Amin canım,Rabbim isterse herşey oluyor,bizim dürüm Doktorlara göre umutsuz vaka gibiydi,ortada çok olumsuzluk vardı,yaş problemi,yumurta rezervi azlığı,eşimde azosperm ve varikosel ve nihayetinde translokaskon ki onun çeşidi bile translokaskon içerisinde nadir görülen kromozom kopma çeşidi,velhasıl o kadar tüp , ameliyat ,tedavi ile olmadı ,kendi kendine geldi böceğim,umudunuzu asla yitirmeyin ve birde bana çok söylenmişti ama ben basit bir cümleden ibaret görmüştüm ,hep düşünme rahat ol ,stresten olmuyor denmişti,bende içimden ne kadar saçma tıp adını koymuş rahatsızlığımiz ortada ne stresi demiştim ama cidden 3 yıl boyunca her yumurtlama döneminde bir fiil düşündüğüm bu meseleyi o dönemde taşınma ,yeni iş ve bir sürü hayatımda değişkenlerin olduğu için hiç aklıma bile getirmemistim ve o ay hamile kaldım üstelik taşınma sebebimizde İstanbul da tedavi görmekti,tedavi için tasindigim evde daha ilk ayda hamile kaldım çok uzun ve kopuk oldu cümleler siz düzelterek okuyun ,oğluşum uyanmadan hızlıca yazayım dedim,hepiniz için yürekten annelik duygusunu tadmanizi diliyorum,