Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Marker kromozom var eşimde. chnb adlı kişide varmış eşinde. 10 milyonda bir görünen bi durum hamile kalmış sanırım benim umuda ihtiyacım var
Benim taşıyıcı olduğum hastalık başka ama size bir tavsiye vereceğim. Ankara genart-mikro gen de genetikci Profosor Doktor Volkan Baltacı ile görüşün. Kliniği arayip ısrarla volkan baltacı ile gorusmek istediğiniz soyleyin . Telefonda durumunuzu konusun. En iyi cevabı o verecektir .

Ben istanbul fulya genetikste 3 deneme yaptım ayrıntıları biliyorum. Deneyeceksiniz devamlı diyorlar sağlam embriyo yok trizomili çıktı hep. Sadece bu hastalığı olup çocuğu olmuş o sebeple onunla konuşmak istiyorum

Hem de doğal yol dan 2 tane sağlıklı çocukları var cnbn nin inşallah sizin de tüp bebeğe gerek kalmadan onun gibi olur

Ne???? İnanmıyorum mutluluktan ağlıcam. Hiç bir örnek yoktu internette. Baktım geçmişi okudum oğlundan bahsediyordu. Demek doğruymuş allah sizden razı olsun bana bu umudu verdiniz
Canım ben de translokasyon var bu sayfayı kitap gibi okudum resmen :) ilk bi oğlu var ondan sonra tüp bebek yapıyor gelişimi duruyor transfer olmuyor yumurta rezervi düşük olduğu halde tüp bebekten sonra hemen hamile kalıyor aminisentez yaptırmadan sağlıkla bir kızı oluyor sanırım tam emin değilim :) inşallah senin de öyle olur normal yoldan uğraşmadan Allah nasip etsin en kısa zamanda üzülme geç te olsa biz de elbet bir gün anne olacağız ben inanıyorum buna

Allahım inşallah hepimiz bu genetik hastalıklar sebebiyle anne olamıyoruz allahım bize de nasip etsin inşallah!! Eşimde hem translokasyon marker kromozom var ama marker kromozom olan kimse görmediğim için ( 3 milyonda 1 ) oldna bi durum olduğu için çok mutsuz ve umutsuzduk. Siz denediniz mi tüp bebek?

Bizim gibi olan çok insan var sen de tek değilsin herkesin bi sınavı var bizim ki evlat :) oda olacak inşallah hep dua ediyorum bizim gibi olanlara yardım diliyorum kolay değil herkes ten daha fazla uğraşıyoruz..evet canım denedik 1 tane sağlıklı bulundu oda tutmadı herşeyin hayırlısı benim de çocuğum yok ama inancım var yada hayallerim:)

Canim hiç olumsuz düşünme.Drun seni çok etkilemiş belli ama bu düşüncen sadece seni ve bebeğini strese sokuyor. Pgt güvenilirliği çok yüksek.Hiç olumsuz düşünme. Erkek çocuklarında belki öyle bir geçmişin var ama karnındaki bebişin taramalardan geçmiş. O yüzden için rahat olsun..

Ya bu grupta benim için çok önemli kişiler ve umut olacak örnekler var ama kimse cevap yazmıyor . Ngs ile hamile kalanlar umut olun yaa
Sorun ne canm anlamadım. Ben ngs ile hamile kaldım.Şuan iyi gidiyoruz çok şükür.Merak ettiğin şeyleri sor yazarım canm.

Marker kromozom var eşimde. chnb adlı kişide varmış eşinde. 10 milyonda bir görünen bi durum hamile kalmış sanırım benim umuda ihtiyacım var
Şuan tedavide misin canm?Ngs yöntemi uygulanacaksa korkma.Allah ta ol dedi mi zaten önünde bir engel duramaz.

Canm inancını hiç yitirme.Daha önceki denemelerimde yaşadığım duyguları bir anlatabilsem..Çok üzüldüm umudumu yitirdiğim zamanlar oldu ama pes etmedim.Yine de birgün pgt ile hamile kalabileceğime inanmıyordum. Şuan çok şükür hamileyim.Çoğu zaman ümitsizliğime rağmen ben hamile kalabildiysem burda Allah'in izniyle herkes hamile kalır. Allah herkese nasip etsin.İnşallah burda sadece hamileliğini yada yavrularının yaramazligini anlatmayan kalmasın. .:))

İnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizim gibi olanlara dua edin lütfen en kısa zamanda bizim de olsun hayaller de kalmasın :) sende sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına al inşallah

Amin inşallah canim..Yürekten diliyorum rabbim duysun sesimizi inşallah en yakın zamanda burdaki herkes hamileyim diye yazar ve hayırlı sağlıklı evlatlarıni kucağına alır inşallah..Allah kimsenin hayalini yarım birakmasin..Herzaman dualarimda olacaksınız.

Rabbim kucağına almayı. Nasıp etsin sorun Ne idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…