Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

sizi epeydir takip ediyorum. sizin sonuc geciktikce bende kaygilaniyorum ve geriliyorum.cunku ayni yere yolladim. bu kadar cok gecikmesinin nedenini mutlaka aciklamalari gerekiyor. bir sorun mu olusmus. 2. yada 3. bir defami calisilmis vb aciklama yapilmali.sekreterle degil genetikci hocalardan biriyle gorusup durum hakkinda bilgi almak istediginizi soyleyin. sekreterin surekli ezbere konustugunu dusunuyorum.
Off off bilemiyorm. Genetikci hocalarla nasil goruse bilirm bilmiyorm ki.hayr hic bir kesin aciklama yok sekreterin soylediyu tek sey...bazen boyle ola biliyo gerektiyi zaman tekrar calsiyolar bla bla...
Bin pismanim orda yaptrdgma😔
Sizde kac gun oldu aradinizmi?

Kizlar simdi aklma bisey takildi.tamam embriolar dondrlms beklemesi problm deyl.peki ya embriodan alinan biyopsi orneyinin bu kadar beklemesi sorun olurmu yani analiz sonucu kesin dogrumudur bozulma filan olmaz dimi?😔

Kizlar simdi aklma bisey takildi.tamam embriolar dondrlms beklemesi problm deyl.peki ya embriodan alinan biyopsi orneyinin bu kadar beklemesi sorun olurmu yani analiz sonucu kesin dogrumudur bozulma filan olmaz dimi?😔
Bunlar analiz yapsalardi simdiye sonuz cikardi. Bence bunlar hic analiz yapmadi daha. Yada yeni yaptilar... guzelim sonuclar bukdr uzamazki uzayamaz.

Benim embriyolardan biri sonuc vermemisti 1 ay icinde. Bana dedilerki embiriyolardan biri biyopsiye yanit vermiyor. Tekrar biyopsi edecez dedi. 2 hafta sonra geri aradilar buda vermiyo dnasi bozuk bence dedi. Bende az daha beklesek dedim. Beklemeyle olacak birsey degil dedi. Yani birsey analizi hemen beli oluyor. Bunlar mutlak analize baslamadi veya yeni basliyor

Kizlar kb bir tuhaf sorum olacak....
13 mayista opu oldum 20 mayis regl gordum.
Yani 17 haziranda adet gormeliydim gormedm.
Ve 17sinde nasilsa yumurtlama donemim gecti diye ve adetimde yoktu korunmasiz iliskiye girdik.. sizce hamile olma ihtimalim varmi korktummmmmm. ? Kb biraz konu disi bir soru oldu

X