Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar merhaba benimde sayısız tedavimde tüp bebekte de 3. Tedavimde pozitifi almıştım ancak 11. Haftası kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum ve genetik sonucunda turner sendromu çıktı dondurulmuş 5. Gün embriyolarım var çözülüp pgt yapılsa tekrar donunca zarar görmüş olur mu aranızda yaptırıp zarar görmeden çözülüp ve pozitif aldığınız oldu mu?

Merhaba , arkadasimin ayni sey oldu yani 2.Gun embriyosu oldugunda hastaneyi su basti acilen dondurmak zorunda kalmia hastane yetkilileri sonrasinda tadilat bittiktwn sonra 2 hafta sonra falan tekrar cozdurup devam ettirdiler 5. Gune ulasan embriyolardan hucre alip genetige gonderdiler sonra tekrar dondurdular genetik sonucu geldi saglikli olani transfer ettiler ve tuttu hatta bir bucuk ay once dogum yapti.. yani uzman ellerdeyse hic bisi olmaz sadece embriyologu iyi secmek lazim

ya mâşâAllah çok ilginç gerçekten olduran Rabbim bize diyecek söz kalmıyor hangi merkezdi acabA

Kızlar bişey daha sormak istiyorum bu genetik taşıyıcılığınızı nasıl ve hangi testlerle öğrendiniz bildiğimiz kromozom analizinde çıkıyor mu yoksa detaylı testler mi yapmak lazım?

Hande Yener in manzara şarkısı nı dinledim . Sanatçı farkındalık yaratacağına bozuk y kromozomu diye şarkı yapmış ne acı;(

Aynı şarkı benim de dikkatimi çekti gerçekten çok acı
Umarım özür diler ben çok kötü oldum şimdi çalıştığımız yerde , komşularda çevremizde bilip bilmeyen utanç kaynağı gibi yüzümüze vuracak kulaklarımda çınladı öyle kötü oldum

Kötü olma cnm . Yaşamayan ne bilsin ne anlasin bizim halimizi duygularımızı. Hic üzülme sakın seni anlamayan senin yaşadığını yaşamayan insanların söylediklerini yaptiklarina

Kötü olma cnm . Yaşamayan ne bilsin ne anlasin bizim halimizi duygularımızı. Hic üzülme sakın seni anlamayan senin yaşadığını yaşamayan insanların söylediklerini yaptiklarina
canım herşeye sessiz kalırsak olmaz menejerine ulaştım bazı yerlerde yazdım umarım bu yaz sıcağında o sözleri bangır bangır gözümüze sokup çoluğa çocuğa ezberletmezler çok çalışmazlar
Ben de hemen sinir oldum duyunca. Dikkatimizi çekiyor hatalıklarımızdan dolayı. Sizde de y kromozom delesyonu mu var ?
Bizde translasyon var cnm zaten devlet bizi yanlış bırakmış durumda birde düşünüyormusun? Sorunumuzu anlatmaya çalışınca insanların takınacağı tavrı ailelerin bile susmaktan yalnız olmaktan zaten çok sıkıldım birde böylesi tiye alınmak sanki o gen bozuk olunca insanın elindeymişte karaktersizmiş gibi sizler de sessiz kaymayın bence
Benim kulağımda çınlıyor.

Canım sadece translokasyonsa sağlıklı bulunur aslında bizde hem translokasyon hem marker kromozom var. Translokasyon için pgt yaptılar mı denediniz mi tüp bebek .

Ayrıca y kromozom bozukluğu diye şarkı yapanlar için eleştiri yapalım hepimiz gerizekalılık allahından bulsunlar

Canım sadece translokasyonsa sağlıklı bulunur aslında bizde hem translokasyon hem marker kromozom var. Translokasyon için pgt yaptılar mı denediniz mi tüp bebek .
Yaptılar Cnm bize sperm fish testi yapıldı translasyon oran yüzde 80 çıktı
Dr en son itiraf etti gördüğüm en yüksek oran dedi.
Bunları bilmezken 5 aylıkken erken doğumum var 3 aylık kürtaj
Çok sayıda kimyasal
İlk tedavide 25 yumurtam çıktı 1 tane 6. Güne gitti
2. De 38 tane toplandı 4. Güne 20 tane gitti ama 5. Güne 2 6. Güne 3 tane gitti bu kadar embriyodan bir ilkinde chg yapıldı ki ben buna karşıyım mozaiklik bulamıyor ikinci tedavim de bir tane mozaik embriyo bulundu
Genetikçi cvs ti asla önermiyor pgt de plesantayı oluşturan hücrelerden parça alınıyor cvs dede kordonda kalıyor bozuk veya düzgün yapı dedi bazı durumlarda içerdeki çocuk pgt den ve plesanta da oluşan anomali den düzgün olabiliyormuş tabi plesanta düzgün çocuk anomali de olabilirmiş aminesentez şart dedi ama benim mozaiklik translasyon mozaikleri olduğundan Semra kahraman bu dünya da bilgi Yok dedi embriyom bilgi toplanmak üzere merkez de tekrar tedavi öneriliyor ben en başta ki listeyi uzun süre güncelleyemedim.çok pgt ile bebeğine kavuşan arkadaş oldu onları kutluyorum inş bizde kavuşuruz cnm sen nasıl bir süreç yaşadın?

Merhaba tekrar translokasyon sizde ozaman anladığım kadarıyla eşinizde değil? Sende de çok yumurta toplanıyor bu bİzm için şans Sağlıklı bulma oranı yüksek oluyormuş. Benim eşimde 1-6 dengeli translokasyon var moZaik ne oluyor bilmiyorum 1. Tedavimde 34 yumurta toplandı 19 tane si 5. Güne gittii. Ama 3. Gün alıyor hücre benim doktorum translokasyon daha net anlaşılıyor dedi 3. Gün den alındı sadece 2 tanesi translokasyonsuzmuş. Bunlara ngs yapıldı 48 kromozomlu çıkınca transfer olamadım. 2. Tedavimde cem demirel memorial denemek istedim asla tavsiye etmiyorum 3. Günde gelişim durdu dediler nasıl bi embriyologsa. 3. Tedavim için hazırlanıyorm ama benim eşimde tese ile alınıyor normal yolla hiç düşüğüm kimyasal gebelik vs olmadı. Yaş kaç sizin

Benim eşimde var cnm translasyon.
Mozaik embriyo çok uzun konum var ona bir ara bakarsın bazılarında böyle bir sorunu olmayanlara yüzde 50 orana kadar transfer ediliyor şimdi 30 haftalarda bir kızla tanıştım. Ordaki anomali genler plesanta da kalıp normal bebek olabiliyor tabi aminosentez şartmış.bu normal pgt veya chg de çıkmıyor.
Bizim de blastosist olmuyor embriyo lar kendiliğinden 5. aya kadar gelen gebelik olmasına rağmen birden gelişimleri duruyor.
Eşime sperm fish yapıldı sperm e translasyon çok yayılmış yüzde 80
Ben hocaya benim yaşımdan dolayı mı blastosist sorunu yaşıyoruz dedim .
Translasyon dedi . Eşimin ablasının da 12 sene çocuğu olmadı sonra oldu ama o tedavisini sorununu saklıyor görüşmüyorum.
İnş bizim de bebeğimiz olur cnm cidden benimde çok yabancı olduğum konulardı herşeyi öğreniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…