- 30 Kasım 2016
- 280
- 89
- 36
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #49.781
Trabslokasyon ve marker eşimde var canım. Bende değil, lodos vurgununda varmış marker kromozom ama yabıt verir diye bekliyorum görmedi heralde.. translokasyon u aştık ama markere aşamadık bakalım bu sefer ne olcakMarker sendromunu ilk defa duyuyorum canım bende de translokasyon var nisanda benden de 18 yumurta toplandı ama 5. güne hepsinin gelişimi durdu pgt olmadı her ay kadınların yumurtaları farklılık göstereblyomuş umarım bi daha ki denemelerimizde kaliteli ve sağlıklı embriyolarmz oluşur
kromozom analizinde çıkıyor sendrom ve translokayonKızlar merhaba bu translokasyon falan var yazmışsınız hangi testlerde çıkıyor bu? Birde turner sendromu yüzünden kalp atışı durması yüzünden bebeğini kaybeden var mı? Sonrasında neler yaptınız biz pgt yaptırmamıştık 6 embriyom daha var dondurulmuş onlarda çıkma olasılığı nedir acaba
Bizim onda sorun çıkmadı çok şükür ben acaba başka tahliller mi yapılıyor diye merak ettimK
kromozom analizinde çıkıyor sendrom ve translokayon
Eğer testinizde sorun çıkarsa yaptır pgt
Merhaba canm pgt de risk %7 falan değil. Bize %2 dediler.Çok şükür ngs yöntemiyle hamileyim.Doğum drum ngs sonuclarimiza bakarak ikiliye bile gerek duymadı.Gerisi Allah'a kalmış zaten.Allah kimsenin emeğini araya vermesin inşallah..Keşke benim doktorum da hiç riskten bahsetmeseydi bana bende bu kadar tedirgin olmazdım inanın sizi de tedirgin ettiysem kusura bakmayın ama ilk başladığımda %1 bile değil risk denildiğinden şimdi nerdeyse %7 lere 8 lere çıkardılar bu risk durumunu
Ve ben yeğenim hasta gözümüzün önünde dünyaları versek tedavisi yok bu yüzden daha da korkuyorum
Ama tevekkül etmekten başla çarem de yok
Rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz
Esterofem,crinojel ve imom omega vermişti bizim drumuz.Cok sagol.ilac falan kullaniliyomus hangi ilaclar kullaniliyo acaba...
Merhaba canm pgt de risk %7 falan değil. Bize %2 dediler.Çok şükür ngs yöntemiyle hamileyim.Doğum drum ngs sonuclarimiza bakarak ikiliye bile gerek duymadı.Gerisi Allah'a kalmış zaten.Allah kimsenin emeğini araya vermesin inşallah..
Merhaba arkadaşlar ben de burda tedavi gören hatta sonucunda negatif alanlarla aynı duyguları yaşadım. Hamile kalabileceği miyim acaba dedim hep..Arada umudumu yitirdim ama bazen de güzel hayallere daldım neden olmasın dedim.Çok yiprandim genel olarak.Şuan çok şükür ngs yöntemiyle hamileyim..Aslında şu noktaya geleceğime pek inanmıyordum ama suan tam o noktadayim çok şükür. Kimse moralini bozmasın zamanı gelince oluyor gerçekten. Allah herkese sağlıklı hamilelikler yaşatsın ve yavrularını hayırla sağlıkla kucağına versin benim de hamileligimi sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah..
Rica ederim canm..İstediğin zaman sor elimden geldiğince yardimci olurum..Pgt ile sagliksiz doğum yapanı ben de duymadım. İçin rahat olsun..Tedaviye başlarken bana da öyle dediler %1 bile değil sağlıklı çocuklarınız olacak dediler sonradan risk oranını gittikçe artırdılar kliniğin sahibi konuya el attığında doktorum da geri adım attı ve ben bu güne kadar pgt yaptırıp sağlıksız bebek dünyaya getiren hiç dıymadım Rabbim sağlıklı evlatlar versin bu yolda maddi manevi çaba harcayanlara kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canım
Yazdığın için çok teşekkür ederim böyle yazan anne adayları oldukça benim de içim rahatlıyor
Amin canım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah..Amin canım inşallah aminnnn Rabbimin takdir ettiği zaman şimdiymiş sağlıkla gebeliğin devam etsin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Rica ederim canm..İstediğin zaman sor elimden geldiğince yardimci olurum..Pgt ile sagliksiz doğum yapanı ben de duymadım. İçin rahat olsun..
Amin canım inşallah..Saol canım senin gibi bi kaç arkadaş daha böyle destek verdi sağlıksız doğma ihtimalinden başka bişey düşünemiyodum rahatladım artık düşünmüyorum inanıyorum ki bebeğim sağlıklı Rabbim nasip eder inşallah doğduğu günleri de hepimize inşallah yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin
Arkadaşım az sakin ol, çocuk hasta felan değil, hasta olsa ne olacak aldıracak mısın ? Hayatına devam et çocuğunu sağ salim alacaksın kucağına. İnanıyorum.Genetik rahatsızlık için pgt yaptırıp sağlıklı bebek sahibi olan var mı acaba ? 3. Denememde tutundu ama erkek bebekmiş benim genetik geçişim erkek bebeklerde hastalık oluyor % 95 sağlıklı ama %5 sağlıklı olmama ihtimali amniyosentez yapılana kadar içimi kemiriyor
Bilgi verebilecek var mı acaba ?
Arkadaşım az sakin ol, çocuk hasta felan değil, hasta olsa ne olacak aldıracak mısın ? Hayatına devam et çocuğunu sağ salim alacaksın kucağına. İnanıyorum.
2 düşük
Genetiğe gerek görmedi doktor
Ne yapacağım
Kafamda deli sorular
Çok yıpratıcı bi süreç çok haklısın
Bi kere daha dene canım bu sefer de allah korusun düşerse doktorunun bi kere daha diceni sanmıyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
eVET CANIM YÜZDE 2 ORANINDA 48 XYY VAR AYRICA. bİR DE marker denilen bir kromozom var.
Chnb merhaba bana yazalı bayağı olmuş bana yardımcı olur musun birşey sorsamİnşallh canım benim. İnşallah bu sefer güzel olur...