Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba kızlar ben merkezleri araştırmaya başladım.. geçen hafta yeditepeye gittim bana en yakın yeri görmek ve bilgi almak için.. cem hoca çok güven veriyor ama emin değilim.. biraz moralimi de düzeltti.. daha önce hamile kaldığın (iki düşüğüm var normal yolla) sende sorun yok dedi.. sadece sağlıklı embriyo bulacağız dedi.. ayrıdca heyet rapurunu da çıkarıyorlar kendileri..
bir de güzel haber aldık genetikste bizim prob bulundu, bir ay bekleme ve ekstra ücret ödeme derdinden de kurtulduk.. ama ben yine de ücretleri raporla biraz düşürmek için evliliğin üç yıl olmasını bekliyorum (şubatta doluyor).. umut ve memorialle görüşecektim ama memorial gerçekten çok çok pahalı ve emekli sandığı ile anlaşması yok.. ben anadolu yaksından avrupa yakasına da gitmek istemiyorum anadolu yakasında tek alternatif umut kalıyor geriye
ya da belki de en iyisi ankara gen-art da yaptırmak
zümminin başarılı olduğu fertijin de karşıda, bana bir yakınımın önerdiği alman da
çok kararsızım bakalım bu dört ayda hangi merkezde yaptıracağız belli olacak
:sinifsinif:

canım çok güzel inşallah sonuçlarında güzel olur... ama benim bildiğim kadarıyla umutunda emekli sandığı ile anlaşması yok... diğerlerine göre fiyatı çok çok iyi tabi... ama ben enver kurt hakkında hep güzel şeyler duyuyorum... sadece çok yoğun olduğunu söylüyorlar... onun dışında herşeyi mükemmelmiş... memorial dediğin gibi çok pahalı ben orayı düşünmüştüm ama ilk muayeneden bile 300 TL gibi bir ücret istediler vazgeçtim resmen para tuzağı... şubat ayına çok var ama bir an önce kafanda netleştir ki stres yapma... bizde kalamış jinemedde yaptırıcaz... zaten pgd genetiks yapacakmış

günaydın kızlar... bugün kontrolüm vardı.... sağdaki yumurtalar 15 mm.olmu ve çok iyi dedi doktor ama solda en büyük 10,5.....öğlende cetroferm diye verilen iğne yapılacak... E2 ve Progesteron ölçümü için kanda verdim..... sonuca göre gonal f in dozu ayarlanacak........ doktora göre cumaya opu yapılacakmış

hayırlısı olsun canım.Allah yar ve yardımcın olsun sonucu bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.küçük yumurtalar için sıkıntı yapma dr lar bu işin kurdu olmuş artık.bi çaresine bakarlar mutlaka.sağlıcakla kal canım sevgiler...

Allah yardımcın olsun canım. Tedavin ilerliyor güzel bir şekilde. Darısı başımıza artık.

canim hayirli olsun..masallah 15mm olmuslar....cok güzel bisey bu....cumaya kadarda öbürleri yetisir...sen merak etme...o zaman haftaya insallah transfer olur....varya icimde cok güzel hissler var....

canım benim inşallah güzel hislerin gerçeğe dönüşür ... sağ taraf iyi ama sol taraf küçük dedi doktor ama ben biliyorum sol hep öyle zaten... önemli olan kaliteli ve sağlam embriyo çıksında aralarında sayısı çokta önemli değil.... sağlam olsun 1 tane olsun........ biraz öncede cetrotide iğnesini oldum....... E2 sonucum 900 çıkmış çok iyi dediler......... aynı dozda gonal f devam

arzum canım benim başın sağolsun geçmiş olsun evt acın çok yeni ama inşş cennetteki meleğin sana kardeşini gönderecektir kıyamm bitanem
benimde eşimde kromozom bozukluk var bir önceki denememde hamile kaldım ama kaybettim bebeğimi pgdli olmuştu denemm ansip değilmiş seninki kadar büyük değildi ama inan sana yakın duygular yaşadm tabi seninki daha zor rabbim sana sabrını versin inşşş bu sefer sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız hepiz birden
**canım çok sağol inş. meleğim bana kardeşini yollayacak buna inanarak daha güçlü oluyorum 1.denememdede hamile oldugumu ögrendiğim günün gecesi kaybettim çok üzüldüm pes etmedim melegimi kaybettim ama tekrardan yeni melegim gelecek umudu vardı geldide melegim naz can kızım ogüzel duyguları taddırdı bana ama kısa sürdü 36hafta inanıyorum sağlıklı uzun ömürlü hayırlı kardeşleri olacak güzel kızımın allah hepimize nasip edecek inş. zamanı gelince

canım ne söylenir bilemiyorum ama gerçekten çok üzüldüm... umarım bu yaşadıklarını bir an önce unutur ve yeni bebeğin için mutlu olursun... çok zor bende 8 haftalıkken kaybettim... bir bulup bir kaybettim yani... ama sana allah sabır versin demekki kısmeti yokmuş öyle düşün... canım bir an önce kendini toparla çünkü hayat devam ediyor... inşallah yaşadığın son acı olur... buda bir sınanma şekli işte... alllah bize güç kuvvet versin ne yapalım herşeye katlanıyoruz... ama birgün mutlu olucaz bizde ben buna inanaıyorum...[/QUOTE]
*simge canım çok sağol çok zor ama allah sabrını veriyo canım eskiden insanlar nasıl dayanıyo derdim dayanıyo unutulmuyo ama hafifliyor acın canım bende senin gibi hep birgün bizde mutlu olucaz yaşadıgımız kötü şeyleri unutucaz diye düşünüyorum ve inanıyorum 2senedir yaşadıklarım güçlü olmayı ve pes etmemeyi ögretti bana eminim çogumuz böyleyiz pes etmek yok kızlar bu arada tedavilere başlamışsınız inş. olumlu sonuçlar alırsınız ben buarada umut tüp bebekte yaptırıyorum enver kurt doktorum aşırı memnunum dogumumuda o yaptırdı zaten çok ilgili tavsiye ederim arkadaşlar

