

Sadece bende var vallah aklijiza gelecek her sey kullandim

Dogrulugundan emin degilim, ama biyerde okumustum AMH 6-7 üzeri olursa PCO ihtimali varmia, ve PCO demek cok miktarda ve az kaliteli yumurta demekmis, bunu bir sorun isterseniz

Biliyorum beni zaten uzun bi donem pcos diye tedsvi etdiler sonunda sen pcos diyilsin ki gunu gunune adet oluyorsun dediler bende multifolikul yani folikul cok diyorlar

Bende kalite sorunu var doktorda sorunun talasemi tasiyiciligiyla alakalandirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…