- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #49.941
Ben de pgt li hamileyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım 300 dolar vermiştim tanesine..Merhaba hanımlar, pgt/pgs/ngs yaptıranlar, bu yıl ücretleri hakkında bilginiz var mı? Embriyo başına ne kadar bir fiyatlandırma mevcut, yardımcı olursanız sevinirim..
Bu yıl bu ücret değil mi?Sanırım 300 dolar vermiştim tanesine..
EvetBu yıl bu ücret değil mi?
maşallah tebrik ederim nerde kimde yapıldı tedaviniz uzun zamandır girmiyorum takip edemedimMerhaba, bulunan sağlıklı embriyoların transferi sonucunda hamileyim :)
maşallah allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah benim eşimde de translokasyon var 5 kez memorialde denedik olmadı cem bey hep ispanyaya mı gönderiyor bahçecinin kendi lab ı var galibaKızlar Merhaba, uzun zamandır yazmıyorum, beni eskiler hatırlayacaktır. Eşimde translokasyon vardı ve ilk denememde embriyolarım 5. güne gelemediğinden olumsuz olmuştu. 2. Denememi yine Bahçeci Umutta yaptım ama bu sefer Doc Dr Cem Çelik’te yaptım, kendisi harika bir doktor, 12 yumurta toplandı 6. Gün blastokist aşamasına geldi, 2 tane embriyo pgtye ispanyaya gitti, 1 tanesi sağlıklı geldi, sonra Bende polip vardı, histeroskopi yapıldı ve rahime çizik atıldı, şu an hamileyim. 11. Haftadayız. Kimse karamsarlığa kapılmasın, çok ümitsizdim Allah’a çok şükür başardık. Hikayemi karamsarlığa kapılmayın diye yazıyorum.
benim 35bini buldu ilk denemde bide bu dolar euro yukselmeden once simdi hesapliyorum ikiye katliyo.ama biz euro ile yaptirdik tek gen atastrmasi toplu para verdik embryo basina degil.nekadar olursa olsun 3bin euro dediler..sadece arastirmaya 4bin euroyu geckin para verdik baska testlerde yapildi.Merhaba hanımlar, pgt/pgs/ngs yaptıranlar, bu yıl ücretleri hakkında bilginiz var mı? Embriyo başına ne kadar bir fiyatlandırma mevcut, yardımcı olursanız sevinirim..
iki aşılama oldum beniyi günler. aşılama olmadan direk tüp bebekmi yaptırdınız. aşılama şartmı. benim tekrarlayan düşük ve kimyasal sorunum var ? bana direk tüp bebek uygulayabilirlermi. bu arada genetik vs bi problem çıkmadı.
iki aşılama oldum ben
sorduğunuz sorunun cevabı tercih edilen merkeze göre değişir sanırım
Canım bilmiyorum ki bize genetik inceleme için ispanyaya gidecek dediler.maşallah allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah benim eşimde de translokasyon var 5 kez memorialde denedik olmadı cem bey hep ispanyaya mı gönderiyor bahçecinin kendi lab ı var galiba
Canım Allah yardımcınız olsun, güç kuvvet versin. Ben kusura bakmazsan birşey merak ettim. Kızınız translokasyon yüzünden mi engelli? Dengesiz translokasyon mu?Translokasyon, sorun bende, bitane 10 yasinda engelli kizim var,cok cekti hala cekiyor, bidaha ameliyat olmasi gerekuyir, bitti esim daha denemek istemiyor
Benim ilk tüp bebek denemesi tuttu, saglikli bi kizim var onun saglikli kardesi bi can yoldasi olsun diye bütün cabalarimdi,
Hayırlı olsun hamileliğin. Benim de birincisinde tutmadı çok kaliteli embriyo olmasına rağmen. Sen ikinci denemede tutması için farklı birşey yaptın mı ? Estrofem mi kullandın iki tedavide de ?Translokasyon olanlar veya başka nedenlerle pgt yaptıran arkadaşlar. Pgt ile hanileleğiniZde yine de cvs veya amniyosentez yaptıran yaptırmayı düşünen var mı? Doktorlarınız ne diyor?
Benim tüp bebek doktorum gerek yok detaylı ultrason yeterli diyor, genetikçi %2 yanılma payı var pgt nin daha net olması için yaptırın isterseniz diyor.
Benim de şimdi iki embriyom var . İkisini de koyma şansın yok muydu yoksa sen mi tek gebelik istedin ?Arkadaşlar ben bu gruba daha mnce yazıyordum çoktan beri yazmamışım. Ben de pgt ile hamileyim hamd olsun Allah'a. Dengeli translokasyon vardı bende. Hikayem uzun ama bu tedavi kısaca 8 embriyo oluştu,2si sağlıklı geldi. 1. Transfer tutmadı. 2. Son embriyo tutundu çok şükür.
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat kokusu tattırsın inşallah
Benim de şimdi iki embriyom var . İkisini de koyma şansın yok muydu yoksa sen mi tek gebelik istedin ?
Merhaba sizin adınıza çook sevindim. Ben de pgt ile son embriyom çok şükür tutundu. Bende translokasyon var. Benim de tüp bebek doktorum cvs, amniyosenteze gerek yok diyor. Genetikçi %2 yanılma payı var diyor, amniyosentez yaptırın diyor.Biz tek gen hastasıyız. Eşim de ben de taşıyıcıyız.Embriyolara ngs yöntemi uygulandı. O yüzden drum ikiliye ya da amniyosenteze gerek duymadı.Ama detayli ultrasona girdim ve her gittiğimde uzun bakıyor. Allah yavrularimizi sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin,dileyen isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah..