Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

yok simge kiz Allah korusun....bi haftadan beri hep bi bas agrisi var...normalmis galiba...ama dayanamasam doktora sorcam...

saol Daglarr 'Allah razi olsun`

bizimde %3 canım morfoloji allah böyle sınıyor bizide işte na yapalım... en azından sorun tek olsa belki daha kolay çözüm bulabilirdik ama sorun ikimizde de var... bende genetik onda da sperm işte... allah büyük o ol derse herşey olur

sımge aynı durumdayız senle bende bende bı sey yok zannederken genetık sorunu cıktı sımdı ne kadar genetık test varsa yapıcam sende yaptırdınmı hepsını nerde kaca ese sadece karyotıp oluyo deyılmı

kızlar slm
zümmin geçmiş olsun canım hamilelikle alakalıdır eminim canım o olağan şey yani dayanamazsan druna danış ağrı kesici kullanırsın

sizler nasılsınz kızlar ben regl olmayı bekliyorum sanırım diğer haftaya olurum sonra istanbula gideceğim nasipse bakalım hayat bize ne gösterecek

canım ben genetikste yaptırdım ama umut tüp bebek aracılığıyla... onlar kan aldılar oraya gönderdiler... 300 TL ye mal oldu... tek yaptırırsan 150 olur herhalde... preferik kanda kromozom testi diye geçiyor bizim yaptırdığımız... aslında ben kan pıhtılaşması için de yaptırmak istiyorum

65 kilo oldum ben de.. bu hamilelik ve düşükler bize bebek vermese de bol bol kilo veriyor hediye olarak.. 57 den 65'e iki hamilelik sebep oldu.. ben de şubata kadar tekrar 57 en azından 60 olmak istiyorum

yalnız olmadığıma sevindim valla... nerdeyse hepimiz aynı durumdayız... bende zaten hamilelik zamanında aldım bayağı... ama tek sonuç pozitif olsunda daha sonra bol vaktimiz olur diyet yapmaya... ben şimdi yediklerime dikkat ediyorum... sporda yapıyorum 1 kilo bile versek kardır kızlar... ekmek-şeker-tuz yok... olmuyorsada en aza indirgeyin... ben öyle yapıyorum...

günaydın kızlarrrr

bende bir iştah açıklığı varki aslında benim kilom aşırı değil yani sadece 1kilo versim bile yeter iştahımın sebebbide ballı karışım sanırm yemesemmi acaba drum iştahını açar demişti
gerçi kocam çok memnun kilo almamdan aman boşver inşş hamile kal doğumdan sonra verirsin diyo bakalım tek hamile kalayım kiloyu sorun etmicem

canım aman allah korusun benim iştahım zaten açık... bal karışımı da açarsa ne yaparım o zaman... ben onu regli olunca yemeye başlıcam... sen erkenmi başladın

selam arkadaşlar bugün regli oldum... pazartesi ilk iğnemi olucam inşallah... cuma da ilk kontrol yapılacak... inşallah hayırlı olur sonuç

simgecim hadi hayırlısı olsun rabbim emeklerini emeklerimizi boşa çıkartmaz inşş bu arada ballı karışımdan yiyomusun birde seninki kısa protokolmuydu unuttumda

simge...Allah emeklerini bos cikarmasin...eyetkiner.(bebisi kucaginda) ..zümmin sirayla hamisler ciksin....pgt hamisleri....insallah

amin inşallah... hepimiz için güzel sonuçlar olur... ben ballı karışımı yemiyorum canım... pazartesi başlarım onada... benimki kısa protokol evet... gonal-f ile beraber cetrofide diye bir iğne daha var... onu sonra anlatıcam dedi hemşire... siz biliyormusunuz ne zaman kullanıldığını kaydirigubbakcemile5

güzel haberlerini bekliyoruz simgecim.umarım sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla bebişine kavuşursun.

kizlar bide ben her igneden önce hep hurma yemisitim...bence hurma Allahin verdigi en güzel meyvelerden biridir...ve cok saglikli oldugu biliniyor...bidahaki denememde...bidaha öyle yapcam...bilgi icin söylim dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…