Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aaaa gerçek ten mi bu bana çok umut oldu bi de o arkadaşı bulsam daha iyi gelir bana sana çok tşk edrümm allah razı olsun çok sağol seninde olur inşallah dua edicem sanada
Cok tesekur ederm canim.Allah bu yolda hepimizn yuzunu guldrsn hepimizn derdi ayni...ben suan haber bekliyorm banada dua et insallah hayiri haber alirm

Çok korkuyorum acaba hiç olmazmı diye çok bilgisizim bu translokasyon konusunda ewet dediğin gibi hep kimyasal gebelik geçiriyorum
Korkma Yaşının verdiği avantajla bence vücut sağlıksızı atıyor bundan daha güzel bişey olamaz çok şanslısın herşeyden önce 😊 neden olmasın sen içini ferah tut bak hamile kalabiliyosun ya bi de sağlıksız olsa kürtaj veya sonlandırmaya maruz kalsan o daha kötü kısa yoldan atlatıyosun ömrünün sonuna kadar kimyasal olacak değil ya illa ki bi ay sağlam yumurtayı bulacaksın 🙏

Korkma Yaşının verdiği avantajla bence vücut sağlıksızı atıyor bundan daha güzel bişey olamaz çok şanslısın herşeyden önce 😊 neden olmasın sen içini ferah tut bak hamile kalabiliyosun ya bi de sağlıksız olsa kürtaj veya sonlandırmaya maruz kalsan o daha kötü kısa yoldan atlatıyosun ömrünün sonuna kadar kimyasal olacak değil ya illa ki bi ay sağlam yumurtayı bulacaksın 🙏
CaNIM Bnmmm allahım razı olsun allahım seninde kucağını boş bırakmasın

kizlar bisey daha sormak istiyorum, esimin Spermiogramm da 25% Morphiologisch degisiklik yaziyordu, bu nedemek oluyor ? Spermlerin 25% DNA si mi bozuk

Aynen...hem bide boyle dusunun bu translokasyon bize kimlerdense gecti dimi.onlar dogal yoldan nasil dogurdular hemde boyle bir problemi oldllarni bilmeden annem 4yil hamile kalamamis ama adetm hep gecikrdi diyodu belkide kimyasal yasiyoms ..sonra ben olmusum benden sonra kac defa dusuk yapms ama neden bulamamis.neden bu imis iste..sonuc ne yinede bebeyi olms illaki olacak hepimizin ama sabrrr

Aynen...hem bide boyle dusunun bu translokasyon bize kimlerdense gecti dimi.onlar dogal yoldan nasil dogurdular hemde boyle bir problemi oldllarni bilmeden annem 4yil hamile kalamamis ama adetm hep gecikrdi diyodu belkide kimyasal yasiyoms ..sonra ben olmusum benden sonra kac defa dusuk yapms ama neden bulamamis.neden bu imis iste..sonuc ne yinede bebeyi olms illaki olacak hepimizin ama sabrrr
Ewet haklısın bnm annemde hiç böyle sorun olmamış düşük ve benzeri iki aylık evliyken hamile kalmış her her hamile kaldığım ay diyorum ki bu defa oldu ama yine kimyasala sonuçlandı sizlere daha çok üzülüyorum sizin durumunuzda olmak istemezdim Allah sabır versin kürtaj çok zor bir durum şu an 21 yaşındayım Ben otuzuma kadar beklemeyi düşünüyorum Eğer tekrar yine böyle kimyasal ve benzeri olursa diye sonrası tüp bebek ama ailem annem eşim 25'ine kadar bekleyelim diyor

X