Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ya tamam biz de hep hayırlısı diyoruz ama bunu onların söylemesi de bi garip ne biliyim Allah sana sabır versin diyecek bişi yok . Doktorunu ara onlar sıkıştırsın o zman .nasıl bir yermiş bu anlamadım gitti

hayir baslamadim, sizde ücret ne kadar ? havuz yapilirken her yumurta toplamasina nekadar ödeniyor ?
Tüpbebek fiyatı ne kadarsa okadar ödeniyor ben havuz yaptırmadım hiç. Fish pgt ye de 3 kromozom için 2500 dediler 2 tur fish yapılırsa yani 3 kromozom daha eklicekler 5 bin oluyomuş.. fish yaptıranlar bu şekilde mi yaptılar bende merak ettim

Fish hic anlamiyorum canim... sadece merak etigiim sende embiriyonun tum kromozomlara bakiliyor mu ???
Bende bakiliyor ve bendeki embiriyolar yuzde 50 tutmayan embiriyolar. 3-5 kromozom cok az o yuzden soruyorum

Biz fish yaptırdık ama spermlere fish testi yapıldı onda belirli kromozomlara bakılıyor ancak ngs de tüm kromozomlara bakılıyor

Evet anormal bugun kendi kurumuma sikayet etdm onlarda cok sinirlenmis.butun suc intergende.sizde yaptrmayn orda.1 haftaya cikmazsa bir daha sizin labaratuara test gondermiycez demişler
Canım bu durum anormal ama. Ulaşabildiğin daha yüksek denetleme mercilerine şikayet et bence. Dünyanın parasını alıyorlar bizden. Ödediğin paranı geri iste. Mağduriyetini bildir. Bak nasıl hemen sonuc çıkıyor eline. Verecekleri sonuç ne kadar güvenilir olur onu da bilemem. Biz burda günlerle saatlerle yarışıyoruz.

Qecen hafta aramisdm hafta sonra arayn dedler bugun aradm yine onumzdeki hafta belki çıkar dedler biktm inanin biktm
sizi epeydir takip ediyorum. sizin sonuc geciktikce bende kaygilaniyorum ve geriliyorum.cunku ayni yere yolladim. bu kadar cok gecikmesinin nedenini mutlaka aciklamalari gerekiyor. bir sorun mu olusmus. 2. yada 3. bir defami calisilmis vb aciklama yapilmali.sekreterle degil genetikci hocalardan biriyle gorusup durum hakkinda bilgi almak istediginizi soyleyin. sekreterin surekli ezbere konustugunu dusunuyorum.

Siz ne zaman yoladiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…