- 21 Aralık 2017
- 870
- 928
- 42
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.321
Sadece 1 tane göndereceksin, sağlıksız gelirse diğerlerini ngs ye göndermeden transfer ettireceksin. Doğru mu anladım? Eğer öyleyse bence de boşuna gönderme. En iyi embriyoyu transfer etsinler madem.Cevap için teşekkür ederim peki biyopsi ye giden embriyo hastalikliysa zaten hepsini gonderemem maddi durum kotu giden ı biri sağlam değilse bosa gitmiş oluyor herşey yine geride kalanları transfer ettiririm ben bi anlamı kalmıyor benim icin
Aynen oyle olacak zaten zor şartlarda doktora gidiyoruz fiyatlarda çok fazla mantıklı düşününce çok gereksiz kalacakSadece 1 tane göndereceksin, sağlıksız gelirse diğerlerini ngs ye göndermeden transfer ettireceksin. Doğru mu anladım? Eğer öyleyse bence de boşuna gönderme. En iyi embriyoyu transfer etsinler madem.
Evet gercekten çok yüksek ngs fiyatı. Böyle olunca insanlar her embriyoyu gönderemiyor doğal olarak
Evet ama ngs’ye gitmediği için sağlıksız embriyo transferi olabilir ve tutabilir de, sonra düşük oluyor ve üzücü bir süreç, bunu da kabullenip yapmanız lazım..Aynen oyle olacak zaten zor şartlarda doktora gidiyoruz fiyatlarda çok fazla mantıklı düşününce çok gereksiz kalacak
Arkadaşlar merhaba, hepinize bu yolda kolaylıklar dilerim. Bi şey danışmak istiyorum. Eğer eşlerde kromozom analizinde bi sorun yoksa kan pıhtılaşma problemi de yoksa yine de ngs li embriyonun tutunma şansı daha mı
fazladır.
Arkadaşlar ikinizin de sorusuna ortak cevap vermiş olayımKromozom ve kan pihtilasma da sorun yoksa embriyolara biyopsi yaptırmak gerekir mi
Merhaba, peki sağlıklı embriyonuzun transferi oldu mu? Olumlu mu?Arkadaşlar ikinizin de sorusuna ortak cevap vermiş olayım
Bunun örneği benim.. eşimle hiç bir problemimiz yok ama ne yazık ngs sonucları 3 embriyomuzun 2sini sağlıksız 1ini sağlıklı getirdi
Yani bazen herhangi bir sorunumuz olmasada eşleşme esnasında sorun hata çıkabiliyormuş ne yazık ki..
Merhabalar perşembe günü histereskopi olacağım sonraki regl peşine de transfer bakalım inşallah olumlu olurMerhaba, peki sağlıklı embriyonuzun transferi oldu mu? Olumlu mu?
Ben de sizin gibiyim 3 kayıp normal yoldan.şiödi ilk tüp bebek denememe başlayacağım adetimi bekliyorum sizde sıkıntı ne?bizde 3 taneden sonra yapılan semen analizinde morfoloji 5 çıktıMerhabalar perşembe günü histereskopi olacağım sonraki regl peşine de transfer bakalım inşallah olumlu olur
Benim 3 kaybım var onlar normal yollu gebeliklerdi bu ilk tüp denemem..
Şimdiden iyi şanslar :)Ben de sizin gibiyim 3 kayıp normal yoldan.şiödi ilk tüp bebek denememe başlayacağım adetimi bekliyorum sizde sıkıntı ne?bizde 3 taneden sonra yapılan semen analizinde morfoloji 5 çıktı
Evet bizim de hiç sorunumuz yoktu ve anca 8. Denemede sağlıklı 2 tane embriyo bulunabildi..Arkadaşlar ikinizin de sorusuna ortak cevap vermiş olayım
Bunun örneği benim.. eşimle hiç bir problemimiz yok ama ne yazık ngs sonucları 3 embriyomuzun 2sini sağlıksız 1ini sağlıklı getirdi
Yani bazen herhangi bir sorunumuz olmasada eşleşme esnasında sorun hata çıkabiliyormuş ne yazık ki..
İnşallah bu sefer başaracağız inşallahŞimdiden iyi şanslar :)
Bizim sıkıntımız yok Sebepsiz kayıplar işte.. bakalım son numara bizimle kalmak isterse onu kucaklamak isteğindeyiz
Umarım sizinde işiniz yaver gider ve güzel haberlerinizi alırız
Başta sorguladım ama olanlar varmış bizim gibi Heleki diğerlerinin analiz raporu geçti elime.. kuzularımın biri trizomiymiş biride bir noksan kromozomlu geldi..Evet bizim de hiç sorunumuz yoktu ve anca 8. Denemede sağlıklı 2 tane embriyo bulunabildi..
Inanıyoruz arkadaşım :)İnşallah bu sefer başaracağız inşallah
En önemlisi sağlık hepimiz için. Bol şans diliyorumBaşta sorguladım ama olanlar varmış bizim gibi Heleki diğerlerinin analiz raporu geçti elime.. kuzularımın biri trizomiymiş biride bir noksan kromozomlu geldi..
Hep beraber inşallah ❤En önemlisi sağlık hepimiz için. Bol şans diliyorum
İyiii çok şükür yarıladık, sağolunHep beraber inşallah ❤
Siz nasılsınız? Nasıl geçiyor?
Ben düşük yapmadım ama 8. haftada kalbi durunca kürtaj oldum. Onu göndermiştik genetiğe.Kizlar bir sey sormak istiyorum, düşük yaptığınızda bebegi genetik teste göndereneniz varmi
Benimde düşüğüm yok 1 erken doğum 2 kalp atımı duran bebeğim var Onlarda analize alındıKizlar bir sey sormak istiyorum, düşük yaptığınızda bebegi genetik teste göndereneniz varmi
Sağlıkla gelsin inşallah minik prens-prenses?İyiii çok şükür yarıladık, sağolun
İnşallah, 1 prens 1 prenses gelecekSağlıkla gelsin inşallah minik prens-prenses?