- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #49.961
Çok geçmiş olsun. Ben de benzer şeyler yaşadım. 2.5 yılda 26 ve 13 haftalık kayıplar iki tane de ayrıca 8 haftalık düşük, 3 kez negatif sonuç aldım. kısa sürede tekrar tekrar olunca insan çok yıpranıyor. Umutsuzluğa kapılıyor. Ama şimdi pgt ile hamileyim, son embriyom tutundu hamdolsun.İnşallah biraz toparlanmak istiyorum 9ayda 3gebelik yaşadım en sonuncusu en büyük olunca fizyolojik açıdan da iyice yoruldu vücudum.psikolojisini hiç söylemiyorum bile...
Üzülmeyin düşmeyin dibe. Allahım inşallah hepimize nasip edecek inanıyorum. İnancımızı, Allah'a rızamızı kaybetmeyelim yeter.
Bence de doğal denerseniz ve düşük olursa genetiğe gönderin. Burada bir arkadaş vardı kendinde ve eşinde bir sıkıntı yoktu kromozomal olarak ama hep birbirinden farklı kromozomlarda sıkıntı çıkıyordu. Pgt ile tedavi deniyordu. Belki de öyle birşey olabilir sizde ama pıhtılaşma yüzünden oluyor gibi düşünüyorsunuzdur. Tedavi olursanız da çıkan embriyoların hepsini değil ama mesela 2-3 tane gönderir pgtye gerçekten kromozomal olarak sağlıklı mı oluyorlar görmek isterdim ben. Sağlıklıyda ne ala direkt daha emin şekilde transfer, değilse sorun saptanmış olur, sağlıklı bulana kadar oluşan embriyolar bütçeyi ayarlayarak pgt ye gönderilmeye devam ederdim.
Allah bı mübarek günde gönlünüzdekini hayra çıkarsın inşallah