Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben düşük yapmadım ama 8. haftada kalbi durunca kürtaj oldum. Onu göndermiştik genetiğe.
Bizde kurtaj meteryalini genetik teste gonderdik, genetik doktoru sorun yok dedi, benim bebegimin kalp atisini hiç duymadik, doktor sorun yok dedi ama bir sorun olsaydi her sekilde bu testte görünürmüydü merak ediyorum, test sonucunda 46xx bulunmuştur yaziyor

Benim
Benim bebegimde kalp atisi hic alinamadi, benimde aklimda hala test sonucu dogrumu var, bebek gelişimi durmus olarak 2 haftadan fazla ayni boyutta kaldi karnimda,canli hucre nasil bulundu acaba, yada yaptiklari testin kapsami mi daraldi

Merhaba fetüs ü pataloji ye mi yolladınız genetiğe mi o sonuç hangisinden geldi? Genetikten de kesin doğrudur pataloji pek yanıt vermiyor diye biliyorum.. sağlıklı embriyo gibi gözüküyor kan pıhtılaşma testi yaptırdınız mı belki öyle bi probleminiz vardır?

Hem patolojiye hem genetige gitti, bahsettigim genetik sonucu, ilk kurtajda sadece patolojiye gitti ama dedigin gibi bir sonuc cikmayinca bu sefer genetik teste verdik,kan pihtilasmasi bakildi, esimle bana kromozom analizi yapıldı, şükür temiz cikti,soru isaretleriyle yola devam anlayacagin

Ozaman canım doğru sonuç oluyor genetiğin yanlış çıkan hiç duymadım bebeğin tamamen sağlıklı belki daha farklı bişeyden kalbi durdu araştırılması gerekiyordur.. ikisini de yaptırmışsın düşüğün belli başlı iki nedeni bunlar ikisi de temiz gelmiş şükür..geçmiş olsun bi daha olmaz denemeye devam peki tüp bebek mi normal yolla mı düşük oldu.. aklını bulandırma fazla rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde versin inşallah şans eseri öyle denk gelmiştir bi daha düşük yaşamazsın inşallah

Tup bebek degil canim, bu ikinci oldu düşüğüm, her sey normal başlıyor, kan yükselişi de bir yere kadar normal artiyor ve bir yerden sonra yavaşlıyor, yaptiracagim baska bir sey de kalmadi, bir tek rahim filmi cekilecegim, gecmis üzüyor, gelecek korkutuyor, bi yandan yaş geçiyor, Allah hayirlisiyla hepimize nasip etsin insAllah tez zamanda

Embriyonun sağlıklı olup iki düşük yapmanız çok ilginç bişey var gibi duruyor ama onu bulmak Lazım.. belki rahim de polip kist veya perde vardır ondan ilerisi gelmiyordur rahim filmini ihmal etmeyin sağlıklı gebelikler dilerim yüreğinizi ferah tutun yaş geçse de hiç sıkıntınız yok çok şükür çok çok şanslısınız.. amin inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun annelik duygusunu bize de tattırsın

Aminn canim,Ultrason muayenesinde rahimde de sorun yok gibi dedi bakan iki doktorda, en son kurtajimi yapan doktor, yinede cektir filmi belki ufak bir sey vardir gözden kaçan dedi, kurtaj sonrasi ilk adetimi olmayi bekliyorum, adetten sonra cektirecegim insAllah, ben elimden gelen bütün tedbirleri aliyorum, gerisi Allaha kalmış,sorun yok görünüyor evet ama yaşananlar da ortada, artik paranoyak olup yapilan testler acaba yanlismi diye düşünüyorum, tekrar pihtilasma testi falan yaptirmayi düşünüyorum, sizde ki durum nedir

Bence kurcalamaya gerek yok zaten hiç bi sıkıntınız yok inşallah da çıkmaz şans eseri olan şeylerdir mutlaka.. benim genetik sıkıntım var Benimde sağlıksız oluyor bebeğim oyüzden pgt li tüp bebek yaptırdık transfer aşamasındayım.. herkesin farklı sorunu var ama hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz inşallah tez zamanda bize de nasip olur

Merhaba arkadaşlar, B Bitter cikolataa süreciniz hayırlı olsun, inşallah pozitif sonuö alırsınız.
Ozgur06 sizin durumunuzu da anlıyorum, insan şaşırıyor.
Bizde de eşimde ki Sperm Dna hasarı nedeniyle embriyolarımız genetiğe gidiyor.
İlk tedavimde genetikten dönen tek embriyo ile gebelik gerçekleşti ancak 7.hafta da kaybettik, düşükle sonuçlandı.
Son tedavimden dönen tek embriyo transferi ile çok şükür gebelik gerçekleşti ama hep endişeler ve korkular yaşıyor insan...
Ngs yöntemi ile tarama yapıldı ama genetik testlere rağmen düşük yaşayınca ister istemez endişeler bitmiyor...
İnşallah sen de yeni sürecinde sağlıkla kavuşursun bebeğine, herbirimiz için diliyorum...
Allah kucaklarımızı boş bırakmasın

