- 1 Kasım 2017
- 760
- 516
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.261
Aminnnn yine de gelmiş sağlıklı inşallah gerisi de gelir genetik sıkıntınız neydi? Bende transfer bekliyorum 1 tane embriyom var senin gibiAmiinn Hepimiz güzel haberlere gebeyiz Inşallah Allah her evlat diye yanan kadına hayırlı haberler nasip eder.. çok teşekkür ederim.. sayı birden 11den 3e düşünce ne yalan söyleyeyim umudum azıcık kırılmıştı Şükür korktuğum olmadı..
Sebepsiz gebelik kayıplarım var benim biri erken doğum ikisi anne karnında kalp atımı durarak.. kromozomal bir sorun çıkmadı aslına bakarsanız ama Biliyorsunuz çok dipte köşede sorun çıkabiliyor hiç bir sorun olmaması ve 2. bebekteki 1 muallaklı gen ile 3. bebekteki canlı hücre bulunamadığı için yapılamayan genetik analiz bizi bu yola sürüklediAminnnn yine de gelmiş sağlıklı inşallah gerisi de gelir genetik sıkıntınız neydi? Bende transfer bekliyorum 1 tane embriyom var senin gibi
Demekki 1 bizim uğurumuz uğurlu sayımız uğurlu bişeyimiz işte uğurlu uğurluBenim de 1 tane ngs den sağlıklı geldi :) ne çok kişiyiz 1 tane embriyosu olan :) inşallah 1 taneyle pozitifi buluruz kızlar
Genetik bi sıkıntınız olmamasına rağmen demekki döllenme sırasında koromonsal sıkıntısı oluyormuş doğru çözümü bulmuşsunuz rabbim devamı da getirsin sana sağlıkla tutunsun haberdar et bizi de... çok teşekkür ederim dualarında bulunmak beni mutlu eder ismim burcu BuaradaSebepsiz gebelik kayıplarım var benim biri erken doğum ikisi anne karnında kalp atımı durarak.. kromozomal bir sorun çıkmadı aslına bakarsanız ama Biliyorsunuz çok dipte köşede sorun çıkabiliyor hiç bir sorun olmaması ve 2. bebekteki 1 muallaklı gen ile 3. bebekteki canlı hücre bulunamadığı için yapılamayan genetik analiz bizi bu yola sürükledi
Demekki normal yolla oluşan gebeliklerde bir hata vardı dedik
E dediğimiz gibide çıktı ne yazık ki sonuç.. neyse buna şükür napalım?
Inşallah 1 tane umudumuzla güzel haberler alırız.. sizde dualarıma misafirsiniz..
Peki ne zaman transfer olacaksınız belli mi konuştunuz mu hangi merkez de tedavi oluyorsunuzSebepsiz gebelik kayıplarım var benim biri erken doğum ikisi anne karnında kalp atımı durarak.. kromozomal bir sorun çıkmadı aslına bakarsanız ama Biliyorsunuz çok dipte köşede sorun çıkabiliyor hiç bir sorun olmaması ve 2. bebekteki 1 muallaklı gen ile 3. bebekteki canlı hücre bulunamadığı için yapılamayan genetik analiz bizi bu yola sürükledi
Demekki normal yolla oluşan gebeliklerde bir hata vardı dedik
E dediğimiz gibide çıktı ne yazık ki sonuç.. neyse buna şükür napalım?
Inşallah 1 tane umudumuzla güzel haberler alırız.. sizde dualarıma misafirsiniz..
Seve seve burcu kardeşim.. isminle ederim dua inşallah birimizin duası kabul olurda hep beraber seviniriz..Peki ne zaman transfer olacaksınız belli mi konuştunuz mu hangi merkez de tedavi oluyorsunuz
Çok şükür benim de 1 tane geldi sağlıklıHerkese merhabalar
Ngs sonucum az önce geldi Şükürler olsun ki 1 embriyom sağlıklı
Dilerim Allahtan herkesin sonucu tertemiz gelsin herkes birbirine güzel haberler versin..
Bir tane de size sımsıkı tutunur inşallah :) sağlıkla..Çok şükür benim de 1 tane geldi sağlıklı
Inşallah daha daha güzel haberler alırız Sağlıkla tutunsun size inşallah..Çok şükür benim de 1 tane geldi sağlıklı
Çok teşekkür ederim zaman yaklaştıkça umudum azalıyor ve çok korkuyorum inşallah hepimiz kurtuluruz çok çok zorBir tane de size sımsıkı tutunur inşallah :) sağlıkla..
