Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar nerdesiniz kimsecikler yok... ben ilk iğnemi dün oldum... ballı çörek otu karışımına da başladım...

günaydın herkese.simge tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlansın inşaallah.kısa protokol seninki herhalde.negüzel hemen bitecek.güzel güzel haberler ver burdan inşaallah.

günaydın canım... hayırlı olur inşallah hepimizin... sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun bu ay olacakmı

günaydın kızlarrr

simgecim hadi hayırlısı olsun başlamışsın iğnelere güzel haberlerini de alırız inşş

benimki ünümüzdeki aya kaldı canım.en son ben alacam sonucu galiba.sen nezaman gideceksin kontrole.iğnelere başlamadan yumurta saymışlarmıydı?kaç yumiş olacak acaba?heyecanla ve sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz.Allah yar ve yardımcın olsun sevgiler...
kızlar başka başlayan yokmu???

canım cuma günü gidicem kontrole... geçen sefer 15 yumurta toplanmıştı... nasıl sayılıyor anlamadım canım öyle birşey olmadı... inşallah canım bende heyecanlıyım aslında ama yenmeye çalışıyorum... hepiniz saolun... sizlerde başlarsanız daha iyi olacak

kontrole gittiğinde ultrasonla yumurtların hem çapına hem sayısına bakıyorlar.ona göre doz ayarlaması yapıyorlar.cuma günü sayısını sorarsan söylerler tanminim.

evet o zaman söylüyorlar ona görede doz ayarlaması yapıyorlar... inşallah fazla ve kaliteli olur birde o dert var... biz 2 türlü tüp bebek stresi yaşıyoruz yaaa

günaydın arkadaşlar... sabah kan pıhtılaşması ve daha birçok şeyi öğrenmek için kan verdim... aslında biraz geç oldu ama olsun en azından içim rahat edecek... sonuç 1-2 ayda çıkıyormuş... o biraz sorun olacak... ama benim korkum bizde bu şanssızlık varken inşallah kötü bir sonuç çıkmaz... dışarıda yapılması bayağı pahalı oluyormuş bende devlet hastanesinde verdim... eğer yaptırmadıysanız bir an önce sizde yaptırın

günaydın kızlarrrr nasılsınız

bugün bende adet oldum akşama nasipse istanbul yolcusuyum kontrole gideceğim inşş herşey yolunda gider

simgecim evt canım ya geç kaldın onu yaptırmaya olsun bakalım inşş temiz çıkar ben yaptırdım ve bende çıktı kan pıhtılaşması ama sen sonucu baya bekliyosun ben okadar beklememiştim bende fakültede yaptırdım en fazla iki hafta bekledim sanırm

zümmin canım benim allah razı olsun inşş hayırlısı olur bakalım fertijinin kapısından tekrar geçeçem nasipse neler gösterecek zaman bize rabbim hayırlısıysa versin bizlere dua et canım hamişsin ya kabul olur duaların

hituci canım seninki neden gelecek aya kaldı olsun bundada bir hayır vardır

canım tayinimiz çıktı.bu ay tüp yapıp sonra taşıncaktık ama planlar değişti.haftaya ev taşıyoruz Allah nasip ederse.sonraki ay da tüp yapcaz inş.umarım sizinkiler güzel sonuçlanırda bende iyi bi moralle, daha çok umutla başlarım tedavime.

insallah canim insallah merak etme....Rabbim bidefa olsun hamile oldugunu nasip etti ya...bu da olur merak...etme....eger sende tutarsa....2-3 sene bidaha orda denemek istiyorum...bu bebis hayirli saglikli dogduktan sonra....

günaydın kızlarrrr nasılsınız

bugün bende adet oldum akşama nasipse istanbul yolcusuyum kontrole gideceğim inşş herşey yolunda gider

simgecim evt canım ya geç kaldın onu yaptırmaya olsun bakalım inşş temiz çıkar ben yaptırdım ve bende çıktı kan pıhtılaşması ama sen sonucu baya bekliyosun ben okadar beklememiştim bende fakültede yaptırdım en fazla iki hafta bekledim sanırm

hadi bakalım hayırlısı canım beraber başlıcaz desene tedaviye... inşallah allah hepimize yardım etsin ve nasip olsun annelik... anlamadım canım bende böyle uzun sürmesini nedeni kan pıhtılaşmasının haricinde daha birçok testte yapılacak o yüzden herhalde... CADIARZU

hadi bakalım hayırlısı canım beraber başlıcaz desene tedaviye... inşallah allah hepimize yardım etsin ve nasip olsun annelik... anlamadım canım bende böyle uzun sürmesini nedeni kan pıhtılaşmasının haricinde daha birçok testte yapılacak o yüzden herhalde... CADIARZU

simgecim yok tatlım benimki kontorl daha bakacak benimki uzun protokol benim sonuç bayramı bulur sanırm ama inşş rabbim nasip eder arkadaşım
doğru belki diğer testler daha uzun sürüyodur

anladım canım hayırlısı olsun... desenize ilk benim tedaviye başlayan... inşallah hepimizin pozitif olur yaa... dularınızı eksik etmeyin...

X