-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.281
25/28 yumurta iki kez toplandi ilkinde 9 embrio hepsi kalitesi cok dusuktu ikincide 6 embrio onlarda oyle cok dusuk kaliteydiNasıl olur ya acaba taşıyıcılığın yüzdesi mi varda sendr ağır basıyor tek taraflı olunca tüp bebek bile yapmaya gerek kalmıyor.. nasip kısmet sanırım kaç embriyo toplanıyor hiç kalmıuor mu 3. Gün 5. Güne ?
Baya da oluyomuş maşallah bende trasnlokasyon taşıyıcısıyım 9 yumurta anca çıkıyor 5 tane dölleniyor bana da az geliyor bu rakam.. eşinde bi sıkıntı var mı?25/28 yumurta iki kez toplandi ilkinde 9 embrio hepsi kalitesi cok dusuktu ikincide 6 embrio onlarda oyle cok dusuk kaliteydi
Hayir o cok iyi durumda bende kalite soruna var diyolarBaya da oluyomuş maşallah bende trasnlokasyon taşıyıcısıyım 9 yumurta anca çıkıyor 5 tane dölleniyor bana da az geliyor bu rakam.. eşinde bi sıkıntı var mı?
Genetik doktorundan bi fikir aldın mı? Çok şaşırdım canım böyle olmasına yaşın kaçHayir o cok iyi durumda bende kalite soruna var diyolar
Sagolasin canim ama Ankara hic yolumun üstü degil :)Canım 400 e aldım raporsuz Ankara da bi eczane de
Merhaba arkadasim burda hepimizn derdi ayni....bence senin durumun bizimkinden daha iyi en azndan kimyasal oluyo rahminde buyuyub buyub dusmesinden yada engelli olmasndan,aldrmak zornda kalmakdan iyidr..keske bendede kimyasal olsaydı saglikli olana kadar hamile kalmayi denerdm...kimyasal olunca aylarca beklemeye gerek yok rahime disardan mudahilr yok ama ben kurtaj olmakdan bi hal oldmİyi günler bende translokasyon taşıyıcısıyım 21 yaşındayım 5.ile 7 koromozomlarda 6 kimyasal gebelik yaşadım bu ay yine hamile kaldım ilk defa Değerim 500 kadar geldi aMa yüne kan Değerim düştü adet olmayı bekliyorum çok zor yaşım küçük ama inanın direncim kalmadı
Kac yillik evlisin?İyi günler bende translokasyon taşıyıcısıyım 21 yaşındayım 5.ile 7 koromozomlarda 6 kimyasal gebelik yaşadım bu ay yine hamile kaldım ilk defa Değerim 500 kadar geldi aMa yüne kan Değerim düştü adet olmayı bekliyorum çok zor yaşım küçük ama inanın direncim kalmadı
Bende ilk evlendym ay kimyasal oldu onemsemedm korunmadm hemen sonraki ay hamilr kaldm her sey guzel giderken 5ayliken bebeymn hasta oldgnu oyrendk dogum yaptim sonra 1 dis gebelik ve 2kezde bos gebelik yasadm kurtaj oldm en son kurtajda oyrendk bendeki problmi bende de 4 ve 5de translokasyon.tup bebek karari verdk cunki cok yiprandm 3yillik evliym bu arada.3yila 5 hamilelik....senin yerinde olsaydm 1yil daha dogal denerdm bencr bi gun saglikliyi bulcaksn.burda bir arkadas ayni senin gibi idi kimyasal oluyodu kese gormeden kayb ediyodu.tup karari aldklari ay adeti gecikmis ve kese gormusdler ilk defa.o dedki kese gordgmde anlamsdm saglikli diye.simdi bebeyi varİki yıllık evliyim cnm 2 yılda 6 kimyasal oldu şimdi ben normal yola kala bilirmüyüm merak ediyorum
Neresi yolunun üstü biz oraya gelelimSagolasin canim ama Ankara hic yolumun üstü degil :)
Arkadaşa katılıyorum hep kimyasal oluyorsa her ay denemeye devam illa ki sağlıklı bulunca değerler yükselecek hayırlısı hakkınız daMerhaba arkadasim burda hepimizn derdi ayni....bence senin durumun bizimkinden daha iyi en azndan kimyasal oluyo rahminde buyuyub buyub dusmesinden yada engelli olmasndan,aldrmak zornda kalmakdan iyidr..keske bendede kimyasal olsaydı saglikli olana kadar hamile kalmayi denerdm...kimyasal olunca aylarca beklemeye gerek yok rahime disardan mudahilr yok ama ben kurtaj olmakdan bi hal oldm