ben acıbadem kadıköy de yaptırmıştım.embriyo kaliteli olsa bile gelişimi iyi olanların sağlıklı çıkması çok önemli.bizimki yavaş gelişmiş.5.gün morula ewresinde transfer oldu0

legend sonucun olumlu olmadı sanırım.. sizde de translokasyon mu vardı canım.. bir de kaç tane embriyo transfer edebildiler.. bizim genetiks raporunda sağlıklı bebek şansı %15 diyor.. doktor 10 yumurta döllense ancak bir tane sağlıklı çıkar dedi.. ben de hadi bulunamazsa tüm tedavi boşa gider dedim,o bu da bir ihtimal tabi ama bulunuyor merak etme dedi..
açıkçası benim kokum onca tedaviyi çekip transfer edilecek embriyo bulunamaması :KK43:

benimde raporumda %15 diyor ama o normal yolla hamile kalma oranına göre sağlıklı bebek olma oranı diye biliyorum... yani tüp bebeksiz.... bizde zaten onca iğneyle falan bir sürü yumurta toplanıyor inşallah bir tane bile olsa sğlıklı bulunur.... moralınizi bozmayın hep olacak diye düşünün ben öyle düşünüyorum olsa çok mutlu olurum olmazsa da tekrar denerim.... yeterki allah güç, sabır ve sağlık versin

günaydın arkadaşlar...... hiç istemesemde moralim çok bozuk...... sol taraftaki yumurtalarda gelişme yok maalesef...... en büyüğü 11 mm.olmuş....... sağdakide 15 mm..... ama sağ tarafta yumurta çokmuş...... bugün yine kan verdim E2 için.......... yarın büyük ihtimalle çatlatma iğnesini vurucam........ cuma günüde opu yapılacak....... ama ben çok umutsuzum....... çünkü soldan yumurta alınmayacak...... sağdanda en fazla kaç tane çıkar ve kaçı kaliteli olur......... bıktım usandım artık........ tek umudum allaha olan inancım.......... herşeyin hayırlısı diyorum

simgecim canım herşeyin hayırkısı olsun.. moralinin bozulması çok doğal ama inançlı olmazsan zaten insan dayanamaz psikolojik hasta olur.. canım şöyle düşün isterse 50 tane yumutra toplansın transfer edilecek embriyo bulmalarının garantisi yok ki.. Allah ol dediyse tek bir yumurta toplansa da olur, ama sen de zaten sağ trarfta varmış bak iyi sayıda..
canım şükredelim sakın isyan etmeyelim.. hem bak stres yumurta kalitene daha çok zarar verir..
şimdi sana tavsiyem bunu düşünme seni mutlu edecek birşeylerle ilgilen.. kafanı dağıt..:icecream:
çok öpüyorum canım seni, en az kendim için istediğim kadar istiyoum anne olmanı.. hem sen benim de umudumsun unutma :1hug:

saol canım haklısın galiba......... üzülmek çare değil maalesef......... zaten ben öyleyim başka şeylerle meşgul olup kafamı dağıtırım.......... çok şükür biraz daha iyiyim şimdi......... allah hepimize nasip etsin inşallah anneliği

simgecim canım benim sıkma canını önemli olan sağlkılı çıkması lütfen sakin ol sen strese girdikçe allah muhafaza kötü olur en az ik tan pgdden sağlıklı çıksa bile yeter benimki ikitane çıkmıştı biri tuttu inşş senin de öyle çıkar ama en az diyorum inşş daha fazla çıkar arkadaşım

Simge canım moralini bozma lütfen. ınşallah sonu güzel olacak. Önemli olan da bu. Allah büyüktür. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

bak simgecim....senin icin dosyalarimi cikarttim...sirf moral olsun diye...

benim sag taraftaki yumurta büyükleri:
12,5mm
11,5mm
11mm
10mm
9mm

sol taraftaki
14mm
10,5mm
10mm
9,5mm
8,5mm

gördünmü kiz....masallah seninkilere.....üzülmek yok....hep olumlu düsün....ben hamile olcam de olacaksin Allahin izniyle...

arzum senin yasadiklari bende yasiyorum...her dakika..benim kizim hasta dogdu....28 haftalik dogdu...8 ay yogun bakimda kaldi...ölümlerden döndü...ilaclar igneler ameliyatlar hep maf oldu kizim...ocakta iki yasina gircek ama...göremiyor...yüriyemiyor...mamasini hortumla veriyorum...yani cok zor...sana demek istedigim sey...böyle cocuklar cok cekiyor...cok yasam mücadelesi vermeyi calisiyor...benim kizim 4. ayda cigerlerini üsütü....1 saat icinde yogun bakima girdik bidaha....ölcek dediler....öldü odadan ciktim...bes dakika sonra beni cagirdilar...ölmedi kizin gel dediler...bende anneyim..nasil dayanirim..diyorum...ama böyle cekmek cok zor...bebegin simdi cennetlik...unutma üzülme...insallah Rabbim bunun vesilesiyle sana bi sürü bebis gönderir...benim kizim pek umut vermiyorlar...yani belki yasar belki yasamaz...ama 10 yasina gelmicek dediler...insan cok aci cekiyor....Allah yolunu acik etsin canim....saglikli olmasi cok önemli...

X