Siz fetüs ü genetige gonderdinizmi onceki gebelikte, iste aynen sizdeki gibi bana da (yasimdan dolayi) pgt li tup bebek öneriyor tup bebek doktoru, baska bir doktorda gerek yok diyor, birinin dedigi birini tutmuyor anlayacagin, evet hepimiz ayni sey icin uğraşıyoruz, anneligi tadabilmek icin, Rabbim hayırlı sagkikli evlatlarla tez zamanda bize de yasatir insAllah, senin de bu surecin kolayliklarla geçsin insAllah, sonu da hayirlisiyla minik bir kuzucuk olsun, Allahim emeklerimizi boşa cikarmasin

Canım benim gebeliğin ilerlemişti bütün tarama testlerim temiz olduğu halde aminosentez yaptırdık ve sonuç trizomi çıktı sonra bana ve eşime kromozon analizi yaptırdıl ve bebekte ki bendeki kırılmayla birebir aynı maalesef sonlandırmak zorunda kaldık çok zor şeyler yaşamadım Allah kimseye yaşatmasın kolay bi süreç değil bu 2. Tüp bebeğim ilki tutmadı hala uğraşıyorum bebeğim olsun diye.. benim pgt li tüp bebek yapmam gerekiyor normal yolla sağlıksız tekrarlıyor falan.. sisin için söylüyorum bi Sıkıntı yoksa beden pgt li tüp bebek olacak ki tüp bebek yapması kolay mı her süreci sıkıntı... siz eşinle karar verin ona düşükler mi sizi daha çok yoruyor yoksa tüp bebek mi iyi gelecek size doktorlara fazla bırakmamak lazım.. aminn inşallah canımm Allah razı olsun kimsenin kucağı boş kalmasın

Aminnn, sende saglikla kucagina al insAllah, bu da ayri bir konu benim icin, ben yaşadığım iki düşükte de doktorlar hic esinizde bi sperm testi yaptirsin demedi, hatta eşim yasadiklarima uzuldugunden ben doktora gideyimmi dedi doktora o da bu isin erkekle alakasi yok dedi, digeri de bir de esin görünsün demedi, biz yinede onlar demesede tedbir olarak spermiyogram, morfoloji ve dna hasar testi yaptırdık, dna hasar testinin cikmasina bir hafta var digerleri cikti ama doktora gostermedik, sadece dikatimi ceken morfolojinin 4 olmasi, sanirim tam sinirda oluyor, sizde ki hasar ne orandaydi

Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. nerde tedavi görmüştünüz

Bana bunu oneren tüp bebek doktoruydu, birde bana yasin 36 olmus, sana deneye deneye saglikli bebeği bul diyemem bu yasta dedi,37 den sonra yumurtaliklar asagi cakiliyor dedi, yani beni gömdü anlayacagin, devletteki doktorumda bebegin genetik sonucunu beklemeyi bunlari konusmak icin erken olduğunu soyledi, pgt bile yaptirsam onunda garantisi olmadigini soyledi,dedim hocam böyle diyorlar, yasin cok ileri degil dedi,tum sonuclari tekrar degerlendirelim dedi,ozelde doktorlar heleki tüp bebekci ise boyle yaklasiyor ki elinde benim ve esimin kromozom analizi varken boyle dedi, sende ve esinde bir sey olmamasi bebekte kromozom bozukluğu olmayacagi anlamina gelmez dedi tup bebekci, devletteki de bebek genetigindebir sonuc gelir pehh deriz onemsiz bu deriz, bu bebege has bir durum deriz, ama bir sonuc gelir hep tekrarlayacak demektir dedi, bende once Allahima sonranda devletteki doktoruma kendimi emanet ettim, bu dedikelrimde devletteki Prof ozeldeki operatör

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm gerçekten... Her kayıp sonrası toparlanmak zaman alıyor... Umut etmekten vazgeçmeden devam etmek zorundayız... Allah çok büyük, elbette vardır bir sebebi herşeyin, sadece biz bazen çok zorlanıyoruz... Sonu güzel olsun inşallah... Eşimde ki DNA hasar oranı %35

Onu ilacla dusuruyorlarmis canim, bana doktor öyle söyledi, bi ilac dedi hatta bana, sonuclarda sorun olsun olamsin icsin hicbir zarari yok dedi, aadece bu yüzden mi tup bebek denediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…