Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Buarada yazmamisim.10 aylik oldu bebisim demisdin masallah insallah bizde o gunleri goruruz...

Benim kromozomlarda problem var ngs yapıldı .canım ben hamile kalmadan iki ay önce ve gebeligin ilk üc ayinda b12, d vitamini, omega 3, folik asit kullandım bir sıkıntı yaşamadım ama bi sorun olmaz kullan sende.Ayrıntılı ultrason bana üç aylıkken yapılmıştı yaptır canım önemli .organ taraması yapılıyor çünkü

Kizlar 25 yasimdayim. Bu sene sonu tup bebek yaptiracaz ilk denemem olacak. Adana baskent hastanesinde olacagim. Embriyolari pgt ye gondermem gerekirmi ?

2.sorum. adana baskent hastanesinde pgt yaptirabiliyormuyum ? Ucreti hakkinda bilginiz varmi ?

Merhaba kizlar,burada sizlere umut olmasi için yazıyorum çünkü ben üç yıl boyunca bir umutla,olumlu sonuçlar alan örnek hikayeler aradım hep.Bastan sona tekrar yazmak istemiyorum hikayemi,daha önceki mesajlarımdan sorunumuzu ,tedavilerimizi vs okuyabilirsiniz,sonuç olarak doğal yollarla hamile kaldım,hamilelik boyunca tüm test ve tahliller guzeldi,çok şükür iki aylık sağlıklı bir oğlan annesiyim,herşey bir rüya gibi,hala inanamıyorum bazen,Rabbim burada benim gibi uğraşan isteyen herkese nasip etsin,

Canım ne güzel bir haber bu
Tebrikler .
Allah ım bize de nasip eder inşallah

Doğal yollardan olunca daha da çok umut oluyosunz bizlere Allahım bebişinizi size bağışlasın bizler içinde bol bol dua edin

Doğal yollardan olunca daha da çok umut oluyosunz bizlere Allahım bebişinizi size bağışlasın bizler içinde bol bol dua edin
Amin canım,Rabbim isterse herşey oluyor,bizim dürüm Doktorlara göre umutsuz vaka gibiydi,ortada çok olumsuzluk vardı,yaş problemi,yumurta rezervi azlığı,eşimde azosperm ve varikosel ve nihayetinde translokaskon ki onun çeşidi bile translokaskon içerisinde nadir görülen kromozom kopma çeşidi,velhasıl o kadar tüp , ameliyat ,tedavi ile olmadı ,kendi kendine geldi böceğim,umudunuzu asla yitirmeyin ve birde bana çok söylenmişti ama ben basit bir cümleden ibaret görmüştüm ,hep düşünme rahat ol ,stresten olmuyor denmişti,bende içimden ne kadar saçma tıp adını koymuş rahatsızlığımiz ortada ne stresi demiştim ama cidden 3 yıl boyunca her yumurtlama döneminde bir fiil düşündüğüm bu meseleyi o dönemde taşınma ,yeni iş ve bir sürü hayatımda değişkenlerin olduğu için hiç aklıma bile getirmemistim ve o ay hamile kaldım üstelik taşınma sebebimizde İstanbul da tedavi görmekti,tedavi için tasindigim evde daha ilk ayda hamile kaldım çok uzun ve kopuk oldu cümleler siz düzelterek okuyun ,oğluşum uyanmadan hızlıca yazayım dedim,hepiniz için yürekten annelik duygusunu tadmanizi diliyorum,

Tam bi mucize olmuş o zmn o küçük bıdık Allah istedikten sonra hiç bişey imkansız degil tekrardan Allah bağışlasn maşallah küçük tosbike

Maşallah ne güzel haber. Allah bir ömür sağlıkla yavrunuzdan heveslik aldırsın inşallah.
Translokasyon için gebelik boyunca hangi testleri yaptırdınız? Bir de doğunca yine translokasyon için kan vs bakıldı mı yavrucağınıZda?

