Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar merhaba, transferden sonra ne kadar dinlendiniz hastanede
Bahcecide tedabi gordum.yarim saat sonra3 gun dikkat et.gunluk hayatina devm ey dediler.ama agir kaldirma hoplayip ziplama dedilr yani spor yapma dediler.mesela igne kullaniyorum.saglik ocagi 10 dakokalok mesafe yavas yavas yuruyerek gidiyorum...

Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Arkadaslar bisey sorcam.benim bugun transferimin 5.gunu dayanamayip...erken gebelik testi aldim amanegatif cikti.cokmu acele ettim acaba.cok daraldim bunaldim morelim bozuldu...siz yaptinizmi kacinci gun yaptiniz.yaaa

Arkadaslar bisey sorcam.benim bugun transferimin 5.gunu dayanamayip...erken gebelik testi aldim amanegatif cikti.cokmu acele ettim acaba.cok daraldim bunaldim morelim bozuldu...siz yaptinizmi kacinci gun yaptiniz.yaaa
Cnm benim çok erken yapmissin hic canini sıkma. Kana bile 6. 7 .gun de karışmaya başlıyormuş idrara cok sonra. Ben 11.gun kanda pozitif gordum idrarda 15.gun cikti

Insallah cnm...yaptigima pisman oldum...okuyorum genelde 7.8. Gunden sonra yapiyolar herhalde artik hic idrar testi yapmm...

Insallah cnm...yaptigima pisman oldum...okuyorum genelde 7.8. Gunden sonra yapiyolar herhalde artik hic idrar testi yapmm...
Cok cok erken yapmissin bebek ilk uc gunde tutunuyor zaten transfer oldugu anda tutunduysa cikr ama cok zor ihtimal 72 saat boyunca geziniyor icerde sonra en uygun yere tutunuyor. 5. Gun cok erken yani insallah pozitif cikacak sonucun kan testini bekle. Ben kan testimi 10. Gun yapmistim en erken 10. Gun yap

Oyle dusunuyorum cnm.cok sagol......sabrsizligima yenik dustum....

Arkadaşlar iyi günler benim Genetik hastalık yüzünden iki bebeğimi kaybettim biri bir gunlgü diğeri 3 günlük.Doktorumuz bize Pgt yöntemi ile çocuk sahibi olacagimizi söyledi ama bizim bu yöntem hakkında ve daha iyi yapan yerler hakkında bilgimiz yok.Bize yardımcısı olursanız sevinirim.

Ankara genart tavsiye ederim . Tup bebek doktoru aysun baltacı. Genetik doktoru profosor volkan baltacı.

500 küsür....simdi ne olcak doktor 15 gun sonra cagirdi
Şimdi sen kendine dikkat edeceksin bekleyeceksin doktora gittiğinde kese ve kalpi göreceksiniz inşallah sonrası da artık rutin kontroller bu arada kullandığın ilaçlarına devam et . Bol dua et bol su iç ağır işler yapma yat keyfine bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…