Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben 11 Mart’ta opu olmuştum 19 Mart’ta ilk adetimi oldum ikinci adetim ta 27 Nisana kadar gecikti . Opu sonrası bu düzensizlikler 2-3 ay normal demişti doktor

Ben 11 Mart’ta opu olmuştum 19 Mart’ta ilk adetimi oldum ikinci adetim ta 27 Nisana kadar gecikti . Opu sonrası bu düzensizlikler 2-3 ay normal demişti doktor
Cok sagol canim.. benimde ilk adet normal zamanda oldu. Opudan once adet gunumuzu bildigim icin sorun yasamiyordum. Simdi yumurtlama donemini bilemedigim icin korkuyorum umarim hamile kalmam diye... .

Cok sagol canim.. benimde ilk adet normal zamanda oldu. Opudan once adet gunumuzu bildigim icin sorun yasamiyordum. Simdi yumurtlama donemini bilemedigim icin korkuyorum umarim hamile kalmam diye... .
Ben de acaba hamile miyim demiştim keşke demiştim bir Arada gerçi korku sardı niye adet olmuyorum diye doktora sorduğumda opu sonrası vücut 2-3 aya anca kendini toparlıyor demişti . Senin normal yoldan hamile kalman risk taşıyor değil mi

Ah tasimazmi mi canim.. tasimasaydi keske ozaman ne isim olurdu ptgyle..

Arkadaşlar 2 senedir tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Amh düşüklüğü var bir de cd56 testim çok yüksek çıktı kendi kendime hiç hamile kalamadim.
Ngs ye 4 yumurtam gitti 4 u de trizomi ve monozomi çıktı. Daha önce tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım ve düşük yaptım onda da trizomi çıkmıştı.yumurtalarim çok kaliteliydi ama sağlıklı degillermis maalesef. Eşim ve benim genetik testlerimiz temiz çıktı bir problem yok. Doktor ilaçlar yumurtaları çok etkiliyor olabilir bundan dolayı yumurtalar bu şekilde olabilir bu yüzden ilaçsız tüp bebek yapicaz dedi.
Çok mutsuzum yaş 34, iki senedir çok yiprandim artık çok sıkıldım napicami bilmiyorum.

Genetik bozuklugu varmi ?

Azospermi diorlar. Oda.mi yok . Yani doktor hicbirsey bulamiyormu

Yok eşimin spermleri rekor düzeyde çok iyi bir de, doktor uzun zamandır gördüğüm en yüksek değerlere sahipsiniz dedi hatta ne iş yapıyorsunuz diye bile sordu sonuclarini görünce o derece. Sadece benim yumurta rezervim az ama yumurtalarim hep çok kaliteliydi toplanan tüm yumurtalar 5. Güne gidiyor firesiz ama maalesef içleri demek ki iyi değil
İlaçsız deniycez dedi doktor ama okuduğum şeylerde ilaçsız tüp bebek çok başarılı olmuyormuş gibi bir kanıya vardim. Offf offfff diyorum ne diyim.

Toplam.kac kez tup bebek yaptirdin?
Burda bir arkadas 9ncu tup bebekte saglikli bulundu simdi ikizleri var sukur. Ona mini tup bebek yapinca saglikli bulunmus az ilac vermisler

Bu ay 5. Ye başlayacağız tekrardan.
Umarım bu mini tüp bebek olayı bana ve benim gibi hastalara yarar. Umut oldun bana arkadaşım çok sağol. Allah herkesin gönlüne göre versin ins
Toplam.kac kez tup bebek yaptirdin?
Burda bir arkadas 9ncu tup bebekte saglikli bulundu simdi ikizleri var sukur. Ona mini tup bebek yapinca saglikli bulunmus az ilac vermisler

Bizim de durum aynı

Bu ay 5. Ye başlayacağız tekrardan.
Umarım bu mini tüp bebek olayı bana ve benim gibi hastalara yarar. Umut oldun bana arkadaşım çok sağol. Allah herkesin gönlüne göre versin ins
Amin canim.. bizdede saglikli bulunamiyor 4ncu deneyecem, bende ilaclari yukseltecekler... ne deyim Allahim buyuk insaallah bizimde yuzumuz guler.. sana bahsetigim kisiyinde genetik sorunu yok.. insallah bulunur canim saglikli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…