Ayrıntılı ultrason ile detaylı bakıldı iki farklı doktorda,ikili üçlü dortlu testler yapıldı,şeker testi,herşey normal seyrinde gidiyordu o yüzden aminyo hiç yaptirmadik çünkü onunda düşük tehlikesi azda olsa var,birde bizim 1ve2.kromozomlarda kopma var,oncesinde 1.kromozomun en büyük kromozom olduğu hayatı özellikleri içinde bulundurduğu bu yüzden embriyo aşamasında düştüğü buyumedigini okumuştuk,zaten bizim hiç düşük olmadı sadece günüm geçti testte açık pembe göründü ertesi gün adet oldum , kimyasal gebelik gibi yani,eşimle eğer sağlıklı olursa tutunup gebelik olacağını düşünüyorduk hep ,öylede oldu ,hamilelikte hiçbir sıkıntım olmadi

Biraz büyüsün onada kromozom testi yaptıracağız,zaten ya babası gibi dengeli yada kromozom sorunu olmayan tamamen sağlıklı bir bebek, inşaallah da öyledir,gerci dengeli olsa bile tip bir 20yila daha çok gelişmiş olur,Allah in izni ile bizim kadar sorun yaşayacağını sanmiysanm

Evet haklısın ben de hep diyorum yavrucaklar tamaman sağlıklı olur inşallah ama senin gibi onların zamanına tıp bu konuda daha da ilerlemiş olur inşallah diyorum. Benim annemden translokasyon geçmiş bana mesela, 35 sene önce haberleri bile yok. 3-4 aylık 2 düşüğü olmuş sadece. Abim sağlıklı, ben dengeli translokasyon.
Kromozom testi doğunca hemen yapılıyor sanıyordum ben bebeğe.
Allah'ın izniyle sağlıklıdır sizinki zaten inşallah. Çok güzel bir duygudur sizin için maşallah bin kere size.
Bir de detaylı için hangi perinatologlara
Gittin acaba? Tavsiyeye açığız. Rutinlerini de perinatologda mı devam ettin?
Kusura bakma çok sordum ama iyi tecrübeler o kadar önemli ki burada. Hakkını helal et.

Estağfurullah ben Çorlu'da yaşıyorum,gittiğim hastane dışarıdan peritonolog getiriyordu,bir ona gittim bir de başka hastanede Dr um kendisi yapıyordu detayliyi detaylı baktı,iç organlarına,kemik yapısına,kan dağılımına vs,iki kez yaptırdık ,zaten birşey varsa kadın doğum uzmanı görüyor bir şekilde,arkadaşımın ki öyle oldu,Dr damakta yarık gördü peritonolog a sevk etti ,öylede çıktı,sana tavsiyem bir Dr ile sınırlı kalma,ben 9 ay boyunca hem devlete hem de iki ayrı özel hastaneye gittim,icim daha rahat oldu

Rutinleri normal kadın dogumcuda,belirli haftalarda yapılması gereken o detaylı ultrasonu peritonolog ta yaptırdık,ya zaten mantık olarak şuan translokaskonlu olan kişilerin çoğu gen aktarimi ile oldu,yani bir sekilde bunu anne yada babasından aldı,e anne babası üreyip evlatları olduysa pekala çocuklarının da olması muhtemel,tek fark onlar bunu bilmiyordu ve rahatti,biz biliyoruz ve çok irdeliyoruz herşeyi buda stres sikinti umutsuzluk yaratıyor,

Sağol arkadaşım yanıtın için. Ben daha önce bunun acısını 2 defa yaşamış biri olarak pgt ye yöneldim ve çok şükür pgt li embriyomuz tutundu. Pgt şi olmasına rağmen cvs, amniyosentez yaptırsak mı diyoruz, genetikçimiz tavsiye ediyor. Ama ben çok istemiyorum.
Detaylıya gidip hem kadın doğumcu hem perinatoloğ takibinde olmayı düşünüyorum

İkiz bekliyorum :) 7+1
Tebrikler tatlım çifte mutluluk seni Memorial sayfasından hatırlıyorum oraya arasına giriyorum çok kişi vardı tebrik ettiklerim oldu ama seni atladıysam kusuruma bakma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…