- 27 Kasım 2017
- 244
- 139
- 38
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #49.861
Jel ya da progestan kullanırsan diyecektim. Insallah bebeğin tutunur. Ngs lı embriyo muyduArkadaslar size bisey sorcam yaa cok arastirdim....benim.normalde akintim olurdu.beyaz seff bisekilde...ama trasfer sonrasi hic akintim yok acaba sizinde basiniza geldimi yaa merak ettim...
Cnm vajinadan bisey kullanmiyorum...progestani kullaniyorum ama igne seklinde.ngs degil pgt yapildi yani tek gen arastirimasi...Jel ya da progestan kullanırsan diyecektim. Insallah bebeğin tutunur. Ngs lı embriyo muydu
Insallah saglikla tutunur bebeğin cnm . Vajinal ilaç almıyorsan akıntı olmaması normal . Insallah pozitif haberini okurum buradanCnm vajinadan bisey kullanmiyorum...progestani kullaniyorum ama igne seklinde.ngs degil pgt yapildi yani tek gen arastirimasi...
Insallah cok sagol cnm.insallah...rabbim hepimizin yardimcisi olsun....Insallah saglikla tutunur bebeğin cnm . Vajinal ilaç almıyorsan akıntı olmaması normal . Insallah pozitif haberini okurum buradan
Bahcecide tedabi gordum.yarim saat sonra3 gun dikkat et.gunluk hayatina devm ey dediler.ama agir kaldirma hoplayip ziplama dedilr yani spor yapma dediler.mesela igne kullaniyorum.saglik ocagi 10 dakokalok mesafe yavas yavas yuruyerek gidiyorum...Kızlar merhaba, transferden sonra ne kadar dinlendiniz hastanede
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorumAynn cnm dedigin gibi oldu....dün trasfer oldum bitane trasfer ettiler....heran korkuyorum bisey olcak diye...doktor gunluk hayatina donebilirsin dedi...ben bide igne kullaniyorum...kalcadan...cok korku ve heyecan icerisindeyim.6 ay once baslamistim.soyle boyle derken...sonunda trasfer oldum....
Cok sagol cnm insallah veririm hayirli bir haberHayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Cnm benim çok erken yapmissin hic canini sıkma. Kana bile 6. 7 .gun de karışmaya başlıyormuş idrara cok sonra. Ben 11.gun kanda pozitif gordum idrarda 15.gun ciktiArkadaslar bisey sorcam.benim bugun transferimin 5.gunu dayanamayip...erken gebelik testi aldim amanegatif cikti.cokmu acele ettim acaba.cok daraldim bunaldim morelim bozuldu...siz yaptinizmi kacinci gun yaptiniz.yaaa
Cok cok erken yapmissin bebek ilk uc gunde tutunuyor zaten transfer oldugu anda tutunduysa cikr ama cok zor ihtimal 72 saat boyunca geziniyor icerde sonra en uygun yere tutunuyor. 5. Gun cok erken yani insallah pozitif cikacak sonucun kan testini bekle. Ben kan testimi 10. Gun yapmistim en erken 10. Gun yapInsallah cnm...yaptigima pisman oldum...okuyorum genelde 7.8. Gunden sonra yapiyolar herhalde artik hic idrar testi yapmm...
Oyle dusunuyorum cnm.cok sagol......sabrsizligima yenik dustum....Cok cok erken yapmissin bebek ilk uc gunde tutunuyor zaten transfer oldugu anda tutunduysa cikr ama cok zor ihtimal 72 saat boyunca geziniyor icerde sonra en uygun yere tutunuyor. 5. Gun cok erken yani insallah pozitif cikacak sonucun kan testini bekle. Ben kan testimi 10. Gun yapmistim en erken 10. Gun yap
Ankara genart tavsiye ederim . Tup bebek doktoru aysun baltacı. Genetik doktoru profosor volkan baltacı.Arkadaşlar iyi günler benim Genetik hastalık yüzünden iki bebeğimi kaybettim biri bir gunlgü diğeri 3 günlük.Doktorumuz bize Pgt yöntemi ile çocuk sahibi olacagimizi söyledi ama bizim bu yöntem hakkında ve daha iyi yapan yerler hakkında bilgimiz yok.Bize yardımcısı olursanız sevinirim.
Çok sevindim canim hayirli olsun saglikla gelsin mucizen. Nasıl cikti degerlerinArkadaslar hamileyim...rabbime binlerce sukurler olsun.
Canımmm gözün aydınnnn çok sevindimö hayırlı olsun inşallah sonuna kadar sağlıklaArkadaslar hamileyim...rabbime binlerce sukurler olsun.
Şimdi sen kendine dikkat edeceksin bekleyeceksin doktora gittiğinde kese ve kalpi göreceksiniz inşallah sonrası da artık rutin kontroller bu arada kullandığın ilaçlarına devam et . Bol dua et bol su iç ağır işler yapma yat keyfine bak:)500 küsür....simdi ne olcak doktor 15 gun sonra cagirdi