Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inci tanesi bende test yaptırmıştım demir eksikliği çıktı... hem demir eksikliği hemde folikasit içeren bi ilaç yazdı doktor onu içiyorum... kansızlık varsa halsizlik yapar o sana...biran önce tam kan sayımını yaptır canım bence...

laveque gelirsen ses ver canım.

Merhaba guzelim,

Buradayim...
Bugun aradik labaratuvari ve 4 yumurtadan 3 tanesinolgunmus ve dollenmis. Yarin kontrol etmeyeceklermis. Pazar gunu kontrol edeceklermis. 3. Gun oluyor. O gun bakalim belli olacak.
Alinamayan yumurtalarimla ilgili sorularim bitmiyor. Simdi de hituci ile uzun uzun konustuk telde. O da duymamis boyle birsey. Bana denk geldi sanirim . Sebebini bilmiyoruz ama ... Ogrenemeyecegiz de sanirim.
Simdi beklemedeyim. Allah en dogruyu en guzeli bilir bizim icin diyebonun ellerine biraktim. Biraz heyecan var ama bu saatten sonra yapabilecek bir seyim yok. Belki bir mucize beni bulur ve bu kadar az yumurtadan bir bebek dunyaya getirebilirim. Allahim yazdiysa engel yoktur. Dun moralim bozuldu tabi , cunku olmayan bir sey bana denk geldi ve yine sebebini bilmiyoruz.

Selam canim
Insallah o yumurtalarin en kaliteli ve saglikli embriyolar olur su cuma vaktinde Yuce yaradanim maddi ve manevi emek veren herkesin yuzunu guldursun aminnn
Bende sasirdim kalan yumurtalar neden toplanamadi bundada vardir bir hayir insallah bisey soracam canim catlatma ignesinin tarine baktinizmi?
pierekniylmiydi birde yumurtalarini kim topladi Aynur hanimmi?
Allahim ins gonlunuze gore versin Rabbim herdaim yaninizda bulunsun bool bool dua edelim ins hep beraber canim benim yuregim seninle atiyor öptüm sevgiler

Merhaba canim,

Iyi dileklerin icin tesekkur ederim . Son kullanma tarihine bakmadim canim sanirim .
Aynur hanim yapmadi canim funda hanim yapti.
Ben cok sevdim funda hanimi, iyi bir dr.
Ben de vardir bir hayir diyorum, her olusun bir sebebi vardir ama benim basima geliyor boyle ihtimali dusuk seyler.
Canimiz sikildi tabii ki ama su anda ne fayda.

canım sakın canını sıkma işşallah 3 yumurtan çok güçlü olurlar sana sıkı sıkı tutunurlar.msne gelmion hiç sen girersin die açıp bakıom hep:)sorcak çok sorum var sana:)

canım sakın canını sıkma işşallah 3 yumurtan çok güçlü olurlar sana sıkı sıkı tutunurlar.msne gelmion hiç sen girersin die açıp bakıom hep:)sorcak çok sorum var sana:)

Canim merhaba ,

Insallah guzelim. Bir terslikdir yasadim , uzuldum , yazik oldu bu kadar emege. Gerci belli olmaz tabi ama sansimi cok azaltti . Zaten yoktu cok fazla.

Canim ofise gitmedim cunku.
Istersen cep telefonumu vereyim ara beni.
Aramak istersen soyle, sana ozelden mesaj atayim. Aramak istersen.

Kan sayımı yaptırmıştım canım, geçen hafta ilk görüşmede teslim ettim doktora. Bir şey demedi. Pazartesi gideceğiz bakalım ne diyecek.

Inşaallah o üçü sağlıklı çıkacak ve gelişecek canım benim. Allah yardımcın olsun. Dualarım devam ediyor, kendini bırakma ne olur. Her şey bizler için.

Son düzenleme:
Inşaallah o üçü sağlıklı çıkacak ve gelişecek canım benim. Allah yardımcın olsun. Dualarım devam ediyor, kendini bırakma ne olur. Her şey bizler için.

Merhaba canim,

Hayirlisiyla insallah dedigin gibi olur. Tabi bu cok cok dusuk bir yuzde ama belki olur, belli mi olur?
Birakmiyorum guzelim, uzuldum tabi ama birakmadim.
Cok yumurtaya en ihtiyacim olan donemde basima gelene bak?
Kader degil de nedir bu?

canım benim 13 yumurta toplandı, 7 tanesi teste gitti. sağlıklı çıkmadı, ne olur sayıya takılma. dua et rabbim nasip etsin..
bu şanssızlıkların sonunda gelcek inş mucizen, dualarımızdasın..
3 tanesi de sağlıklı olur inş.

Allah istedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok canım. Bizlerin görmediği bir hayır vardır bunda. Ben güzel haberler alacağımıza tüm kalbimle inanıyorum...

Mattikacim canim ,

8 yumurtam varken takilmamistim Ama bu basima gelen buyuk sanssizlik.
Haklisin allahim yazdiysa olur mutlaka. Sanssizliklar bastan beri ordan burdan cikti karsima.
Insallah canim cok tesekkur ederim desteginiz icin . Iyi ki varsiniz.
Allah istedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok canım. Bizlerin görmediği bir hayır vardır bunda. Ben güzel haberler alacağımıza tüm kalbimle inanıyorum...

incicim guzelim, ben de oyle dedim esime bugun. Bu tersligin arkasinda da bizim goremedigimiz sadece yukaridakinin bildigi bir sey vardir .ben de inanmak istiyorum hic bir sey hissetmemeyi ve dusunmemeyi tercih ediyorum.

Yarin aksam veya pazar sabahi yumurtalarin polar body incelemelerinden sonuc cikarmis. 3 embryo oldugunicin 5. Gune gitmiyorlar haliyle. 3. Gun de micro array yapmamaya karar verdik embryolarda mozaiklik riskinin olmasindan oturu. Sorun bende oldugunicin simdi yumurtalarin polar 1 ve polar 2 sinin pgdsi yapiliyor.

Son düzenleme:

walla ayıp olmazsa ararım:)sormak istediğim çok şey war...ama sakıncası yoksa tabi...

Canım benim. Evde internet bozuldu çalışmıyor. İnternet kafeye geldim şimdi. Bakayım dedim. Dualarım seninle. Haber var mı? İyi olacak her şey ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…