Canım o 3 sene önceydi olupta kaybetmek çok daha zor ben başka şeylerle avunuyorum. Ablası kötü karakter herkes iyi olmuyor bazı insanlar cidden çok kötü uzak duruyorum herşeyin kendine olmasını isteyen biri ben hamileyken burnumdan getirmişti sonra tedavi olacağımda birilerine aratıp sesimi kaydettirmiş bir de onunla uğraşıyorum kadın bana soruyor tüp bebek mi diye evet dedim. A çocuğu olmuyormuş diye dinlemişler . Oysaki ben o saklıyordu bizim böyle sorunumuz var pgt yaptır dedim oda biliyordu sanırım sonra oldu bebeği gizli saklı yaptı doğurunca bilgi verdi . O zaman da ilgi bekledi nazar değecek diye sakladı . Garip birileri çok ilginçler Allah öyle yapmasın cnm çok düşünme onun gibi psikopat olmaktan korusun Allah’ım çok üzülme olursa çok güzel olur olmazsa bu da bizim sınavımız şer gibi görünen belki hayır olacaktı belki engelli olacaktı bilemeyiz canım senin için de dua edeceğim Allah ım hayırlı evlatlar versin vermez ise bu gönül yangınımızı söndürsün rabbim inş
Eşim de dengeli resoptikal tip 2 ve 3 genler arasında bir kıza rastlamıştım şimdi Doğum yapmıştır artık girmiyor cnm Doğum yapanlara da hak veriyorum onlar da kötü anıları silip bebekleri ile ilgileniyor Allah ım nazardan saklasın.
Bu test ile mevcut durum saptanıyor bu düzenlemiyor bizim döllenmede sorun yoktu blastosist olmakta sorun yaşanıyor sanırım mevcutta da öyle tüp bebek olmadan kimyasallarım oldu baya tutunmadan beta hcg kanda biraz görülüyor sonra düşüyor.
Y delegasyonu yok bizde ama teste tam hatırlamıyorum bakmam lazım trizomi 21 gibi değerlerde de az artış vardı normal değerlerden bir embriyom translasyon yoktu ama başka genlerinde sorun vardı .