Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Herkese günaydınlar olsun.. Allahım bi sürü bi sürü güzel haber gelsin bu güzel hafta.. Güneş açsın hepimizin gönlünde..

Teşekkürler inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreçleri.hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.iki tane embriyo transferi için ne düşünüyor doktorlar bi bilginiz varmı?benim doktorum yakalarsak sağlıklıları neden olmasın dedi ama tereddütlüyüm sağlık açısından sıkıntı olur mu diye
Ngsli 2 embriyo koymuyoruz dedi bahceci fulyada mustafa bey. Zaten benim 1 kaldı ama ikiz çok istiyodum, maalesef ngs den sadece 1 tane kaldı. Koymuyoruz diyolar ama ben 2 tane olsaydı ısrarcı olacaktım. Ngs li embriyonun bölünme ihtimali daha çokmuş, çoğul gebelik olmasn diye koymuyolarmış.

Ngsli 2 embriyo koymuyoruz dedi bahceci fulyada mustafa bey. Zaten benim 1 kaldı ama ikiz çok istiyodum, maalesef ngs den sadece 1 tane kaldı. Koymuyoruz diyolar ama ben 2 tane olsaydı ısrarcı olacaktım. Ngs li embriyonun bölünme ihtimali daha çokmuş, çoğul gebelik olmasn diye koymuyolarmış.
Bana sadece ptt yapılacakmış sanırım ya doktorum ilk denemem pgt yeterli dedi ama içim içimi yiyor.pgt den sonra ngs ye gönderme olayı nasıl oluyor

Anladım canım hem pgt hem ngs değil yani.brn de öğreneceğim inşallah adetini bekliyorum başlamak için
Hadi bakalım bol şans hepimize:))
Ben de transfer olucam ilk adetle inşallah. Tutmazsa en başa dönme ihtimali çok korkutuyo beni. Bıkkınlık geldi yeminlen

Belki dilediğin olur bölünür ikiz olur Allah gönlüne göre versin inşallah :)

Aminnn inşallah daha iğnelere başlamadan yumurta toplanmadan pgt den sağlıklı gelecekmi düşünceleri sardı.allahım hepimizin duasını kabul etsin
Hiç endişe etmeyin ne kadar umut dolu olursak haberler o kadar güzel geliyor inanın bana..
Hem dua yollarız bol bol Gelir güzel haberler inşallah..

X