Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

:anneadayı:Türkiye de usd bazlı yüksek pgt ücretlerine hayır!!!!
Haydi arkadaşlar hep birlikte Türkiye gov dan yazalım sesimizi duysunlar !!!

@panikli umudumuz kendi ağzından aynen hikayesini aktarıyorum:
-

Antalya tüp bebekte tedavi oldum canım.. eşimde 13.kromozom 4.kromozoma yapışmış..dört embriyoya chg yapıldı üçü sağlıklı geldi.. ilki tutmadı ikincide oğluma hamile kaldım canım
Darısı başımıza

Üye AdıTEDAVİ AŞAMASIGEÇİRİLEN OPERASYONLARTÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORUBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARIEŞİN SORUNUKENDİ SORUNU
@23lxux 9 embriyodan 2 sağlıklıyokilk fertijin şimdi yurtdışu3 taneyokpgt ile 1 sağlıklı kızı varyoktranklasyon K Kavimlergocu 25 yumurtadan 10 u boş çıktı 11 i döllendi 9 u üçüncü güne gitti boplast aşamasına gelemeden kırıldılar 1 embriyom da sağlıksız çıktı ;(Yenyüzyıl üniversiresi Volkan Turanhistereskopi yaptı polip aldıDoç Dr nyumurta takibi 2 adet overilasyon indikasyonuyaşamayan5 aylık erken doğum 2 aylık kayıpçocuğu yok tranklasyonpcos rahimağzı yetmezliği şüphesi @salisir 4 embriyodan 1 sağlıklı geldiGEÇİRİLEN OPERASYONLARTÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORUBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARISpermlerde %35 dna kırılması37 yaş 6 yıllık evli@seda8o 1 embriyo çözülürken bozulmuşGEÇİRİLEN OPERASYONLARgenartBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARIEŞİN SORUNUKENDİ SORUNU@Aden umut ngs yapılıyorGEÇİRİLEN OPERASYONLARAtaşehir Memorial Doç DR CEM DEMİREL2ÇOÇUK SAYISIİLK TÜP BEBEK DENEMESİ 2. DÜŞÜKEŞİN SORUNU30 YAŞ SEBEPSİZ IVF@delinefsim Transfere hazırlıkGEÇİRİLEN OPERASYONLARGenart Aysun BlatacıBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI%35 spermlerde dna kırlması tranklasyon sperm kalite ve sayı azlığıKENDİ SORUNU@Vicdanazabi doğal yolla hamileGEÇİRİLEN OPERASYONLARyurt dışıBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ:3ÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI:2 arka arkaya düşükEŞİN SORUNUbalans tranklasyon ve düşük amh@Tan-em 9-7-2017 de opu oldu GEÇİRİLEN OPERASYONLARdenizli DOÇ DR YUNUS AYDINBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISI7 AYLIK ÖLÜ DOĞUM 5-6 HAFTALIK 3 KAYIPEŞİN SORUNUSebepsiz ıvf@saremina Doğal yolla hamile aminosentez sonucunu bekliyorGEÇİRİLEN OPERASYONLARTÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORUBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI:6 düşükTRANKLASYONKENDİ SORUNU

[td] @dl3434 [/td]
[td]Tranfer bekliyor[/td]
[td]histereskopi[/td]
[td]Prof DR Mustafa BAHÇECİ[/td]
[td]3[/td]
[td]ÇOÇUK YOK[/td]
[td]KAYIPLARI YOK[/td]
[td]VARİSKOSEL-morfoloji 1[/td]
[td]pcos[/td]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[td]TEDAVİ AŞAMASI[/td]
[td]GEÇİRİLEN OPERASYONLAR[/td]
[td]TÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORU[/td]
[td]BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ[/td]
[td]ÇOÇUK SAYISI[/td]
[td]7 aylık erken doğum kistik fibrozis[/td]
[td]taşıyıcı[/td]
[td]taşıyıcı[/td]
[td][USER=774342]@nuriyeece
[/td]

[tr]
Tedavi listemizi oluşturdum
Burdan takip edebiliriz diğer arkadaşlarda bilgilerini bana özel mesaj atarlarsa bizden sonrakiler hem merkez seçiminde hem de tedavilerinde faydalanırlar bizede ışık tutar .
11.06.2017 tarihi itibariyle bilgilerimizi girdim arkadaşlar hepimize hayırlı olsun.
bu liste bize bizden sonrakilere ışık tutar umarım .

