- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
avrupada genelikle yasak...yani almanya avusturya isvicre...beni belcikaya yada ingiltereye yollamak istediler....bende türkiyeyi sectim...hem tatil niyetine gideriz dedik hemde isimizi hal edip geliriz dedik... o yönden siz sanslisiniz arkadaslar...bende eger tutmasaydi....deneyemezdim...anca senede 1 defa deneyebilirdim...yasaklaramin nedeni ise...öbür embryolarin hayat sansi verilmemesi...ben doktorumla bunun icin cok tartistim...genetik uzmaniyla tartistim...adam bana dedi...bidaha normal yolla hamile kal..hastaysa aldirirsin dedi...ben bundan utanc duyarim dedim...yani bebegim kalbi atacak elleri kollari herseyi belirgin olcak ondan sonra aldirin diyorlar bana...burasi böyle iste...
bide ikinci neden cinsiyet ayrimi...hani nasil desem katalogdan bebek begenilir gibi olur diye istemiyorlar burda...
ben herkese izin verilmesini zaten istemiyorum...ben bu pgt yi zevkten yaptigimi da söylemedim onlara...böyle cocuk büyütmek daha zor...bizim hic saglikli cocugumuz olmamiza imkan yok....bu tek cözüm ama anlamiyorlar...utanc verici bisey onlar icin aldirmak ise normal....
onun icin her 2-3 senede türkiyeye geldigimde pgt yapcam...tek care yine benim vatanimda...
canım benim de eşimde translokasyon var.. ben de kısmetse üç yılımızın dolmasını bekşiyorum, raporla yaptıracağım..ya bizim 1 adet embriyo oluştu eşimde translokasyon var.bizim 8 tane embriyomuz 5.güne kadar geldi kaliteliydi.ama 1 tanesi sağlıklı çıkınca tutmadı.yumurtam 16 adetti olucağı warsa oluyo.çok yumurta olması bile bişi ifade etmio bazı durumlarda
inşallah canım, sağol yazdıkların için.. dün çok kötüydüm sabaha kadar hamilelikle ilgili rüyalar gördüm, bebekler mide bulantıları, tedavi vs dün çok kötü oldum.. biraz da izlediğim - daha doğrusu sonuna kadar izlemeyi başaramadığım- kürtaj videoları bozdu moralimi.. ben de alamam sanırım o kadar büyük bebeği.. Allah öyle imtihanlar vermesin
hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimiz olur inşalalh..
bu arada dün eşime dedi ki tüp bebekte yerleştirilecek bebek benim gibi taşıyıcı olursa ben izin vermem o da ilerde anna-baba olmak için sorun yaşar kıyamam diyor.. ama bence tam oalrak sakat olduğunun bilinmesi başka taşıyıcı olması başka.. bence taşıyıcı olduğu bilinen embriyo yerleştirlebilir.. sizin bebekleriniz nasıl yani eyetkiner ve sen, tamamen sağlıklı mı yerleştirdiler yoksa taşıyıcı mı?
canım öpüyorum kendine çok iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?