Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım amin tabi soracaksın öğrenmek için ama zannetmiyorum yani 3 sene şartı var yaşı genç olanlara daha büyük olanlarda yok sanırım doğru insan hiç beklemek istemiyor

kızlar bu arada ben yarın akşam istanbula gidiyorum histereskopi olacam nasipse cumaya inşş sorun çıkmaz hayırlısı olsun

inşş caınım ben daha önce yaptırmıştım 2004 yılında ama üstünden üç kürtaj geçti doktor bir bakalım yapışıklık oluşmuşmu diye inşş sorun çıkmaz

inşallah sorun yoktur canım.. ben de iki kürtaj yaptım düşüklerden sonra, inşallah sorun yoktur.. gerçi doktor ultrasonla bakıp şüphelenirse çektiriyormuş

ben istedim aslında çektirmeyi doktorda iyi olur dedi kafam karışmasın istiyorum pişmanlık yaşamak istemediğim için ultrasonda çok belli olmuyormuş biraz fikir verirmiş yapışıklık olduğuna böyle daha iyi

ben kadıköy acıbadem de yaptırmıştım mikroyu pgtyi volkan baltacı yaptı acıbadem onunla anlaşmalıymış.işallah hepimiz için hayırlısı olur.olumsıuz sonuçtan sonra insan daha çok hırslanıyo ben daha bir yıllık ewliyim erken farkettik allahtan.daha önümüzde çok yoılumuz war

hımm o zman hiç sorun yoktur canım benim.. temiz bi şekilde çıkar tahlilin.. zaten bu olay sık rastlanan bişey değil, forumda da gördüm çoğunluk temiz çıkıyor.. ama tabi o tedaviye girmeden tüm diğer faktörleri değerlendirmeli, akılda kalacak hiç bir şey kalmamalı

herkese merhabalar....ben 2 günden beri cok kötüyüm....sesim kisik...burnum akiyor...basim agriyor.....insallah tez zamanda gecer....doktorumu aradim tel acmiyor..sinir oldum...esim eczaneden ilaclar alcak napalim...burdada doktora her istedigin zaman gidemiyorsun....sigorta ödemiyor.....1 haftam kaldi...

zimmincim geçmiş olsun. çok dikkat et, hamileyken pek ilaç kullanılmıyor.. benim burda müdürüm ikizlere hamileyken çok fena grip olmuştu da hiç bir şey kullanmamıştı.. boyuna limon portakal vs yemişti.. bitki çaylarını kimisi bile zarar veriyormuş kasları gevşettiği için..
canım çok geçmiş olsun tekrar, kendine ve bebişe iyi bak

cok saol canim.....bende portakal suyu icip duriyom ama onun eksiligi bogazimi yakiyor.......annemde yok yanimda.....cocukta grip oldu....daha gecen hafta 27 dereceyken bugün kar yagdi.....neyse gecer insallah

canım geçen hafta eltim geldi almanyadan o da çok fena üşütmüştü.. şimdi hamile olduğun için sana zararı olur mu bilmiyorum bakmak lazım. ama ona nane limon yaptım sıcak sıcak içirdim hemen rahatladı, biraz hareret yapıyor onu içip uyumak iyi oluyor ama naze hamileler için etkili olur mu olmaz mı bilmiyorum.. zira biri bana hamileyken hiç bir bitki çayı içme demişti..
kış geldi artık çok dikkat etmek lazım.. senin iki kere dikkat etmen gerek.. bol bol dinlen, yat uyu canım
çok geçmiş olsun tekrar

kızlar çok mutsuzum ve kendimi çok çaresiz hissediyorum.......... E2 değerim 1066 buda yaklaşık 6 yumurtaya denk geliyormuş........... neye karar vereceğimizi şaşırdık............... sizce devam edelim mi yoksa tedaviyi bırakıp 3-4 ay sonra tekrar mı deneyelim............ fikirlerinizi bekliyorum çok önemli saat 5 e kadar bir karar vermem lazım

cok saol pgt06...bende artik kizimi alip yatcam napim...uyumakta biraz olsun insani rahatlatiyor...

simgecim hic bilmiyorum canim benim....Allahim yardimcin olsun verecegin kararda...üzülme...belki ilerde yapsan daha iyi olur senin icin...6 yumurta cok az geldi bana...ama bilemicem...biraz sonra namaz kilcam senin icin dua etcem hayirlisi neyse o olsun canim...

canım benim o kadar ilaç kullandın kaç gündür boşa gitmesin.. hem doktorun ne diyor bırakalım mı dedi..
bi de bu işin garantisi yok ki oluşan altı yumurtanın belki de altısı da döllenecek ve kaliteli olacak bilemezsin..
seni yönlendirmek istemem ama o kadar ilaçtan sonra ben tek yumurta da olsa şansımı denemek isterdim

bende denemeyi düşünüyorum doktor da ortada bir konu kararı siz verin diyor.............. canım evet belki hepsi kaliteli olur ama eşim %15 diyor ne yapacağım yaaa

simgecim canım benim kararın çok zor iyi düşün eşinle konuş beraberce verirsiniz kararınızı çok zor bir kaarar allah yardımcın olsun canım benim

şimdi devame tmezsen ne oluyor, sen artılarını eksilerini bir yaz karşı karşıya hangisi ağır basarsa senin için hangisinden yanaysa onu yap.. ama umudunu yitirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.. burda bir arkadaşımın ablası daha 32-33 yaşında ve hiç yumurtası olmuyor, tek bir yumurta için neler çekiyor..
bir de %15 evet bizim şansımız da o kadar ama nerden bileceksin ki sağlıklı mı hastamı olacağını embriyornun.. canım bir de doktoruna sor şansı artırmak için fish tekniği kullanılıyormuş, bu mikroskopla bakıyorlar sperme ve görünümünden az çok sağlıklı mı değil mi anlaşılıyormuş ve sağlıklı olma ihtimali yüksek olanları seçiyorlarmış dölleme için.. tabi bunu her merkez yapıyor mu bilmiyorum
sen bir de doktoruna bunu sor
Allah yardımcın olsun, içini ferah tut canım

denemeye karar verdik......... bizim açısından sadece maddi olarak sorun olacağını söyledi doktorumuz....... ama ben yinede devam etmek istedim çünkü herşeyde vardır bir hayır........ olmazsa da zaman kaybı olacak......... en az 4 ay ara vermiş olucam........... hayırlısı artık ne yapalım düşünmek istemiyorum............. kendiliğinden olurda diyemiyorum çünkü o zamanda sağlıksız olma ihtimali olur......... en iyisi ben allaha sığınıyorum......... onun takdiri neyse o olsun

X