Gecmis olsun canim, bende pgtli 2 kez transfer oldum, biri kalbi durdu biri kimyasal oldu, o dönemler okadar kötüydümki, acaba normal mi denesem diye cok celistim kendimle, verende alanda Allah, saglikli transfer ettiedik ama yinede Rabbim bize onu kismet etmedi, demkki ne yaparsam yapayim kaderim neyse onu cekecegim belkide ugrasmamam lazim diye cok düsündüm
ama simdilik 1 2 kez daha denemeye maddi gücümüz var, Allahim bu yolda herkesin Parasina bereket versin, gücüne güc sagligina saglik versin insallah, bu öyle bir korku ki, biliyorsun aslinda normal hamile kalabilirsin Dr göre bir Problem yok, ama evladin se in yüzünden hasta olabilir, gözlerine bakip asla Anne diyemiycek, baska cocuklar gibi kosup oynuyamiycak, gözlerim bunu yazarken bile doluyorsa, benim yüzümden evladim hasta olursa ben onun yüzüne nasil bakarim Allahim
ve yine bir korku ile yasayip devam ediyorum, bazen ölsem diyorum kurtulurum, Eşim Baba olmayi öyle cok hak ediyorki, birgün insallah ikimizde yavrumuzun elinden turup onu parklara bahcelere götürürken buluruz kendimizi, ama cok gec kalmadan insallah.. Allahim sen bu yolda olan tüm Anne Baba olmak isteyenlere en acilinden saglikli hayirli evlatlar nasip et, bizede insallah.. Amin