Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aminnnn yine de gelmiş sağlıklı inşallah gerisi de gelir genetik sıkıntınız neydi? Bende transfer bekliyorum 1 tane embriyom var senin gibi

Aminnnn yine de gelmiş sağlıklı inşallah gerisi de gelir genetik sıkıntınız neydi? Bende transfer bekliyorum 1 tane embriyom var senin gibi
Sebepsiz gebelik kayıplarım var benim biri erken doğum ikisi anne karnında kalp atımı durarak.. kromozomal bir sorun çıkmadı aslına bakarsanız ama Biliyorsunuz çok dipte köşede sorun çıkabiliyor hiç bir sorun olmaması ve 2. bebekteki 1 muallaklı gen ile 3. bebekteki canlı hücre bulunamadığı için yapılamayan genetik analiz bizi bu yola sürükledi
Demekki normal yolla oluşan gebeliklerde bir hata vardı dedik
E dediğimiz gibide çıktı ne yazık ki sonuç.. neyse buna şükür napalım?
Inşallah 1 tane umudumuzla güzel haberler alırız.. sizde dualarıma misafirsiniz..

Benim de 1 tane ngs den sağlıklı geldi :) ne çok kişiyiz 1 tane embriyosu olan :) inşallah 1 taneyle pozitifi buluruz kızlar
Demekki 1 bizim uğurumuz uğurlu sayımız uğurlu bişeyimiz işte uğurlu uğurlu
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah mutlu sonla hatta mutlu başlangıçla sonlanır hikayemiz

Genetik bi sıkıntınız olmamasına rağmen demekki döllenme sırasında koromonsal sıkıntısı oluyormuş doğru çözümü bulmuşsunuz rabbim devamı da getirsin sana sağlıkla tutunsun haberdar et bizi de... çok teşekkür ederim dualarında bulunmak beni mutlu eder ismim burcu Buarada

Peki ne zaman transfer olacaksınız belli mi konuştunuz mu hangi merkez de tedavi oluyorsunuz

Peki ne zaman transfer olacaksınız belli mi konuştunuz mu hangi merkez de tedavi oluyorsunuz
Seve seve burcu kardeşim.. isminle ederim dua inşallah birimizin duası kabul olurda hep beraber seviniriz..
Şimdi yarın doktorumla görüşeceğiz çünkü son bebek kaybından sonra bir tıkanıklık yapışıklık vesaire belimizi bükmesin işimize taş koymasın diye histereskopi yapılıp öyle transfer süreci başlasın istedi
Bu işin erbabına teslim olduk Allahtan da istiyoruz Kul olarak yapabileceğimiz başka da birşey kalmadı
Bu arada aynen dediginiz gibi herşey yolunda gözükse de hatalı döllenme ne yazık ki vuku bulabiliyormuş keşke bunu bilmek için 3 kayıp yaşamamış olsaydım zira hepsi ayrı ayrı yıktı geçti..
Neyse onlar benim imtihanımdı inşallah son acım onlardı deyip mevzuya geri döneyim
Ben ankara genart'ta tedavi görüyorum doktorum dışardan geliyor Seyit Temel Ceyhan.. çok çok memnunum inanın
Bu süreç mutlu bitsin ya da bitmesin doktorumdan yana gönlüm inanılmaz rahat..

Hasar düşüğe sebep canım belliki çünkü çok ilginç bir şekilde ilerlemiyor gebeliklerin.çok kolay gebe kalıyorum.o da spermin hiç hareketinde problem yok ondan herhalde.ayrıca sayı da aşırı yüksek 350milyon.ondan kaynaklı gebe kalabilmem sanırım.kalbi duruyor ç0nkü döllese bilr yapısı bozuk olduğu için ilerletemiyor

Aynı genimizde sıkıntı var ben de iğne olacağım.gerçi iğneyle de yaşamamıştı ama.benim erken kayıplar morfolojidenmiş

Teşekkürler inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreçleri.hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.iki tane embriyo transferi için ne düşünüyor doktorlar bi bilginiz varmı?benim doktorum yakalarsak sağlıklıları neden olmasın dedi ama tereddütlüyüm sağlık açısından sıkıntı olur mu diye

Hasarınız kaçtı sizin? Doktor daha iyi bilir ama peki düşen fetüsleri genetiğe yolladınız mı belki döllenme sırasında kromozomu bozuluyor ve buda düşüğe yol açıyordur.. bizim DNA hasar testimiz %5 hiç hiç düşük yaşamadım

Dna hasar testi değil canım bizim direkt spermin morfolojisi %5düzgün çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…