-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.301
Teşekkür ederim inşallah bende de sağlıklı embriyo bulunur %5morfoloji ile...Evet..
İnşallah canım ya süper olur gercekten :))Belki dilediğin olur bölünür ikiz olur Allah gönlüne göre versin inşallah :)
Yani 2 tane ngsli transfer yapan doktorlar var aslında. Ama bölünme ihtimali yüksek diyip yapmıyo çoğu doktorGenetik analizden kaliteli gelen embriyonun bölünme şansı daha mı yüksekmiş? Ondan mı ngs olan embriyolarda 2 tane transfer olmuyor yani??
Anladım arkadaşım.. beklentiye girdiğimden degil de nefis işte.. ne isteyeceğini şaşırıyor bazen :)Yani 2 tane ngsli transfer yapan doktorlar var aslında. Ama bölünme ihtimali yüksek diyip yapmıyo çoğu doktor
Bana 2 tane transfer ettiler yaşımdan dolayı.Yani 2 tane ngsli transfer yapan doktorlar var aslında. Ama bölünme ihtimali yüksek diyip yapmıyo çoğu doktor
Çok iyi yapmışsın, sağlıkla kucağına al inşallah.Bana 2 tane transfer ettiler yaşımdan dolayı.
Ben de tercih ettim ikiz olmasını.
valla aynen!! Bu karara karışmaları banada çok manasız geliyor Riskse ben göze alıyorum kime ne diyor insan dimi?Çok iyi yapmışsın, sağlıkla kucağına al inşallah.
Bazı klinkler yaş olarak yasal hakkımız da olsa transfer etmiyor. Yahu sana ne? Ben anne baba olarak istiyorum, zorluklarını çekmeye hazırım. Bi sürü mazaret söyleyip koymuyorlar.
Ben memorial a başlayacakken çift koymayız dedikleri için Bahceciye geçmiştim. Orada da tek embriyo kaldı ngs denama zaten olsa bile ngsli 2 tane koymazdık dediler
Evet yani. Doktor olarak sen sakıncalarını anlat, gerisi anne babanın kararı. Bazı yerler 3 tane bile koyuyor şans artsın diye, bazıları da çift tehlikeli diyip koymuyır. 3 ü koyan dr tehlikeli oldugunu bilmiyor mu yani?valla aynen!! Bu karara karışmaları banada çok manasız geliyor Riskse ben göze alıyorum kime ne diyor insan dimi?
Aklın yolu bir.. benim şimdi 1 minnoşum var ama 2 olsa ve aksini iddia etseler çata çat tartışırdımEvet yani. Doktor olarak sen sakıncalarını anlat, gerisi anne babanın kararı. Bazı yerler 3 tane bile koyuyor şans artsın diye, bazıları da çift tehlikeli diyip koymuyır. 3 ü koyan dr tehlikeli oldugunu bilmiyor mu yani?
Memorial kaliteye göre koyuyor bence kalitesizse 2tane de koyar.ama kaliteliyse riske girmek istemiyorÇok iyi yapmışsın, sağlıkla kucağına al inşallah.
Bazı klinkler yaş olarak yasal hakkımız da olsa transfer etmiyor. Yahu sana ne? Ben anne baba olarak istiyorum, zorluklarını çekmeye hazırım. Bi sürü mazaret söyleyip koymuyorlar.
Ben memorial a başlayacakken çift koymayız dedikleri için Bahceciye geçmiştim. Orada da tek embriyo kaldı ngs denama zaten olsa bile ngsli 2 tane koymazdık dediler
3tane koyuyorsa kalitesiz embriyolar vardır içinde tutma şansı az olduğundan koyuyorlarEvet yani. Doktor olarak sen sakıncalarını anlat, gerisi anne babanın kararı. Bazı yerler 3 tane bile koyuyor şans artsın diye, bazıları da çift tehlikeli diyip koymuyır. 3 ü koyan dr tehlikeli oldugunu bilmiyor mu yani?
Fiziksel bi engel yoksa bence de konmali.. çok tesekkürler güzel dileklerin için..Çok iyi yapmışsın, sağlıkla kucağına al inşallah.
Merhaba arkadaşım. Burada çoğunluk senin gibi. Eşli kromozom testi temiz, pıhtılaşma temiz. Ama maalesef ngs den embriyolar kötü geliyor.Kromozom ve kan pihtilasma da sorun yoksa embriyolara biyopsi yaptırmak gerekir mi
Merhaba Defne. Ngsli embriyonun tutma oranı yüzde 70 miş. Bizim de kromozom testi ve pıhtılaşma testlerimiz temiz çıktı. Ngs den 1 tane kaldı. Transfer olunca görücez tutup tutmayacağını :)))Arkadaşlar merhaba, hepinize bu yolda kolaylıklar dilerim. Bi şey danışmak istiyorum. Eğer eşlerde kromozom analizinde bi sorun yoksa kan pıhtılaşma problemi de yoksa yine de ngs li embriyonun tutunma şansı daha mı
fazladır.
Ayy merhaba cevap vermene çok sevindim mutlu haberlerini bekliyorum, inşallah sizin olumlu olur da bana da umut olursunuz. :)Merhaba Defne. Ngsli embriyonun tutma oranı yüzde 70 miş. Bizim de kromozom testi ve pıhtılaşma testlerimiz temiz çıktı. Ngs den 1 tane kaldı. Transfer olunca görücez tutup tutmayacağını :)))
Haha inşallah arkadaşım :) sen ngs ye gönderdin mi? Sürecini paylaşır mısın bizimleAyy merhaba cevap vermene çok sevindim mutlu haberlerini bekliyorum, inşallah sizin olumlu olur da bana da umut olursunuz. :)
Cevap için teşekkür ederim peki biyopsi ye giden embriyo hastalikliysa zaten hepsini gonderemem maddi durum kotu giden ı biri sağlam değilse bosa gitmiş oluyor herşey yine geride kalanları transfer ettiririm ben bi anlamı kalmıyor benim icinMerhaba arkadaşım. Burada çoğunluk senin gibi. Eşli kromozom testi temiz, pıhtılaşma temiz. Ama maalesef ngs den embriyolar kötü geliyor.