2017 pgt fiyatları
Micro genlab Prof dr Muhterem Bahçe embriyo sayısı farketmez 1188 usd
ngs 300 usd
Memorial 295 usd
Bahçeci 350 usd
Genlab 300 usd

Prof Dr Volkan Baltacı 350 usd

Maslak Acıbadem Bülent Tıraş 450 usd

Türkiye de Usd bazlı pgt
Ücretlerine HAYIR Türkiye gov dan yazalım arkadaşlar düşsün pgt fiyatları haydi el ele sesimizi duysunlar

@Goksay90 kendiliğinden
hamile kaldı tüp bebek deneyimleri olumsuz olmuştu bebeğini kaybettik ;(
@dl3434
Sağlıklı 1 kızı var ikinci için 10 yıldır uğraşıyor transfer için regl olmayı bekliyor bu 3. Denemesi olacak

@salisir seni de merak ediyorum canım
@Aden umut son durumun nedir canım?
@23lxux sık sık karşılaşıyorum topic te transfer bekliyorsun hala cnm değil mi?
@Tan-em tatlım tedaviye başladın mı?

@Songullum 2 kaybı var tek gen hastalığı yumurta
Anatolia tüp bebek merkezi genetik intergen
Dr u Hakan Yaralı
2 taşıyıcı hasta
Embriyo su geldi
@connet Dr u Bülent Tıraş
kendisi :nazar:
:anneadayı:
@Vicdanazabi Balans translasyon
Başarısız 3 tüp bebek tedavisi
2 tane düşük
Doğal yolla sağlıklı bebeğini 1 temmuz 2017 de kucağına aldı :nazar::anne:
cvs yapıldı hamileyken
:KK200: Umudumuzun yeşertti
Ona dr lar bile bu işin peşini bırak dediler ama o yılmadı durmak yok yola devam arkadaşlar
@saremina

:anneadayı::nazar: Aminosentez sonucunu bekliyor
Doğal yolla hamile kalmış

Translasyon var
6 düşüğü olmuş
@nuriyeece Denizli de tedavi görüyor 7 aylık ölü Doğum
5-6 haftalık 3 düşük var
2. Tüp bebek denemesi
9-7-2017 de opu oldu 16 yumurtası toplandı
Doç Dr Yunus Aydın a tedavi oluyor

Bende bugün 06-07-2017 187.50 gonalf iki femara ile tedaviye başlıyorum
[/user][/tr] [/tr] [/tr] [/tr] [/tr] [/tr] [/tr] [/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][table][/table][/tr][table][/table][/tr][table][/table][/tr][table][/table][/tr][table][/table][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/table][/tr]

@Olcay48 kendi kelimeleriyle özet hikayesi şöyle;
"26 yaşındayım 3 yıllık evlıyım 1 yıl içinde 3 kaybın oldu hıcbırınde bebek oluşmadı kese büyüdü ama bebek olmadı hepsınde kürtaj oldum sonrasında yapılan genetık testler sonucunda esımde 17 ve 21kromozomda dengeli translakasyon olduğunu ögrendık yasakladık 2 ay önce sımdı araştırma ıcındeyım nereye gıtsem diye"
3 -5 satıra sığan hikayeler aslında bir ömür arkadaşlar bu yol uzun bizlerde yol arkadaşlarıyız.

:anneadayı:Türkiye de usd bazlı yüksek pgt ücretlerine hayır!!!!
Haydi arkadaşlar hep birlikte Türkiye gov dan yazalım sesimizi duysunlar !!!

@panikli umudumuz kendi ağzından aynen hikayesini aktarıyorum:
-

Antalya tüp bebekte tedavi oldum canım.. eşimde 13.kromozom 4.kromozoma yapışmış..dört embriyoya chg yapıldı üçü sağlıklı geldi.. ilki tutmadı ikincide oğluma hamile kaldım canım
Darısı başımıza

Üye AdıTEDAVİ AŞAMASIGEÇİRİLEN OPERASYONLARTÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORUBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARIEŞİN SORUNUKENDİ SORUNU
@23lxux 9 embriyodan 2 sağlıklıyokilk fertijin şimdi yurtdışu3 taneyokpgt ile 1 sağlıklı kızı varyoktranklasyon K Kavimlergocu 25 yumurtadan 10 u boş çıktı 11 i döllendi 9 u üçüncü güne gitti boplast aşamasına gelemeden kırıldılar 1 embriyom da sağlıksız çıktı ;(Yenyüzyıl üniversiresi Volkan Turanhistereskopi yaptı polip aldıDoç Dr nyumurta takibi 2 adet overilasyon indikasyonuyaşamayan5 aylık erken doğum 2 aylık kayıpçocuğu yok tranklasyonpcos rahimağzı yetmezliği şüphesi @salisir 4 embriyodan 1 sağlıklı geldiGEÇİRİLEN OPERASYONLARTÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORUBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARISpermlerde %35 dna kırılması37 yaş 6 yıllık evli@seda8o 1 embriyo çözülürken bozulmuşGEÇİRİLEN OPERASYONLARgenartBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARIEŞİN SORUNUKENDİ SORUNU@Aden umut ngs yapılıyorGEÇİRİLEN OPERASYONLARAtaşehir Memorial Doç DR CEM DEMİREL2ÇOÇUK SAYISIİLK TÜP BEBEK DENEMESİ 2. DÜŞÜKEŞİN SORUNU30 YAŞ SEBEPSİZ IVF@delinefsim Transfere hazırlıkGEÇİRİLEN OPERASYONLARGenart Aysun BlatacıBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI%35 spermlerde dna kırlması tranklasyon sperm kalite ve sayı azlığıKENDİ SORUNU@Vicdanazabi doğal yolla hamileGEÇİRİLEN OPERASYONLARyurt dışıBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ:3ÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI:2 arka arkaya düşükEŞİN SORUNUbalans tranklasyon ve düşük amh@Tan-em 9-7-2017 de opu oldu GEÇİRİLEN OPERASYONLARdenizli DOÇ DR YUNUS AYDINBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISI7 AYLIK ÖLÜ DOĞUM 5-6 HAFTALIK 3 KAYIPEŞİN SORUNUSebepsiz ıvf@saremina Doğal yolla hamile aminosentez sonucunu bekliyorGEÇİRİLEN OPERASYONLARTÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORUBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI:6 düşükTRANKLASYONKENDİ SORUNU

[td] @dl3434 [/td]
[td]Tranfer bekliyor[/td]
[td]histereskopi[/td]
[td]Prof DR Mustafa BAHÇECİ[/td]
[td]3[/td]
[td]ÇOÇUK YOK[/td]
[td]KAYIPLARI YOK[/td]
[td]VARİSKOSEL-morfoloji 1[/td]
[td]pcos[/td]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[td]TEDAVİ AŞAMASI[/td]
[td]GEÇİRİLEN OPERASYONLAR[/td]
[td]TÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORU[/td]
[td]BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ[/td]
[td]ÇOÇUK SAYISI[/td]
[td]7 aylık erken doğum kistik fibrozis[/td]
[td]taşıyıcı[/td]
[td]taşıyıcı[/td]
[td][USER=774342]@nuriyeece
[/td]

[tr]
Tedavi listemizi oluşturdum
Burdan takip edebiliriz diğer arkadaşlarda bilgilerini bana özel mesaj atarlarsa bizden sonrakiler hem merkez seçiminde hem de tedavilerinde faydalanırlar bizede ışık tutar .
11.06.2017 tarihi itibariyle bilgilerimizi girdim arkadaşlar hepimize hayırlı olsun.
bu liste bize bizden sonrakilere ışık tutar umarım .

2017 pgt fiyatları
Micro genlab Prof dr Muhterem Bahçe embriyo sayısı farketmez 1188 usd
ngs 300 usd
Memorial 295 usd
Bahçeci 350 usd
Genlab 300 usd

Prof Dr Volkan Baltacı 350 usd

Maslak Acıbadem Bülent Tıraş 450 usd

Türkiye de Usd bazlı pgt
Ücretlerine HAYIR Türkiye gov dan yazalım arkadaşlar düşsün pgt fiyatları haydi el ele sesimizi duysunlar

@Goksay90 kendiliğinden
hamile kaldı tüp bebek deneyimleri olumsuz olmuştu bebeğini kaybettik ;(
@dl3434
Sağlıklı 1 kızı var ikinci için 10 yıldır uğraşıyor transfer için regl olmayı bekliyor bu 3. Denemesi olacak

@salisir seni de merak ediyorum canım
@Aden umut son durumun nedir canım?
@23lxux sık sık karşılaşıyorum topic te transfer bekliyorsun hala cnm değil mi?
@Tan-em tatlım tedaviye başladın mı?

@Songullum 2 kaybı var tek gen hastalığı yumurta
Anatolia tüp bebek merkezi genetik intergen
Dr u Hakan Yaralı
2 taşıyıcı hasta
Embriyo su geldi
@connet Dr u Bülent Tıraş
kendisi :nazar:
:anneadayı:
@Vicdanazabi Balans translasyon
Başarısız 3 tüp bebek tedavisi
2 tane düşük
Doğal yolla sağlıklı bebeğini 1 temmuz 2017 de kucağına aldı :nazar::anne:
cvs yapıldı hamileyken
:KK200: Umudumuzun yeşertti
Ona dr lar bile bu işin peşini bırak dediler ama o yılmadı durmak yok yola devam arkadaşlar
@saremina

:anneadayı::nazar: Aminosentez sonucunu bekliyor
Doğal yolla hamile kalmış

Translasyon var
6 düşüğü olmuş
@nuriyeece Denizli de tedavi görüyor 7 aylık ölü Doğum
5-6 haftalık 3 düşük var
2. Tüp bebek denemesi
9-7-2017 de opu oldu 16 yumurtası toplandı
Doç Dr Yunus Aydın a tedavi oluyor

Bende bugün 06-07-2017 187.50 gonalf iki femara ile tedaviye başlıyorum
[/user][/tr] [/tr] [/tr] [/tr] [/tr] [/tr] [/tr] [/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][table][/table][/tr][table][/table][/tr][table][/table][/tr][table][/table][/tr][table][/table][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/table][/tr]

@Olcay48 kendi kelimeleriyle özet hikayesi şöyle;
"26 yaşındayım 3 yıllık evlıyım 1 yıl içinde 3 kaybın oldu hıcbırınde bebek oluşmadı kese büyüdü ama bebek olmadı hepsınde kürtaj oldum sonrasında yapılan genetık testler sonucunda esımde 17 ve 21kromozomda dengeli translakasyon olduğunu ögrendık yasakladık 2 ay önce sımdı araştırma ıcındeyım nereye gıtsem diye"
3 -5 satıra sığan hikayeler aslında bir ömür arkadaşlar bu yol uzun bizlerde yol arkadaşlarıyız.

Merhaba ben dr volkan Turan da tedaviye başlamayı düşünüyorum Pgt yöntemiyle tedavi olan var mı?

Benim gen mutasyonu hastalığım var 1 kere denedim 4 yumurtamın 4 ü de hasta çıktı ve çöp oldu şimdi Volkan hocayı duydum ama acaba Bülent tıraş mı volkan Turan mı emin değilim birde o aldığım hormonlar benim sağlığımı çok etkiledi kendi rahatsızlığımı meme için risk oluşturdu ve emboli yaptı

Merhaba kızlar, eskilerden bilenler bilir, onların bilmediklerini ve hiç bilmeyenler için kısaca hikayemi yazayım bende. 2014 eylülde hamile kaldıgımı öğrendim. 9 şubatta 19 haftalıkken cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde bebeğin ense kalınlığının arttığını, kalp, böbrek vs organlarının gelişmediğini öğrendik. Ertesi gün perinatologa randevu aldık apar topar gittik maalesef ordada aynı cümleleri duyduk. Birkaç gün sonra amniyosentez yaptırdım çıkan sonuçta bebekte 2-13 dengesiz translokasyon cıktı. Hemen eşimle devlet hastanesi genetik bölümünde kromozom karyotipleme yaptırdık. Ve maalesef bende 2-13 dengeli translokasyon çıktı. (Umarım rakamları yanlış hatırlamıyorumdur.) sonrası toz bulutu. Uzun süre kendime gelemedim. Tüp bebek yapmak istedim ama eşim durumu kabullenemedi. Israrıyla doğal denedik. 5 mart 2015 te ölü doğum yapmıştım, 22 nisanda genetik taşıyıcı olduğumu, Kasım 20 de 2. Bebeğime hamile olduğumu öğrendim.

Doktor olarak Arda Lembet’i tercih ettim. 28. Haftaya kdr takiplerimi yaptı. Amniyosentezimi onda yaptırdım. 9 temmuz 2016’da normal doğumla Çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu.

Yer gök dua üstüne kızlar. Sevdiklerimizden, burada tanımadığım onlarca kaderdaşımdan çok dua aldım. Allahım bu duyguyu hayırlısıyla sizede nasip etsin inşallah sağlıkla mutlulukla.
2. Çocuk yapar mıyım, o strese girer miyim bilmem. Oğlum doğduktan sonra 4 aylıkken yanlışlıkla 2. Ye hamile kaldım ama o psikolojiyi bebeğim küçükken kaldıramayacağımı düşündüm ve aldırdım.
Ve maalesef üzerine bir kez daha hamile kaldım oğlum 1 yaşındaydı. Tam vaktiydi doğurabilirdim psikolojimi toparlamıştım ama eşimin çok yıkcı bir yanlışını öğrendim ayrılıp boşanmaya karar verdim. Ayrıldıktan sonra hamileliği öğrenmiştim, tüm ailem karşı çıkmasına rağmen onuda aldırdım.

Hayatın bize neler yaşatacağını hiç bilemiyoruz. Bundan 4 sene önce hayaller kurup peşpeşe doğuracağım 3 çocuk istiyorum derken,1 yasında cocukla boşanmak üzere ve 1 ölü doğum yapmış, 2 kez kürtaj olmuş halde buldum kendimi.

Her istediğim, her duam hayırlısı ise olsun oldu bundan sonra, oğlum hayırlı sağlıklı bir evlat olsun. Başka birşey istemiyorum. Yaşadıklarımında sadece sağlıklı bebek kısmı en kısa zamanda başınıza gelsin inşallah.

Merhaba kızlar, eskilerden bilenler bilir, onların bilmediklerini ve hiç bilmeyenler için kısaca hikayemi yazayım bende. 2014 eylülde hamile kaldıgımı öğrendim. 9 şubatta 19 haftalıkken cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde bebeğin ense kalınlığının arttığını, kalp, böbrek vs organlarının gelişmediğini öğrendik. Ertesi gün perinatologa randevu aldık apar topar gittik maalesef ordada aynı cümleleri duyduk. Birkaç gün sonra amniyosentez yaptırdım çıkan sonuçta bebekte 2-13 dengesiz translokasyon cıktı. Hemen eşimle devlet hastanesi genetik bölümünde kromozom karyotipleme yaptırdık. Ve maalesef bende 2-13 dengeli translokasyon çıktı. (Umarım rakamları yanlış hatırlamıyorumdur.) sonrası toz bulutu. Uzun süre kendime gelemedim. Tüp bebek yapmak istedim ama eşim durumu kabullenemedi. Israrıyla doğal denedik. 5 mart 2015 te ölü doğum yapmıştım, 22 nisanda genetik taşıyıcı olduğumu, Kasım 20 de 2. Bebeğime hamile olduğumu öğrendim.

Doktor olarak Arda Lembet’i tercih ettim. 28. Haftaya kdr takiplerimi yaptı. Amniyosentezimi onda yaptırdım. 9 temmuz 2016’da normal doğumla Çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu.

Yer gök dua üstüne kızlar. Sevdiklerimizden, burada tanımadığım onlarca kaderdaşımdan çok dua aldım. Allahım bu duyguyu hayırlısıyla sizede nasip etsin inşallah sağlıkla mutlulukla.
2. Çocuk yapar mıyım, o strese girer miyim bilmem. Oğlum doğduktan sonra 4 aylıkken yanlışlıkla 2. Ye hamile kaldım ama o psikolojiyi bebeğim küçükken kaldıramayacağımı düşündüm ve aldırdım.
Ve maalesef üzerine bir kez daha hamile kaldım oğlum 1 yaşındaydı. Tam vaktiydi doğurabilirdim psikolojimi toparlamıştım ama eşimin çok yıkcı bir yanlışını öğrendim ayrılıp boşanmaya karar verdim. Ayrıldıktan sonra hamileliği öğrenmiştim, tüm ailem karşı çıkmasına rağmen onuda aldırdım.

Hayatın bize neler yaşatacağını hiç bilemiyoruz. Bundan 4 sene önce hayaller kurup peşpeşe doğuracağım 3 çocuk istiyorum derken,1 yasında cocukla boşanmak üzere ve 1 ölü doğum yapmış, 2 kez kürtaj olmuş halde buldum kendimi.

Her istediğim, her duam hayırlısı ise olsun oldu bundan sonra, oğlum hayırlı sağlıklı bir evlat olsun. Başka birşey istemiyorum. Yaşadıklarımında sadece sağlıklı bebek kısmı en kısa zamanda başınıza gelsin inşallah.
Ahh biz kadınlar çilemiz hiç bitmiyo mucize olarak bebeşine kavuşmuşn tam herşey yoluna girdi derken bide eşinden darbe almşın inşallah bundan sonrası için hayat başka başka güzellikler mutluluklar getirir sana:KK68:

Ahh biz kadınlar çilemiz hiç bitmiyo mucize olarak bebeşine kavuşmuşn tam herşey yoluna girdi derken bide eşinden darbe almşın inşallah bundan sonrası için hayat başka başka güzellikler mutluluklar getirir sana:KK68:

Amin cnm hepimiz için. Şuan eşimle yeniden deneme aşamasındaydım, umarım herşey iyi olur hepimix için.

Tatlım benim inşallah oğlunla çok mutlu bir hayatın olur canım .

Merhaba siz risk almışsınız ve sağlıklı çocuk sahibi olmuşsunuz ama benim gen mutasyonum dominant ve ben hasta bir çocuk olarak dünyaya geldim şu yaz sıcağında zatürre oldum yatıyorum çünkü bağışıklık sistemi hastasıyım bile bile kendim gibi hasta bir çocuk dünyaya getirmek zalimlik diye düşünüyorum şimdiye kadar geçirmediğim hastalık kalmadı gibi bişey eğer annem beni bile bile yapsaydı çok kızardım o yüzdem kendi çocukluğum aklıma gelince kesinlikle normal deneyemem kaza ile olsa bile o stresle yaşayamam sonrasında neler olacak stresi önce benim sağlığımı etkiler zaten belki erkek olduğu için sağlıklı olmuştur çünkü bazı gen hastalıkları kız çocuklarında taşıyıcı oluyor
EşiniZle de inşlşah sorunlarınızı halledersiniz en kısa zamanda bende iyileşip denerim tüp bebeği ama bu hastalıklar 9 ay o gebeliği nasıl geçireceğim diye düşündürmüyor değil hakkımızda hayırlısı eastnbull eastnbull hükayenizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar iyi günler benim Genetik hastalık yüzünden iki bebeğimi kaybettim biri bir gunlgü diğeri 3 günlük.Doktorumuz bize Pgt yöntemi ile çocuk sahibi olacagimizi söyledi ama bizim bu yöntem hakkında ve daha iyi yapan yerler hakkında bilgimiz yok.Bize yardımcısı olursanız sevinirim.

X