- 7 Mart 2018
- 310
- 98
- 29
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.221
Off off bilemiyorm. Genetikci hocalarla nasil goruse bilirm bilmiyorm ki.hayr hic bir kesin aciklama yok sekreterin soylediyu tek sey...bazen boyle ola biliyo gerektiyi zaman tekrar calsiyolar bla bla...sizi epeydir takip ediyorum. sizin sonuc geciktikce bende kaygilaniyorum ve geriliyorum.cunku ayni yere yolladim. bu kadar cok gecikmesinin nedenini mutlaka aciklamalari gerekiyor. bir sorun mu olusmus. 2. yada 3. bir defami calisilmis vb aciklama yapilmali.sekreterle degil genetikci hocalardan biriyle gorusup durum hakkinda bilgi almak istediginizi soyleyin. sekreterin surekli ezbere konustugunu dusunuyorum.
Yerine gidip konussan. ?Off off bilemiyorm. Genetikci hocalarla nasil goruse bilirm bilmiyorm ki.hayr hic bir kesin aciklama yok sekreterin soylediyu tek sey...bazen boyle ola biliyo gerektiyi zaman tekrar calsiyolar bla bla...
Bin pismanim orda yaptrdgma
Sizde kac gun oldu aradinizmi?
Canim ben Turkiyede yasamiyormYerine gidip konussan. ?
Nerde yasiyosunCanim ben Turkiyede yasamiyorm
AzerbaycandaNerde yasiyosun
Orda oolsan olmuyormuydu canimAzerbaycanda
19 gun oldu 2 gun once aradim calisiliyor dedi sekreter.Off off bilemiyorm. Genetikci hocalarla nasil goruse bilirm bilmiyorm ki.hayr hic bir kesin aciklama yok sekreterin soylediyu tek sey...bazen boyle ola biliyo gerektiyi zaman tekrar calsiyolar bla bla...
Bin pismanim orda yaptrdgma
Sizde kac gun oldu aradinizmi?
Tup bebek merkezim burda zaten.burda genetik labaratuar yok butun merkezler turkiyeye yoluyor.benim merkezde intergeni secmis.aslinda ben volkan baltaciyi istiyordmE canim
Orda oolsan olmuyormuydu canim
Daha erken insallah sonun benim gibi olmaz cavbuk cikarr19 gun oldu 2 gun once aradim calisiliyor dedi sekreter.
insallah oyle olur. insallah sizde bu kadar cok beklemenizin mukafaati olarak en kisa zamanda saglikli guzel sonuclar alirsiniz...cok saglikli embriyonuz olusur.Daha erken insallah sonun benim gibi olmaz cavbuk cikarr
insallah oyle olur. insallah sizde bu kadar cok beklemenizin mukafaati olarak en kisa zamanda saglikli guzel sonuclar alirsiniz...cok sayida saglikli embriyolariniz olusur.
Cok tesekur ederm insallah hepimiz guzel haberler alirizinsallah oyle olur. insallah sizde bu kadar cok beklemenizin mukafaati olarak en kisa zamanda saglikli guzel sonuclar alirsiniz...cok saglikli embriyonuz olusur.
Bunlar analiz yapsalardi simdiye sonuz cikardi. Bence bunlar hic analiz yapmadi daha. Yada yeni yaptilar... guzelim sonuclar bukdr uzamazki uzayamaz.Kizlar simdi aklma bisey takildi.tamam embriolar dondrlms beklemesi problm deyl.peki ya embriodan alinan biyopsi orneyinin bu kadar beklemesi sorun olurmu yani analiz sonucu kesin dogrumudur bozulma filan olmaz dimi?
Iste benimde soyledym sey bu bencede gec baslamslar analze ama bu bekleme sirasnda bozulmus ola bilirmi?Bunlar analiz yapsalardi simdiye sonuz cikardi. Bence bunlar hic analiz yapmadi daha. Yada yeni yaptilar... guzelim sonuclar bukdr uzamazki uzayamaz.
Hayir..Iste benimde soyledym sey bu bencede gec baslamslar analze ama bu bekleme sirasnda bozulmus ola bilirmi?
Durumdan haber alamaman bile ne kadar kotu...Hayir..