- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.001
Aşkolsun canım çok teşekkür ederimTebrikler tatlım çifte mutluluk seni Memorial sayfasından hatırlıyorum oraya arasına giriyorum çok kişi vardı tebrik ettiklerim oldu ama seni atladıysam kusuruma bakma cnm
tebrikler :)İkiz bekliyorum :) 7+1
Memorialde 295 dolar embr başınagüncel pgd fiyatı bilen var mı aranızda?
cok tesekkur ederim bilgi için :)Memorialde 295 dolar embr başına
Rica ederim aşağı yukarı 300-350 dolar civarında oluyor her yerde. Ben 2 sene önce ilk tedavimde biraz acemiliğime gelmiş. 430 dolar vermiştim embr başına, kazıklanmışım. Allah'a havale ettim kaşıklayanları ne diyeyim..cok tesekkur ederim bilgi için :)
Denemeleriniz hep sağlıksız embriyodan dolayı devam etmemiş gözüküyor. Sizde eşinizde genetik problem olmaması embriyoda da olmayacak demek değil. Ngs yaptırıp sağlıklı embriyo transfer etmenizi tavsiye ederim. Benim sağlıklı embriyo 8. Denememde bulundu..Hanımlar merhaba tekrar..
Eşimle bizim genetik sonuçlarımız normal karyotip çıktı. Benim ilk denemeden hidrosefali olan kızım vardı, 5.5 aylıkken tahliye edildi maalesef..2.denemem olumsuz oldu. 3.denemedeyse boş gebelik yaşadım. Şimdi 4.denemeye hazırlanıyorum. Boş gebelikteki genetik sonucunu da aldıktan sonra doktorla karar vereceğiz ama ben bu kez mikro çip yaptırmak istiyorum. Pgt ve Ngs ile ilgili çok araştırma okudum, yaptırmayı gerekli görmüyorum açıkçası..mikroçip yaptıran, yaptırmayan ve benim durumumda olan arkadaşlar neler yaptılar, yapmayı düşünüyorlar?...
Kızımın genetiği temiz çıktı. Boş gebeliğiminki de normal..kan pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı. Diğer tüm tetkiklerim normal..eşimin sperm fish testi mi yaptırması gerekir bu noktada? Mikroçip düşünüyorum açıkçası..Denemeleriniz hep sağlıksız embriyodan dolayı devam etmemiş gözüküyor. Sizde eşinizde genetik problem olmaması embriyoda da olmayacak demek değil. Ngs yaptırıp sağlıklı embriyo transfer etmenizi tavsiye ederim. Benim sağlıklı embriyo 8. Denememde bulundu..
Evet biz sperm dna testi de yaptırmıştık. Sorun bulunamayınca testler başlıyor.. biz bazı denemelerde mikrochip’de yaptırdık ama hamilelik ngs li embriyo ve imsi ile oldu..Kızımın genetiği temiz çıktı. Boş gebeliğiminki de normal..kan pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı. Diğer tüm tetkiklerim normal..eşimin sperm fish testi mi yaptırması gerekir bu noktada? Mikroçip düşünüyorum açıkçası..
Evet perinatolog takibindeydim.Doğum yaptım çok şükür.Darısı bebek isteyen herkese olsun.Burdaki herkese dua ettim hastanede.Rabbim kabul etsin.Ben de çok sıkıntı çektim ama sonunda mükafatıni aldım hamdolsun.O yüzden hiç kimse pes etmesin. Sonunda olacak Allah'in izniyle..Merhaba sizin adınıza çook sevindim. Ben de pgt ile son embriyom çok şükür tutundu. Bende translokasyon var. Benim de tüp bebek doktorum cvs, amniyosenteze gerek yok diyor. Genetikçi %2 yanılma payı var diyor, amniyosentez yaptırın diyor.
Siz perinatolog takibinde misiniz peki? Her gittiğinizde uzun bakoyormuş ya. Ben de 12. Haftadan sonra perinatolog ile ilerlemeyi düşünüyorum da.
Maşallah yavrunuza. Allah bağışlasın.Evet perinatolog takibindeydim.Doğum yaptım çok şükür.Darısı bebek isteyen herkese olsun.Burdaki herkese dua ettim hastanede.Rabbim kabul etsin.Ben de çok sıkıntı çektim ama sonunda mükafatıni aldım hamdolsun.O yüzden hiç kimse pes etmesin. Sonunda olacak Allah'in izniyle..
Canım gözün aydın şimdi gördüm güle güle büyüsünler neyin oldu allah herkese tattırsın inşşşşş bu duyguyuEvet perinatolog takibindeydim.Doğum yaptım çok şükür.Darısı bebek isteyen herkese olsun.Burdaki herkese dua ettim hastanede.Rabbim kabul etsin.Ben de çok sıkıntı çektim ama sonunda mükafatıni aldım hamdolsun.O yüzden hiç kimse pes etmesin. Sonunda olacak Allah'in izniyle..
Çok teşekkür ederim canım.Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.İkiz bebeklerim oldu cok şükür.Geceler zor geçiyor inşallah düzelir.Canım gözün aydın şimdi gördüm güle güle büyüsünler neyin oldu allah herkese tattırsın inşşşşş bu duyguyu
Pgt yaptıran yok heralde :)Grup neden çok sessizzz