Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

insallah canim insallah merak etme....Rabbim bidefa olsun hamile oldugunu nasip etti ya...bu da olur merak...etme....eger sende tutarsa....2-3 sene bidaha orda denemek istiyorum...bu bebis hayirli saglikli dogduktan sonra....

canım inşş arkadaşım bakalım hayat neler gösterecek bize

anammmmmmmm kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaa ben istanbula gittim geldim sizler yoksunuz hala yaaaa
benim tedavim gelecek aya adetle başlıyoruz kızlar kısa protokolle bakalım hayırlısı bu arada haftaya tekrar istanbula gidip histereskopi yaptıracam kendi doktoruma rahim içinde bişeyler varmı diye inşş temiz çıkar bakalım

inşallah canım hadi bakalım hayırlısı histereskopi kolay bir işlemmi ki yaptırıyorsun? bana hiç söylemedi çünkü doktor...

benimde bugün kontrolüm vardı... pazartesiye kadar aynı dozda devam edicem şu an fazla bir gelişme yok sanırım... sabahta ballı çörek otu karışımını yemeyi unutmuşum... sorun olurmu acaba

simgecim canım inşş hayırlı olur

canım çok zor bi işlem değil yumurta toplamadaki gibi az narkozla yapıyorlar nasipse cumaya olacam bir aksilik çıkmazsa ben yıllar önce yaptırmıştım temiz çıkmıştı dr önerdi içerde kürtajdan yapışıklık varmı diye bakalım dedi inşş temiz çıkar

ya kızlar bişey soracam size ben geçen ay doğum kontrol hapı bullandım bu ayda kullanacam drum dedi ama diğer başaka sayfaya bir arkadaş doğum kontrol hapının fshyi yükselttiğini söyledi korkmaya başladım napasam acaba

zümmincim okursan cevap yazarsan inan çok sevinirim kullanmışmıydın kafayı yicem kafamda kura kura

canim banada dogum kontrol hapi verdiler....öyle kafani takma....insallah hayirlisi olur...sen doktorun dedigini yap yeter...

nurcancım böyle bi etkisi varsa dr un da biliyordur stres yapma bence.sürekli kan veriyoruz tedavi sırasında bi yükselme olursa onunda çaresine bakarlar eminim.
simge canım bende seni merak ediyordum kontrolun nasıl geçti diye.yumişleri saydılarmı cnaım.kaç tane acaba.inşaallah ihtiyacımız olduğu kadar yumurtamız ve sağlıklı embriyomuz olur sıkı sıkı tutunurlar hayırlısıyla.sevgiler....

canim banada dogum kontrol hapi verdiler....öyle kafani takma....insallah hayirlisi olur...sen doktorun dedigini yap yeter...

inan canım içimi rahatlattın içimden kocaman bir ohhhhhhhhhh çektim allah razı olsun canım benim rabbim bebeğini sağlıkla kucağınaa almayı nasip etsin

zümmin sen nasıl oldun cnıam rahatsızdın biraz yanlılş hatırlamıyorsam.umarım herşey yolundadır.Allaha emanet ol canım sevgiler...

canım iyiki varsınız vallahi içim rahatladı doğru diyosun ama biz e2 baktırmıyoruz ultrasondan takip ediyo dr ama olsun bir bildiği vardır eminim
zümminde kullağını öğrendim ya rahatladım

Allah razi olsun hituci...iyim hamd olsun...pazar gününden beri minik bebegimin pit pitlarini duyiyorum....ablasi kucagimdaydi...oda birden tekmeledi....kiskandi galiba....insallah sizde o güzler günleri görürsünüz...3haftal sonra doktora gitcem....bakalim o zaman cinsiyetide belli olur dedi doktor...hayirlisi...3 hafta sonra insallah sizlerden birinin hamile oldugu haberi alirim.....Allah insallah nasip eder.....

sakin kafana bisey takma..nurcan...Allah yolunu acik etsin....

Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin cnaım.bence kızın olacak:)sevgiler...

ah canim....hayirlisi neyse o olsun....minik kizimda görmediklerimi insallah bu bebekte görürüm...insan istiyor...cocugun emeklemesini kosmasini...anne demesini....insallah bu bebis bana bu güzel duygulari hisettirir....ama olsun yanimda ya benim minik kizim...gitikce iyilesiyor...insallah devami da olur....ben insallah elimden gelidigi kadar yasim elverdigi kadar ne kadar bebisim olursa okadar pgt denemek istiyorum....insallah bidaki denememdede fertijinden böyle mutlu ayrilirim....

selam kızlar... benim bugünkü kontrolümde yumurta sayısını söylemedi doktor... bende sormadım açıkçası... ama iyi dedi pazartesiye kadar devam dedi işte... inşallah hayırlı sonuçlar alırız

bugün kaçıncı iğneni yaptın simge?kısa protokoldu değilmi seninki?az kaldı yani yumişlerin toplanmasına...

slm kızlar 1kaçgündür sizi takip ediyorum bütün yazdıklarınızı okudum benim 3.denemem olucak 10gün önce busaatte melegimi 36.haftalıkken dogurdum suni sancılarla 1gün önce kalbi durmuştu güzel kızımın acım çok yeni ama toparlanmam lazım tekrardan ogüzel duyguyu tatmak istiyorum çünkü 3.denememizde pgt yapılıcak bize eşimde kromozon bozuklugu çıktı yeni ögrendik belki melegim dogsaydı sağlıksız olacaktı diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi biz herhalde 3-4 ay sonra tedavi için başlıcaz dr. uygun görürse tabi bu sefer biraz zor olucak ama sizin yazdıklarını okuyunca güç buluyorum inş. hepimiz olumlu sonuçlar alırız ogüzel duyguyu tadarız

arzum canım benim başın sağolsun geçmiş olsun evt acın çok yeni ama inşş cennetteki meleğin sana kardeşini gönderecektir kıyamm bitanem
benimde eşimde kromozom bozukluk var bir önceki denememde hamile kaldım ama kaybettim bebeğimi pgdli olmuştu denemm ansip değilmiş seninki kadar büyük değildi ama inan sana yakın duygular yaşadm tabi seninki daha zor rabbim sana sabrını versin inşşş bu sefer sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız hepiz birden

bugün kaçıncı iğneni yaptın simge?kısa protokoldu değilmi seninki?az kaldı yani yumişlerin toplanmasına...

canım 5 ekimde yapmaya başladım işte... evet kısa protokol haftaya falan olur herhalde... hayırlısı inşallah... sağlıklı embriyo oluşsun diye dua ediyorum hep...

canım ne söylenir bilemiyorum ama gerçekten çok üzüldüm... umarım bu yaşadıklarını bir an önce unutur ve yeni bebeğin için mutlu olursun... çok zor bende 8 haftalıkken kaybettim... bir bulup bir kaybettim yani... ama sana allah sabır versin demekki kısmeti yokmuş öyle düşün... canım bir an önce kendini toparla çünkü hayat devam ediyor... inşallah yaşadığın son acı olur... buda bir sınanma şekli işte... alllah bize güç kuvvet versin ne yapalım herşeye katlanıyoruz... ama birgün mutlu olucaz bizde ben buna inanaıyorum...

Son düzenleme:
kızlar bende bugün ilk mikro denememin sonucunu aldım negatif.bizim de embriyolara pgt yapıldı.16 yumurta toplandı 9 embriyo oluştu 1 tanesi sağlam çıktı tranfer oldu ama negatif..eşimde resiprokal translokasyon war.:1closedeyes:

canım geçmiş olsun hepimizin başına gelebilir bu durum maalesef... üzme kendini demekki vakti zamanı gelmemiş... hayırlısı olsun hakkında... demekki sağlıklı embriyo bulmakta yetmiyor....birde tutunma sorunu var işte... sen herşeye rağmen ümidini kaybetme... olumlu sonuç alanlarda var... inşallah bir dahaki sefere olur...bu arada nerde tedavi oldun? :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…