bak simgecim....senin icin dosyalarimi cikarttim...sirf moral olsun diye...
benim sag taraftaki yumurta büyükleri:
12,5mm
11,5mm
11mm
10mm
9mm
sol taraftaki
14mm
10,5mm
10mm
9,5mm
8,5mm
gördünmü kiz....masallah seninkilere.....üzülmek yok....hep olumlu düsün....ben hamile olcam de olacaksin Allahin izniyle...
arzum senin yasadiklari bende yasiyorum...her dakika..benim kizim hasta dogdu....28 haftalik dogdu...8 ay yogun bakimda kaldi...ölümlerden döndü...ilaclar igneler ameliyatlar hep maf oldu kizim...ocakta iki yasina gircek ama...göremiyor...yüriyemiyor...mamasini hortumla veriyorum...yani cok zor...sana demek istedigim sey...böyle cocuklar cok cekiyor...cok yasam mücadelesi vermeyi calisiyor...benim kizim 4. ayda cigerlerini üsütü....1 saat icinde yogun bakima girdik bidaha....ölcek dediler....öldü odadan ciktim...bes dakika sonra beni cagirdilar...ölmedi kizin gel dediler...bende anneyim..nasil dayanirim..diyorum...ama böyle cekmek cok zor...bebegin simdi cennetlik...unutma üzülme...insallah Rabbim bunun vesilesiyle sana bi sürü bebis gönderir...benim kizim pek umut vermiyorlar...yani belki yasar belki yasamaz...ama 10 yasina gelmicek dediler...insan cok aci cekiyor....Allah yolunu acik etsin canim....saglikli olmasi cok önemli...