Aaaa gerçek ten mi bu bana çok umut oldu bi de o arkadaşı bulsam daha iyi gelir bana sana çok tşk edrümm allah razı olsun çok sağol seninde olur inşallah dua edicem sanadaBende ilk evlendym ay kimyasal oldu onemsemedm korunmadm hemen sonraki ay hamilr kaldm her sey guzel giderken 5ayliken bebeymn hasta oldgnu oyrendk dogum yaptim sonra 1 dis gebelik ve 2kezde bos gebelik yasadm kurtaj oldm en son kurtajda oyrendk bendeki problmi bende de 4 ve 5de translokasyon.tup bebek karari verdk cunki cok yiprandm 3yillik evliym bu arada.3yila 5 hamilelik....senin yerinde olsaydm 1yil daha dogal denerdm bencr bi gun saglikliyi bulcaksn.burda bir arkadas ayni senin gibi idi kimyasal oluyodu kese gormeden kayb ediyodu.tup karari aldklari ay adeti gecikmis ve kese gormusdler ilk defa.o dedki kese gordgmde anlamsdm saglikli diye.simdi bebeyi var
yazdan sonra basliyacagiz, August gibide memlekete gidecegiz 2 haftaligina Eşim cok istedi, bende gitmeden ilaclari arastiriyim belki uygun a bulurum diye, Sivas Kayseri yolumun üstü beklerimNeresi yolunun üstü biz oraya gelelimşaka bi yana şuan tedavide misiniz iğneleri mi kullanmaya başladınız
Canim merak ediyorum, bizde kromosom testi yapmistik, seninde yaptigin test böylemiydi ? bu yaptirdigmiz test de cikarmi translokasyon olup olmadigi ?Bende ilk evlendym ay kimyasal oldu onemsemedm korunmadm hemen sonraki ay hamilr kaldm her sey guzel giderken 5ayliken bebeymn hasta oldgnu oyrendk dogum yaptim sonra 1 dis gebelik ve 2kezde bos gebelik yasadm kurtaj oldm en son kurtajda oyrendk bendeki problmi bende de 4 ve 5de translokasyon.tup bebek karari verdk cunki cok yiprandm 3yillik evliym bu arada.3yila 5 hamilelik....senin yerinde olsaydm 1yil daha dogal denerdm bencr bi gun saglikliyi bulcaksn.burda bir arkadas ayni senin gibi idi kimyasal oluyodu kese gormeden kayb ediyodu.tup karari aldklari ay adeti gecikmis ve kese gormusdler ilk defa.o dedki kese gordgmde anlamsdm saglikli diye.simdi bebeyi var
Bu teste anmadigim kadariyla trznslokasyon ztn yok diyorCanim merak ediyorum, bizde kromosom testi yapmistik, seninde yaptigin test böylemiydi ? bu yaptirdigmiz test de cikarmi translokasyon olup olmadigi ?
yok yani dimi, bizim sebebimiz zaten tek gen, ama bide kromozomlara bakildiydi ikimizde, yani nizim kromosomlar temiz öylemiBu teste anmadigim kadariyla trznslokasyon ztn yok diyor
Evet canim yinede sor doktoruna...yok yani dimi, bizim sebebimiz zaten tek gen, ama bide kromozomlara bakildiydi ikimizde, yani nizim kromosomlar temiz öylemi
2 ay da bir zam geliyor ilaçlara canım bi yerden yakalaman imkansız gibi tanıdık bi eczane bulsan sana indirimli verir mesela ben Araklı’da tedavi olmuştum gonal f i 300 e aldım şuan tekrar tedaviye başladım aynı ilacı 450 ye aldım 6 Ayda 150 lira bide en indirimli hali bu diğer sorduğum eczaneler de 530 diyen bile vardıyazdan sonra basliyacagiz, August gibide memlekete gidecegiz 2 haftaligina Eşim cok istedi, bende gitmeden ilaclari arastiriyim belki uygun a bulurum diye, Sivas Kayseri yolumun üstü beklerim☺
Hiçbişey yok sapasağlam bir kız çocuğusunCanim merak ediyorum, bizde kromosom testi yapmistik, seninde yaptigin test böylemiydi ? bu yaptirdigmiz test de cikarmi translokasyon olup olmadigi ?