- 1 Kasım 2017
- 760
- 516
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.161
Hala haber yok mu66 gun
Nasıl ya hala haber yok muuu66 gun
YokkkkNasıl ya hala haber yok muuu
Nerde tedavi görüyorsunuz? Gonal f falan kullanmıyo musunuz? Tek gen hastalığını bilmiyorum kaçıncı günden biyopsi aldıklarını da ama daha fazla yumurta olsun diye daha farklı ilaçlar vermesi gerekmez mimerhaba ben de havuz yöntemi yaptırıyorum pgt ye gidecek. sadece klomen kullanıyorum ama her seferinde 1 ya da 2 yumurta toplanıyor ve 3.gun donduruluyor. 3.gun embriyoları pgt ye gitmiyor mu?tek gen hastaligi. cozup 5.gunu mu beklemek gerekiyor? yumurtta arttirici bi yozum var mi?
istanbul tip bebek merkezine gidiyorum. rezerv az diye iğne kullandırtmıyor doktor. yumurtaların kalitesini bozarmış fazla yumurta da olmaz dedi. o yüzden sadece klomen kullaniyorumNerde tedavi görüyorsunuz? Gonal f falan kullanmıyo musunuz? Tek gen hastalığını bilmiyorum kaçıncı günden biyopsi aldıklarını da ama daha fazla yumurta olsun diye daha farklı ilaçlar vermesi gerekmez mi
Doğrudur canım sadece yumurta toplanıp donduruluyor mu embriyolar kaç kere toplattınistanbul tip bebek merkezine gidiyorum. rezerv az diye iğne kullandırtmıyor doktor. yumurtaların kalitesini bozarmış fazla yumurta da olmaz dedi. o yüzden sadece klomen kullaniyorum
Sadece klomenle tup bebekmiistanbul tip bebek merkezine gidiyorum. rezerv az diye iğne kullandırtmıyor doktor. yumurtaların kalitesini bozarmış fazla yumurta da olmaz dedi. o yüzden sadece klomen kullaniyorum
3 oldu canım. Toplamda 4 tane 3.gün embriyosu var şu an. Kaliteleri iyiymiş. Toplanan yumurtalar dölleniyor. Ama az yumurta toplanıyor.Doğrudur canım sadece yumurta toplanıp donduruluyor mu embriyolar kaç kere toplattın
İğne kalitesini bozar diye düşünüyor doktor.Sadece klomenle tup bebekmiben ilk defa duydym o zaman 1 2tane yumurta toplanmasi normal
Peki toplanan yumurtalar genetik yapılmadan direk donduruluyor mu az yumurta olduğu için3 oldu canım. Toplamda 4 tane 3.gün embriyosu var şu an. Kaliteleri iyiymiş. Toplanan yumurtalar dölleniyor. Ama az yumurta toplanıyor.
Ben bi kere amh baktırmıştım 0.03 tü. Ama bence yanlışlık var çünkü her ay yumurta geliyor,
Evet embriyo haline getirilip 3.gün donduruluyor. Toplu bi şekilde gidecek pgt ye. Daha hiç transfer yaptırmadım.Peki toplanan yumurtalar genetik yapılmadan direk donduruluyor mu az yumurta olduğu için
Havuz yöntemi olduğu için mi öyle oluyorEvet embriyo haline getirilip 3.gün donduruluyor. Toplu bi şekilde gidecek pgt ye. Daha hiç transfer yaptırmadım.
Evet o sebeple, pgt de fiyat sabit o yüzden ne kadar çok giderse o kadar iyiHavuz yöntemi olduğu için mi öyle oluyor
Fiyatı ne kadar? Hangi genetik merkezi?Evet o sebeple, pgt de fiyat sabit o yüzden ne kadar çok giderse o kadar iyi
tek gen taraması 2500 euro dendi bana. genetiks de.Fiyatı ne kadar? Hangi genetik merkezi?
Bende şimdi tedaviye başladım trasnlokasyon var pgt fish yapacaklar 2500 lira dediler 3 tane kromozom taraması oluyormuş fish de eğer bi 3 daha bakılırsa 2 tur fish oluyormuş 5 bin lira istediler.. tek gen de sanırım daha farklı bide her merkez farklı para mı çıkartıyor ne anlamadım ben bu olayıtek gen taraması 2500 euro dendi bana. genetiks de.
farklı yerlerdeki fiyatlar siz biliyor musunuz?
Canim madem kromozom bozuklugu yok neden hasta geliyorEşimde de bende de kromozomsal bir sıkıntı yok 6 tane gönderdik 6 sı da hasta geldi