- 23 Eylül 2009
- 551
- 31
- Konu Sahibi Kavimlergocu
merhaba kızlar ben merkezleri araştırmaya başladım.. geçen hafta yeditepeye gittim bana en yakın yeri görmek ve bilgi almak için.. cem hoca çok güven veriyor ama emin değilim.. biraz moralimi de düzeltti.. daha önce hamile kaldığın (iki düşüğüm var normal yolla) sende sorun yok dedi.. sadece sağlıklı embriyo bulacağız dedi.. ayrıdca heyet rapurunu da çıkarıyorlar kendileri..
bir de güzel haber aldık genetikste bizim prob bulundu, bir ay bekleme ve ekstra ücret ödeme derdinden de kurtulduk.. ama ben yine de ücretleri raporla biraz düşürmek için evliliğin üç yıl olmasını bekliyorum (şubatta doluyor).. umut ve memorialle görüşecektim ama memorial gerçekten çok çok pahalı ve emekli sandığı ile anlaşması yok.. ben anadolu yaksından avrupa yakasına da gitmek istemiyorum anadolu yakasında tek alternatif umut kalıyor geriye
ya da belki de en iyisi ankara gen-art da yaptırmak
zümminin başarılı olduğu fertijin de karşıda, bana bir yakınımın önerdiği alman da
çok kararsızım bakalım bu dört ayda hangi merkezde yaptıracağız belli olacak
:sinifsinif:
bir de güzel haber aldık genetikste bizim prob bulundu, bir ay bekleme ve ekstra ücret ödeme derdinden de kurtulduk.. ama ben yine de ücretleri raporla biraz düşürmek için evliliğin üç yıl olmasını bekliyorum (şubatta doluyor).. umut ve memorialle görüşecektim ama memorial gerçekten çok çok pahalı ve emekli sandığı ile anlaşması yok.. ben anadolu yaksından avrupa yakasına da gitmek istemiyorum anadolu yakasında tek alternatif umut kalıyor geriye
ya da belki de en iyisi ankara gen-art da yaptırmak
zümminin başarılı olduğu fertijin de karşıda, bana bir yakınımın önerdiği alman da
çok kararsızım bakalım bu dört ayda hangi merkezde yaptıracağız belli olacak
:sinifsinif: