-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #49.961
Çok geçmiş olsun. Ben de benzer şeyler yaşadım. 2.5 yılda 26 ve 13 haftalık kayıplar iki tane de ayrıca 8 haftalık düşük, 3 kez negatif sonuç aldım. kısa sürede tekrar tekrar olunca insan çok yıpranıyor. Umutsuzluğa kapılıyor. Ama şimdi pgt ile hamileyim, son embriyom tutundu hamdolsun.İnşallah biraz toparlanmak istiyorum 9ayda 3gebelik yaşadım en sonuncusu en büyük olunca fizyolojik açıdan da iyice yoruldu vücudum.psikolojisini hiç söylemiyorum bile...
Memorial genel olarak iyidir. Cem Bey de iyi duydum ama Memorialdekiler hrp Şişli'ye toplanıyor genetik bölümünde sanıyordum ben. Şişli Memorial'den her ekibinden çok memnun kaldım ben. Bugün yeniden başlasam tereddütsüz Şişli Memorial ç'e başlarım yine.maşallah allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah benim eşimde de translokasyon var 5 kez memorialde denedik olmadı cem bey hep ispanyaya mı gönderiyor bahçecinin kendi lab ı var galiba
Arkadaşım umudunu yitirme. Tekrar denersen de Şişli Memorial ile görüşmeye gitmemi tavsiye ederim. Nasıl yapacak birşey yok? Umut biter mi? Maddi manevi toparlanıp tekrar denemelisin. Allah var gam yok.İkinci denememde cgh yaptırmıstım bir embriyom vardı sadece tuttu fakat 5 haftalıkken dusuk oldu
Drum bahçeci umut mrkznde Cem bey
Üçüncü kez denersem bana histereskopi ve cd56 testi önerdi yine tutmazsa baska yapılacak birsey yokmus
Histereskopiyi ztn transfer oncesi onermişti fakat ben yaptırmamıstım
Tekrar denemeyi düşünmüyorum zaten..
Allah bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun
Merhaba benimde 3. denemede 5 embriyom sağlıksız geldi sağlıklı geldiği zaman yaptığın özel birşey var mıMerhaba, bulunan sağlıklı embriyoların transferi sonucunda hamileyim :)
üzgünümMerhaba benimde 3. denemede 5 embriyom sağlıksız geldi sağlıklı geldiği zaman yaptığın özel birşey var mı
Teşekkür ederim cevabın için vitamin olarak ne kullandınız acaba doktorun verdiği vitaminler miüzgünümson tedavimde vitaminlere başlayalı 3-4 ay olmuştu. Şekeri tamamen bıraktım, ekmek yemedim sabahları hariç. Bunun dışında 2 sene önce sigarayı bıraktım ve 1,5 sene boyunca düzenli spor yaptım.. bir de iğne protokolü değiştirildi, yumurta kaliteleri bozulmasın diye mini tüp bebek yapıldı.
Çok teşekkür ederim inşallah Allah dualarımız kabul etsin. Sağlıklı bir gebelik diliyorum sana da.Bende naturel transfer oldu. Estrofem vs kullanmadım. Sadece crinone jel kullandırdılar. Folik asit ve metformin kullanıyordum onlara devam ettim bir de. İlki tutmayınca ben de ikinci için farklı ne yapacağız dedim doktoruma aMa en ufak bir fark bile yapılmadı, gerek yok dediler. 2 embriyo zaten hiç konulmuyor benim tedavi olduğum yerde Memorial Şişli'de.
Zaten az embriyo var hepsini birden koymak ziyan eder vs dediler. Tutsa çoğul gebelik hep sıkıntılı stresli vs.
İkincide oek ümidim yoktu ama Allah ol derse olur. Hamdolsun. Şimdilik yeniyiz bakalım hayırlısı ile sonuna kadar gider inşallah.
Allah hepimize hayırlı gebelikler nasip etsin, yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Evet doktor verdi; impryl ve imuneks q10Teşekkür ederim cevabın için vitamin olarak ne kullandınız acaba doktorun verdiği vitaminler mi
Arkadaslar pgt ile hamile kaldim bende...suan 13.haftadayim.ikili test yaptirmadim.doktor ayrintili ultrasyon yapalim dedi...acaba pgt ile hamile kalip gebelikte hangi testleri yaptirdiniz. ..ben ne olursa olsun dogurucm rabbim nasip ederse.ne zorluklar yasadim....kafama takildi....yaptiran varmi...sizce yaptirmalimiyim
Bakalim bende istemiyrm ama bitarafimda yaptirmak istiyo karsrsizmBen yaptırmayı düşünmüyorum.
Bakalim bende istemiyrm ama bitarafimda yaptirmak istiyo karsrsizm
Cnm ben de 28+4 günlük oldum. 2li 4lu hic bir tarama yapılmadı gerek yok dedi doktorumArkadaslar pgt ile hamile kaldim bende...suan 13.haftadayim.ikili test yaptirmadim.doktor ayrintili ultrasyon yapalim dedi...acaba pgt ile hamile kalip gebelikte hangi testleri yaptirdiniz. ..ben ne olursa olsun dogurucm rabbim nasip ederse.ne zorluklar yasadim....kafama takildi....yaptiran varmi...sizce yaptirmalimiyim
Ben de basta yaptirmak istemiyrm dedim gerek yok dedi ama ayrintiliyi bilmiyrm ya kararsixim.sizinde tek gen pgt ydi demiCnm ben de 28+4 günlük oldum. 2li 4lu hic bir tarama yapılmadı gerek yok dedi doktorum
Tek gen pgt den saglikli gelene ngs yapıldı. Bize de 20.haftada ayrıntılı ultrason yapıldı. Bizde kararsızdık ama çok şükür sorunsuz geçti muayene içini ferah tut doktoruna güven cnm. Ama soru işaretleri bitmiyo 100 de 1 ihtimal de olsa korkutuyor insaniBen de basta yaptirmak istemiyrm dedim gerek yok dedi ama ayrintiliyi bilmiyrm ya kararsixim.sizinde tek gen pgt ydi demi
Canm hayırlı olsun inşallah sağlıkla alacaksın bebegini kucağına ben de geçtim bu yoldan kucağına alana kadar hep soru işaretleri oluyor şükür bebeğim sağlıklı ve büyüdü bile 10 ay bitti bile .Bu arada ben ikili test yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı diğerlerine gerek görülmedi ama bizim gibi genetik problemi olanlara amniyosentez öneriyorlar ben yaptırmadım senin gibi ne olursa olsun o benim çocuğum ondan vazgeçmem diyeArkadaslar pgt ile hamile kaldim bende...suan 13.haftadayim.ikili test yaptirmadim.doktor ayrintili ultrasyon yapalim dedi...acaba pgt ile hamile kalip gebelikte hangi testleri yaptirdiniz. ..ben ne olursa olsun dogurucm rabbim nasip ederse.ne zorluklar yasadim....kafama takildi....yaptiran varmi...sizce yaptirmalimiyim
Cnm tek gen pgt mi yaptırdınız yoksa sadece ngs miCanm hayırlı olsun inşallah sağlıkla alacaksın bebegini kucağına ben de geçtim bu yoldan kucağına alana kadar hep soru işaretleri oluyor şükür bebeğim sağlıklı ve büyüdü bile 10 ay bitti bile .Bu arada ben ikili test yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı diğerlerine gerek görülmedi ama bizim gibi genetik problemi olanlara amniyosentez öneriyorlar ben yaptırmadım senin gibi ne olursa olsun o benim çocuğum ondan vazgeçmem diye
Aynen cnm...ikiliyi yaptirmiycam dedim doktora canin sagolsun zaten o test kesin bir sonuc verimiyo dedi...neyse ikinci gittigimdede ayrintili ultrasyon yapalim.istersen dedi.bakalim daha var ama korkuyorum.yaptirmak istemiyorum....neyse rabbim buyuk diyorum...belkide bi cesaretim gelir yaptiririm.buarada bisey sorcam benim b12 dusuk cikti doktor igne hap verdi sizde boyle seyle karsilastinizmi yaCanm hayırlı olsun inşallah sağlıkla alacaksın bebegini kucağına ben de geçtim bu yoldan kucağına alana kadar hep soru işaretleri oluyor şükür bebeğim sağlıklı ve büyüdü bile 10 ay bitti bile .Bu arada ben ikili test yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı diğerlerine gerek görülmedi ama bizim gibi genetik problemi olanlara amniyosentez öneriyorlar ben yaptırmadım senin gibi ne olursa olsun o benim çocuğum ondan vazgeçmem diye