- 5 Mayıs 2008
- 437
- 3
- 44
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
insallah canim insallah merak etme....Rabbim bidefa olsun hamile oldugunu nasip etti ya...bu da olur merak...etme....eger sende tutarsa....2-3 sene bidaha orda denemek istiyorum...bu bebis hayirli saglikli dogduktan sonra....
anladım canım hayırlısı olsun... desenize ilk benim tedaviye başlayan... inşallah hepimizin pozitif olur yaa... dularınızı eksik etmeyin...
canim banada dogum kontrol hapi verdiler....öyle kafani takma....insallah hayirlisi olur...sen doktorun dedigini yap yeter...
nurcancım böyle bi etkisi varsa dr un da biliyordur stres yapma bence.sürekli kan veriyoruz tedavi sırasında bi yükselme olursa onunda çaresine bakarlar eminim.
simge canım bende seni merak ediyordum kontrolun nasıl geçti diye.yumişleri saydılarmı cnaım.kaç tane acaba.inşaallah ihtiyacımız olduğu kadar yumurtamız ve sağlıklı embriyomuz olur sıkı sıkı tutunurlar hayırlısıyla.sevgiler....
Allah razi olsun hituci...iyim hamd olsun...pazar gününden beri minik bebegimin pit pitlarini duyiyorum....ablasi kucagimdaydi...oda birden tekmeledi....kiskandi galiba....insallah sizde o güzler günleri görürsünüz...3haftal sonra doktora gitcem....bakalim o zaman cinsiyetide belli olur dedi doktor...hayirlisi...3 hafta sonra insallah sizlerden birinin hamile oldugu haberi alirim.....Allah insallah nasip eder.....
sakin kafana bisey takma..nurcan...Allah yolunu acik etsin....
bugün kaçıncı iğneni yaptın simge?kısa protokoldu değilmi seninki?az kaldı yani yumişlerin toplanmasına...
slm kızlar 1kaçgündür sizi takip ediyorum bütün yazdıklarınızı okudum benim 3.denemem olucak 10gün önce busaatte melegimi 36.haftalıkken dogurdum suni sancılarla 1gün önce kalbi durmuştu güzel kızımın acım çok yeni ama toparlanmam lazım tekrardan ogüzel duyguyu tatmak istiyorum çünkü 3.denememizde pgt yapılıcak bize eşimde kromozon bozuklugu çıktı yeni ögrendik belki melegim dogsaydı sağlıksız olacaktı diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi biz herhalde 3-4 ay sonra tedavi için başlıcaz dr. uygun görürse tabi bu sefer biraz zor olucak ama sizin yazdıklarını okuyunca güç buluyorum inş. hepimiz olumlu sonuçlar alırız ogüzel duyguyu tadarız
kızlar bende bugün ilk mikro denememin sonucunu aldım negatif.bizim de embriyolara pgt yapıldı.16 yumurta toplandı 9 embriyo oluştu 1 tanesi sağlam çıktı tranfer oldu ama negatif..eşimde resiprokal translokasyon war.:1closedeyes: