- 30 Kasım 2016
- 280
- 89
- 36
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #49.841
Yaaa ablası neden saklıyor sorunu destek olması gerekirken... translokasyon hangi kromozomlar arasında eşinin dengeli mi resiprokal translokasyon mu var. Doğal yolla olmuş bizim öyle bir şansımız da yok. Tabi allahtan belli mi olur çok acı çekiyoruz çok umutsuzuz ya bi tane bebeğimiz olsun inşallahBenim eşimde var cnm translasyon.
Mozaik embriyo çok uzun konum var ona bir ara bakarsın bazılarında böyle bir sorunu olmayanlara yüzde 50 orana kadar transfer ediliyor şimdi 30 haftalarda bir kızla tanıştım. Ordaki anomali genler plesanta da kalıp normal bebek olabiliyor tabi aminosentez şartmış.bu normal pgt veya chg de çıkmıyor.
Bizim de blastosist olmuyor embriyo lar kendiliğinden 5. aya kadar gelen gebelik olmasına rağmen birden gelişimleri duruyor.
Eşime sperm fish yapıldı sperm e translasyon çok yayılmış yüzde 80
Ben hocaya benim yaşımdan dolayı mı blastosist sorunu yaşıyoruz dedim .
Translasyon dedi . Eşimin ablasının da 12 sene çocuğu olmadı sonra oldu ama o tedavisini sorununu saklıyor görüşmüyorum.
İnş bizim de bebeğimiz olur cnm cidden benimde çok yabancı olduğum konulardı herşeyi öğreniyoruz.
Benim eşimde de translokayon var fişh testinde translokayon un Ne derece oldugu öğreniliyor mu y delesyonu normalYaptılar Cnm bize sperm fish testi yapıldı translasyon oran yüzde 80 çıktı
Dr en son itiraf etti gördüğüm en yüksek oran dedi.
Bunları bilmezken 5 aylıkken erken doğumum var 3 aylık kürtaj
Çok sayıda kimyasal
İlk tedavide 25 yumurtam çıktı 1 tane 6. Güne gitti
2. De 38 tane toplandı 4. Güne 20 tane gitti ama 5. Güne 2 6. Güne 3 tane gitti bu kadar embriyodan bir ilkinde chg yapıldı ki ben buna karşıyım mozaiklik bulamıyor ikinci tedavim de bir tane mozaik embriyo bulundu
Genetikçi cvs ti asla önermiyor pgt de plesantayı oluşturan hücrelerden parça alınıyor cvs dede kordonda kalıyor bozuk veya düzgün yapı dedi bazı durumlarda içerdeki çocuk pgt den ve plesanta da oluşan anomali den düzgün olabiliyormuş tabi plesanta düzgün çocuk anomali de olabilirmiş aminesentez şart dedi ama benim mozaiklik translasyon mozaikleri olduğundan Semra kahraman bu dünya da bilgi Yok dedi embriyom bilgi toplanmak üzere merkez de tekrar tedavi öneriliyor ben en başta ki listeyi uzun süre güncelleyemedim.çok pgt ile bebeğine kavuşan arkadaş oldu onları kutluyorum inş bizde kavuşuruz cnm sen nasıl bir süreç yaşadın?
Canım o 3 sene önceydi olupta kaybetmek çok daha zor ben başka şeylerle avunuyorum. Ablası kötü karakter herkes iyi olmuyor bazı insanlar cidden çok kötü uzak duruyorum herşeyin kendine olmasını isteyen biri ben hamileyken burnumdan getirmişti sonra tedavi olacağımda birilerine aratıp sesimi kaydettirmiş bir de onunla uğraşıyorum kadın bana soruyor tüp bebek mi diye evet dedim. A çocuğu olmuyormuş diye dinlemişler . Oysaki ben o saklıyordu bizim böyle sorunumuz var pgt yaptır dedim oda biliyordu sanırım sonra oldu bebeği gizli saklı yaptı doğurunca bilgi verdi . O zaman da ilgi bekledi nazar değecek diye sakladı . Garip birileri çok ilginçler Allah öyle yapmasın cnm çok düşünme onun gibi psikopat olmaktan korusun Allah’ım çok üzülme olursa çok güzel olur olmazsa bu da bizim sınavımız şer gibi görünen belki hayır olacaktı belki engelli olacaktı bilemeyiz canım senin için de dua edeceğim Allah ım hayırlı evlatlar versin vermez ise bu gönül yangınımızı söndürsün rabbim inşYaaa ablası neden saklıyor sorunu destek olması gerekirken... translokasyon hangi kromozomlar arasında eşinin dengeli mi resiprokal translokasyon mu var. Doğal yolla olmuş bizim öyle bir şansımız da yok. Tabi allahtan belli mi olur çok acı çekiyoruz çok umutsuzuz ya bi tane bebeğimiz olsun inşallah
Eşim de dengeli resoptikal tip 2 ve 3 genler arasında bir kıza rastlamıştım şimdi Doğum yapmıştır artık girmiyor cnm Doğum yapanlara da hak veriyorum onlar da kötü anıları silip bebekleri ile ilgileniyor Allah ım nazardan saklasın.Benim eşimde de translokayon var fişh testinde translokayon un Ne derece oldugu öğreniliyor mu y delesyonu normal
SiDe döllenmenin az olmasını transloakyona mı bağlıyor birde translokayon 80 çıktı dedim ya bunu tedavi ile düşürmek mümkün mü
Toplam kaç kere tüp bebek denedin canım? Benim 19 embriyodan 2 tanesi translokasyonsuz geldi . Yani umut var sürekli dene 4 ayda bir yeterki para olsunCanım o 3 sene önceydi olupta kaybetmek çok daha zor ben başka şeylerle avunuyorum. Ablası kötü karakter herkes iyi olmuyor bazı insanlar cidden çok kötü uzak duruyorum herşeyin kendine olmasını isteyen biri ben hamileyken burnumdan getirmişti sonra tedavi olacağımda birilerine aratıp sesimi kaydettirmiş bir de onunla uğraşıyorum kadın bana soruyor tüp bebek mi diye evet dedim. A çocuğu olmuyormuş diye dinlemişler . Oysaki ben o saklıyordu bizim böyle sorunumuz var pgt yaptır dedim oda biliyordu sanırım sonra oldu bebeği gizli saklı yaptı doğurunca bilgi verdi . O zaman da ilgi bekledi nazar değecek diye sakladı . Garip birileri çok ilginçler Allah öyle yapmasın cnm çok düşünme onun gibi psikopat olmaktan korusun Allah’ım çok üzülme olursa çok güzel olur olmazsa bu da bizim sınavımız şer gibi görünen belki hayır olacaktı belki engelli olacaktı bilemeyiz canım senin için de dua edeceğim Allah ım hayırlı evlatlar versin vermez ise bu gönül yangınımızı söndürsün rabbim inş
Eşim de dengeli resoptikal tip 2 ve 3 genler arasında bir kıza rastlamıştım şimdi Doğum yapmıştır artık girmiyor cnm Doğum yapanlara da hak veriyorum onlar da kötü anıları silip bebekleri ile ilgileniyor Allah ım nazardan saklasın.
Bu test ile mevcut durum saptanıyor bu düzenlemiyor bizim döllenmede sorun yoktu blastosist olmakta sorun yaşanıyor sanırım mevcutta da öyle tüp bebek olmadan kimyasallarım oldu baya tutunmadan beta hcg kanda biraz görülüyor sonra düşüyor.
Y delegasyonu yok bizde ama teste tam hatırlamıyorum bakmam lazım trizomi 21 gibi değerlerde de az artış vardı normal değerlerden bir embriyom translasyon yoktu ama başka genlerinde sorun vardı .
3. Tedaviyi nerde yaptıracaksınız pekiBlastosist 19 tane oldu bizde de 1-6 arası translokasyon var demekki umut var canım inşallah rabbim yüzümüzü güldürür
ben 2 kere denedim senin iki embriyo tutmadı mı? CnmToplam kaç kere tüp bebek denedin canım? Benim 19 embriyodan 2 tanesi translokasyonsuz geldi . Yani umut var sürekli dene 4 ayda bir yeterki para olsun
CoZdurme parasi die birsey yok islem icin zaten transfer parasi alacaklar. Dondurma parasi normal hayirli olsun transferin simdiden insallahhhh pozitif sonuc haberi verirsin bu sayfadaArkadaslar bisey sorcam.ben pgt ile tedavi gordum son asamadayim pazartesi trasfer olcam.geri kalan embriyolarimi dondurucam.dondurma parasi vercem.1750.tabi bu trasfer olcagimda dondurulmustu....ayriyette cozdurme parasi aliyolarmi...yasooo bebekkk arkadasimla ayni merkezde tedavi gorduk.bahcecide.acaba beni bilgilendirebilrmisin.yada bilgisi olan biri varmi yardimci olurmusunz
ben hic trasfer olmadim ilk defa olcam...yani odemelerimizi yaptik tek dondurma ucreti vercezde....acaba dedim bide cozdurme parasi alirlarmi dedimCoZdurme parasi die birsey yok islem icin zaten transfer parasi alacaklar. Dondurma parasi normal hayirli olsun transferin simdiden insallahhhh pozitif sonuc haberi verirsin bu sayfada
ilk transferin hem de inşallah son olur :) bol bol her gün kabak çekirdeği ye o zaman :)ben hic trasfer olmadim ilk defa olcam...yani odemelerimizi yaptik tek dondurma ucreti vercezde....acaba dedim bide cozdurme parasi alirlarmi dedim
Cok sagolun.kafam hala ondan odememizi yaptik ya cozdurme parasi almazlar demiilk transferin hem de inşallah son olur :) bol bol her gün kabak çekirdeği ye o zaman :)
almazlar merak etme o merkezde tedavi olmadım ama şimdiye kadar benden hiç almadılar. çözdürme işleminde hiç birşey yok çünkü. sadece tüpten dışarı çıkartıyorlar o kadar.Cok sagolun.kafam hala ondan odememizi yaptik ya cozdurme parasi almazlar demi
Yok havuz yapmadik 11 tane 5.gün embriyom vardı. Ngs çok maliyetli olduğu için dr um fazla sağlıklı olursa hepsini doğuracak mısın boşuna paran gidecek önce 4 tane gönderelim bakalım istediğimiz kadar sağlıklı gelirse yeterli olur dedi ama 4 de 1 geldi onun için 3 tane daha gönderdim şükür ondan 2 tane daha geldiSen birden 7 tane yollamadinmi? Havuzmu yaptiniz? Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip eder insAllah
Yanlışlıkla gönderdim arkadaşlar pardonYok havuz yapmadik 11 tane 5.gün embriyom vardı. Ngs çok maliyetli olduğu için dr um fazla sağlıklı olursa hepsini doğuracak mısın boşuna paran gidecek önce 4 tane gönderelim bakalım istediğimiz kadar sağlıklı gelirse yeterli olur dedi ama 4 de 1 geldi onun için 3 tane daha gönderdim şükür ondan 2 tane daha geldi
Yanlış hatırlamıyorsam transfer ücreti ve dondurma ücreti ödemiştik o gün .yok canım çözdürmë parası diye birşey yok zaten sana fiyat listesi verilmedi mi ücretler orda yazdığı gibiArkadaslar bisey sorcam.ben pgt ile tedavi gordum son asamadayim pazartesi trasfer olcam.geri kalan embriyolarimi dondurucam.dondurma parasi vercem.1750.tabi bu trasfer olcagimda dondurulmustu....ayriyette cozdurme parasi aliyolarmi...yasooo bebekkk arkadasimla ayni merkezde tedavi gorduk.bahcecide.acaba beni bilgilendirebilrmisin.yada bilgisi olan biri varmi yardimci olurmusunz
Aynn cnm dedigin gibi oldu....dün trasfer oldum bitane trasfer ettiler....heran korkuyorum bisey olcak diye...doktor gunluk hayatina donebilirsin dedi...ben bide igne kullaniyorum...kalcadan...cok korku ve heyecan icerisindeyim.6 ay once baslamistim.soyle boyle derken...sonunda trasfer oldum....Yanlış hatırlamıyorsam transfer ücreti ve dondurma ücreti ödemiştik o gün .yok canım çözdürmë parası diye birşey yok zaten sana fiyat listesi verilmedi mi ücretler orda yazdığı gibi
Cnm transfer sonrası hem ya da progestan kullanırsan onların tortuları akıtır. Onun dışında ben 4 transfer yaşadım transfer sonrası hic şeffaf akıntı yaşamadımArkadaslar size bisey sorcam yaa cok arastirdim....benim.normalde akintim olurdu.beyaz seff bisekilde...ama trasfer sonrasi hic akintim yok acaba sizinde basiniza geldimi yaa merak ettim...