Canım sana da sımsıkı tutunsun inşallah inşallahAminnnn yine de gelmiş sağlıklı inşallah gerisi de gelir genetik sıkıntınız neydi? Bende transfer bekliyorum 1 tane embriyom var senin gibi
Aminn canımm inşallah hepimizin yüzü gülsün inşallah genetik sıkıntınız var mı sizin?Canım sana da sımsıkı tutunsun inşallah inşallah
Hasar düşüğe sebep canım belliki çünkü çok ilginç bir şekilde ilerlemiyor gebeliklerin.çok kolay gebe kalıyorum.o da spermin hiç hareketinde problem yok ondan herhalde.ayrıca sayı da aşırı yüksek 350milyon.ondan kaynaklı gebe kalabilmem sanırım.kalbi duruyor ç0nkü döllese bilr yapısı bozuk olduğu için ilerletemiyorMerhabalar benim eşim de de DNA hasta testi yaptırdık spreme %5 çıktı çok önemli değil dedi genetik doktoru çünkü zaten bende genetik sıkıntı olduğu için onu önemsemedi bile bi kere gebelik geçirdim hiç düşük yaşamadım hasar düşüğe mi sebep oluyormuş? Buarada tedavi oldum bu ay 6 tane yumurtamın 5 tanesi döllendi bu hasar dan dolayı bu kadar etkilemişti ama embriyonun genetiğini etkiliyor mu onu bilmiyorum.. bu kadar bi hasar la bence bolca sağlıklı embriyoyu bulursunuz yüreğinizi ferah tutun
Aynı genimizde sıkıntı var ben de iğne olacağım.gerçi iğneyle de yaşamamıştı ama.benim erken kayıplar morfolojidenmişİnşallah bu sefer sağlıkla ilerler gebeliğiniz.bendede mthfr 1298 homozigot var bn 25.haftada doğum yapmıştım yasamadi.suan göbekten hergun oksapar kan sulandirici iğne kullanıyorum.tabiki korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan.saglikla inşallah.
Teşekkürler inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreçleri.hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.iki tane embriyo transferi için ne düşünüyor doktorlar bi bilginiz varmı?benim doktorum yakalarsak sağlıklıları neden olmasın dedi ama tereddütlüyüm sağlık açısından sıkıntı olur mu diye12-13 gün sürüyo, yumurtaların büyüme durumuna göre yumurta toplama oluyor. Anestezi altında, hiçbi acı vs yok. Aynı gün eşten alınan spermle birleştirilip 5.güne gitmesi bekleniyo. Biyopsi alınıp pgt/ngs ye gönderiliyo. 1-2 hafta içinde sonuç geliyo
Hasarınız kaçtı sizin? Doktor daha iyi bilir ama peki düşen fetüsleri genetiğe yolladınız mı belki döllenme sırasında kromozomu bozuluyor ve buda düşüğe yol açıyordur.. bizim DNA hasar testimiz %5 hiç hiç düşük yaşamadımHasar düşüğe sebep canım belliki çünkü çok ilginç bir şekilde ilerlemiyor gebeliklerin.çok kolay gebe kalıyorum.o da spermin hiç hareketinde problem yok ondan herhalde.ayrıca sayı da aşırı yüksek 350milyon.ondan kaynaklı gebe kalabilmem sanırım.kalbi duruyor ç0nkü döllese bilr yapısı bozuk olduğu için ilerletemiyor
Evet canım translokasyonum varAminn canımm inşallah hepimizin yüzü gülsün inşallah genetik sıkıntınız var mı sizin?
Dna hasar testi değil canım bizim direkt spermin morfolojisi %5düzgün çıktıHasarınız kaçtı sizin? Doktor daha iyi bilir ama peki düşen fetüsleri genetiğe yolladınız mı belki döllenme sırasında kromozomu bozuluyor ve buda düşüğe yol açıyordur.. bizim DNA hasar testimiz %5 hiç hiç düşük yaşamadım
Hımm anladım canım hakkınız da hayırlısı olsun inşallah genetik bi sıkıntı olmadığı sürece sağlıklıyı bulmak daha fazla şans sizin için tedaviniz güzel sonuçlansın dilerimDna hasar testi değil canım bizim direkt spermin morfolojisi %5düzgün çıktı