Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Qecen hafta aramisdm hafta sonra arayn dedler bugun aradm yine onumzdeki hafta belki çıkar dedler biktm inanin biktm😔😭
Valla seni takip edenler olarak biz bile şaşkınız bu nedir bu kadar . Olumlu düşün sonu iyi olduktan sonra bu beklemeler önemli değil aslında diyeceğim ama insan da sabrede sabrede çatlama derecesine geliyor

Ben de anlayamıyorum doktorlar sizin yaşınızda yüzde elli sağlıklı gelmesi gerek diyorlar sperm faktörüne bağladılar ama onda bile altıda altı olmaması lazım diyorlar
Yaniiii hic bir sorun bulamiyorlar mi ? Peki en iyi spermi secip doleseller ? Yani spermide tarayip en iyisini alsalar... bilmiyorum yaptilarmi

Yaniiii hic bir sorun bulamiyorlar mi ? Peki en iyi spermi secip doleseller ? Yani spermide tarayip en iyisini alsalar... bilmiyorum yaptilarmi
Daha önceki denemelerimde imsı yöntemiyle seçtiler ilk denememde hamile kaldı 9. Haftada kalbi durdu 2. Si dondurulmuşlarsa hiç tutmadı bu iki deneme ngs sizdi ama bunda 6 da 6 hasta çıkınca ümitsizliğin dibine vurdum

Daha önceki denemelerimde imsı yöntemiyle seçtiler ilk denememde hamile kaldı 9. Haftada kalbi durdu 2. Si dondurulmuşlarsa hiç tutmadı bu iki deneme ngs sizdi ama bunda 6 da 6 hasta çıkınca ümitsizliğin dibine vurdum
Hayatta hersey sinav herseyi veren Allah dua edelim rabbim bizede versin saglikli sihatli insaallah. Cok zor biliyorum.. elden birsey gelmiyor maalesef

Hayatta hersey sinav herseyi veren Allah dua edelim rabbim bizede versin saglikli sihatli insaallah. Cok zor biliyorum.. elden birsey gelmiyor maalesef
Olmaması için bir sebep yok ama işte anlayamıyorum. İlk başta aZosperm diye üzülüyorduk sonra sperm çıkışı başladı ama bunları yaşadık . Bazen kendimi çok yorgun hissediyorum herkesin çok kolay sahip olabildiği evlada biz çetrefilli yollardan geçerek sahip olmaya çalışıyoruz . Ben kürtaj olduktan sonra dünya başıma yıkıldı yapamam tekrar derken 2. Ve 3. Yü de denedim . Hepsi farklı hayal kırıklığıyla sonlandı.

Olmaması için bir sebep yok ama işte anlayamıyorum. İlk başta aZosperm diye üzülüyorduk sonra sperm çıkışı başladı ama bunları yaşadık . Bazen kendimi çok yorgun hissediyorum herkesin çok kolay sahip olabildiği evlada biz çetrefilli yollardan geçerek sahip olmaya çalışıyoruz . Ben kürtaj olduktan sonra dünya başıma yıkıldı yapamam tekrar derken 2. Ve 3. Yü de denedim . Hepsi farklı hayal kırıklığıyla sonlandı.
Benimkide ayni hep hasta cikiyor... doktor hep ulut veriyor ama bazen para icinmi umut veriyor acaba diyorum

Benimkide ayni hep hasta cikiyor... doktor hep ulut veriyor ama bazen para icinmi umut veriyor acaba diyorum
Sanmıyorum çünkü bazen üst üste hasta çıkıp sonra bir anda sağlıklı gelen de olabiliyormuş . Şans mı dersin nasip mi bilmiyorum . Ben doktora şunu sordum bende yumurta eşimde sperm olduğu sürece denemeli miyim dedim evet dedi

KIzlar Havuz islemi denilen nasil oluyor ? yumurtalar toplanip döllenip 3cü gün dondurulup, tekrardan mi yumurta toplaniliyor dölleniliyor ve hepsi 5ci güne gelip biopsi mi yapiliyor `? TEK GEN Pgt icin soruyorum

Sürekli okuyorum sizi takip ediyorum moralinizi bozmak istemiyorum ama bu durum anormal değil mi? Nerede yaptırdınız bizde bilelim yaptırmayalım orada kimseye önermeyelim.
Evet anormal bugun kendi kurumuma sikayet etdm onlarda cok sinirlenmis.butun suc intergende.sizde yaptrmayn orda.1 haftaya cikmazsa bir daha sizin labaratuara test gondermiycez demişler

Valla seni takip edenler olarak biz bile şaşkınız bu nedir bu kadar . Olumlu düşün sonu iyi olduktan sonra bu beklemeler önemli değil aslında diyeceğim ama insan da sabrede sabrede çatlama derecesine geliyor
Aynen kardesm bekleye bekleye sabr tasim catladi.bide saglikli ciksada transfer olamiycam ona uzuluyorm 5 gun içinde iyne vurunmam gerekiyodu cvb cikmadigi icin vurunamiyormm.bu gidise transfer eylüle kadar uzar..embriolq beni sakinlesdrmek icin belkide hayirlisi bu diyo uzulme sabr diyo ama ne faydaaa 😔😔😔

X