Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba hanımlar, pgt/pgs/ngs yaptıranlar, bu yıl ücretleri hakkında bilginiz var mı? Embriyo başına ne kadar bir fiyatlandırma mevcut, yardımcı olursanız sevinirim..

maşallah allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah benim eşimde de translokasyon var 5 kez memorialde denedik olmadı cem bey hep ispanyaya mı gönderiyor bahçecinin kendi lab ı var galiba

Merhaba hanımlar, pgt/pgs/ngs yaptıranlar, bu yıl ücretleri hakkında bilginiz var mı? Embriyo başına ne kadar bir fiyatlandırma mevcut, yardımcı olursanız sevinirim..
benim 35bini buldu ilk denemde bide bu dolar euro yukselmeden once simdi hesapliyorum ikiye katliyo.ama biz euro ile yaptirdik tek gen atastrmasi toplu para verdik embryo basina degil.nekadar olursa olsun 3bin euro dediler..sadece arastirmaya 4bin euroyu geckin para verdik baska testlerde yapildi.

iki aşılama oldum ben

sorduğunuz sorunun cevabı tercih edilen merkeze göre değişir sanırım

maşallah allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah benim eşimde de translokasyon var 5 kez memorialde denedik olmadı cem bey hep ispanyaya mı gönderiyor bahçecinin kendi lab ı var galiba
Canım bilmiyorum ki bize genetik inceleme için ispanyaya gidecek dediler.

İkinci denememde cgh yaptırmıstım bir embriyom vardı sadece tuttu fakat 5 haftalıkken dusuk oldu
Drum bahçeci umut mrkznde Cem bey
Üçüncü kez denersem bana histereskopi ve cd56 testi önerdi yine tutmazsa baska yapılacak birsey yokmus
Histereskopiyi ztn transfer oncesi onermişti fakat ben yaptırmamıstım
Tekrar denemeyi düşünmüyorum zaten..
Allah bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun

Canım Allah yardımcınız olsun, güç kuvvet versin. Ben kusura bakmazsan birşey merak ettim. Kızınız translokasyon yüzünden mi engelli? Dengesiz translokasyon mu?

Arkadaşlar ben bu gruba daha mnce yazıyordum çoktan beri yazmamışım. Ben de pgt ile hamileyim hamd olsun Allah'a. Dengeli translokasyon vardı bende. Hikayem uzun ama bu tedavi kısaca 8 embriyo oluştu,2si sağlıklı geldi. 1. Transfer tutmadı. 2. Son embriyo tutundu çok şükür.
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat kokusu tattırsın inşallah

Translokasyon olanlar veya başka nedenlerle pgt yaptıran arkadaşlar. Pgt ile hanileleğiniZde yine de cvs veya amniyosentez yaptıran yaptırmayı düşünen var mı? Doktorlarınız ne diyor?
Benim tüp bebek doktorum gerek yok detaylı ultrason yeterli diyor, genetikçi %2 yanılma payı var pgt nin daha net olması için yaptırın isterseniz diyor.

Hayırlı olsun hamileliğin. Benim de birincisinde tutmadı çok kaliteli embriyo olmasına rağmen. Sen ikinci denemede tutması için farklı birşey yaptın mı ? Estrofem mi kullandın iki tedavide de ?

Benim de şimdi iki embriyom var . İkisini de koyma şansın yok muydu yoksa sen mi tek gebelik istedin ?

Benim de şimdi iki embriyom var . İkisini de koyma şansın yok muydu yoksa sen mi tek gebelik istedin ?

Bende naturel transfer oldu. Estrofem vs kullanmadım. Sadece crinone jel kullandırdılar. Folik asit ve metformin kullanıyordum onlara devam ettim bir de. İlki tutmayınca ben de ikinci için farklı ne yapacağız dedim doktoruma aMa en ufak bir fark bile yapılmadı, gerek yok dediler. 2 embriyo zaten hiç konulmuyor benim tedavi olduğum yerde Memorial Şişli'de.
Zaten az embriyo var hepsini birden koymak ziyan eder vs dediler. Tutsa çoğul gebelik hep sıkıntılı stresli vs.
İkincide oek ümidim yoktu ama Allah ol derse olur. Hamdolsun. Şimdilik yeniyiz bakalım hayırlısı ile sonuna kadar gider inşallah.
Allah hepimize hayırlı gebelikler nasip etsin, yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

Merhaba sizin adınıza çook sevindim. Ben de pgt ile son embriyom çok şükür tutundu. Bende translokasyon var. Benim de tüp bebek doktorum cvs, amniyosenteze gerek yok diyor. Genetikçi %2 yanılma payı var diyor, amniyosentez yaptırın diyor.
Siz perinatolog takibinde misiniz peki? Her gittiğinizde uzun bakoyormuş ya. Ben de 12. Haftadan sonra perinatolog ile ilerlemeyi düşünüyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…