-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.281
Sağol canım hepimize inşallah.kromozomsal hastalığımız yok çok şükürHımm anladım canım hakkınız da hayırlısı olsun inşallah genetik bi sıkıntı olmadığı sürece sağlıklıyı bulmak daha fazla şans sizin için tedaviniz güzel sonuçlansın dilerim
Aminnn inşallah daha iğnelere başlamadan yumurta toplanmadan pgt den sağlıklı gelecekmi düşünceleri sardı.allahım hepimizin duasını kabul etsinHerkese günaydınlar olsun.. Allahım bi sürü bi sürü güzel haber gelsin bu güzel hafta.. Güneş açsın hepimizin gönlünde..
Ngsli 2 embriyo koymuyoruz dedi bahceci fulyada mustafa bey. Zaten benim 1 kaldı ama ikiz çok istiyodum, maalesef ngs den sadece 1 tane kaldı. Koymuyoruz diyolar ama ben 2 tane olsaydı ısrarcı olacaktım. Ngs li embriyonun bölünme ihtimali daha çokmuş, çoğul gebelik olmasn diye koymuyolarmış.Teşekkürler inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreçleri.hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.iki tane embriyo transferi için ne düşünüyor doktorlar bi bilginiz varmı?benim doktorum yakalarsak sağlıklıları neden olmasın dedi ama tereddütlüyüm sağlık açısından sıkıntı olur mu diye
Bana sadece ptt yapılacakmış sanırım ya doktorum ilk denemem pgt yeterli dedi ama içim içimi yiyor.pgt den sonra ngs ye gönderme olayı nasıl oluyorNgsli 2 embriyo koymuyoruz dedi bahceci fulyada mustafa bey. Zaten benim 1 kaldı ama ikiz çok istiyodum, maalesef ngs den sadece 1 tane kaldı. Koymuyoruz diyolar ama ben 2 tane olsaydı ısrarcı olacaktım. Ngs li embriyonun bölünme ihtimali daha çokmuş, çoğul gebelik olmasn diye koymuyolarmış.
Valla onu bilmiyorum bizimkini sadece ngs ye göndediler, ngs daha kapsamlı falan diye duymuştum ama farkı nedir bilemiyorum inan kiBana sadece ptt yapılacakmış sanırım ya doktorum ilk denemem pgt yeterli dedi ama içim içimi yiyor.pgt den sonra ngs ye gönderme olayı nasıl oluyor
Anladım canım hem pgt hem ngs değil yani.brn de öğreneceğim inşallah adetini bekliyorum başlamak içinValla onu bilmiyorum bizimkini sadece ngs ye göndediler, ngs daha kapsamlı falan diye duymuştum ama farkı nedir bilemiyorum inan ki
Hadi bakalım bol şans hepimize:))Anladım canım hem pgt hem ngs değil yani.brn de öğreneceğim inşallah adetini bekliyorum başlamak için
İnşallah hepimiz 1 yıl sonra yavrularımızla oluruzHadi bakalım bol şans hepimize:))
Ben de transfer olucam ilk adetle inşallah. Tutmazsa en başa dönme ihtimali çok korkutuyo beni. Bıkkınlık geldi yeminlen
Pgt de 7-8 kromozoma bakılıyor. Ngs daha kapsamlı ve 46 kromozom inceleniyor. Dolayısıyla gözden kaçan bir kromozom hatası olmuyorValla onu bilmiyorum bizimkini sadece ngs ye göndediler, ngs daha kapsamlı falan diye duymuştum ama farkı nedir bilemiyorum inan ki
Pgt -Preimplantation genetic testing- işlemin genel adı, ngs-Next Generation Sequencing- şu an yapılan son yöntemi..Anladım canım hem pgt hem ngs değil yani.brn de öğreneceğim inşallah adetini bekliyorum başlamak için
Belki dilediğin olur bölünür ikiz olur Allah gönlüne göre versin inşallah :)Ngsli 2 embriyo koymuyoruz dedi bahceci fulyada mustafa bey. Zaten benim 1 kaldı ama ikiz çok istiyodum, maalesef ngs den sadece 1 tane kaldı. Koymuyoruz diyolar ama ben 2 tane olsaydı ısrarcı olacaktım. Ngs li embriyonun bölünme ihtimali daha çokmuş, çoğul gebelik olmasn diye koymuyolarmış.
Hiç endişe etmeyin ne kadar umut dolu olursak haberler o kadar güzel geliyor inanın bana..Aminnn inşallah daha iğnelere başlamadan yumurta toplanmadan pgt den sağlıklı gelecekmi düşünceleri sardı.allahım hepimizin duasını kabul etsin
Bana da onu mu yapacaklar yaniPgt -Preimplantation genetic testing- işlemin genel adı, ngs-Next Generation Sequencing- şu an yapılan son yöntemi..
Alışın inşallah inşallah dualarda buluşalımHiç endişe etmeyin ne kadar umut dolu olursak haberler o kadar güzel geliyor inanın bana..
Hem dua yollarız bol bol Gelir güzel haberler inşallah..
Amin olacaktı alışın değil.telefonun azizliğiHiç endişe etmeyin ne kadar umut dolu olursak haberler o kadar güzel geliyor inanın bana..
Hem dua yollarız bol bol Gelir güzel haberler inşallah..
Ben de çok yoruldum inşallah kurtuluruz çok zorHadi bakalım bol şans hepimize:))
Ben de transfer olucam ilk adetle inşallah. Tutmazsa en başa dönme ihtimali çok korkutuyo beni. Bıkkınlık geldi yeminlen
Evet 5. Gün embriyolarına ngs yapilacaktir, ismini sorun yine de.Bana da onu mu yapacaklar yani
Anladım pgt yapılacak dendi sadece bende pgt muş farklı sandım.pgt hepsinin genel adi sanırkmEvet 5. Gün embriyolarına ngs yapilacaktir, ismini sorun yine de.
Evet..Anladım pgt yapılacak dendi sadece bende pgt muş farklı sandım.pgt hepsinin genel adi sanırkm