- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #4.241
Nur Hanım bana düşündüğünüz son bir ayda bu testleri yaptırın diye koca bir liste vermişlerdi.
Eşimden: HBs Ag, Anti HIV I+II,Anti-HCV de istemişler
Benden de tam kan sayımı, prolaktin, Tsh(sabah 9.30'dan önce yazıyor), Hbs Ag, Anti-Hbs, Anti-HCV,Anti HIV I+II,rUBELLA ıGg yazıyor.
canım allahın izniyle bi sıkıntı yoktur ama bu tedavinden daha önemli bence.Biz de üzüldük canım. Evet götürmek lazım ama buradaadam gibi ürolog var mı bilmiyorum.
Evet öyle söylemişlerdi. Adetliyken nasıl bakılır :26:
Evet bu listeden bize de verdi, yaptırdık. Bize en kısa zamanda yaptırın gelin dedi. Kafam allak bullak oldu. Bir an önce pazartesi olsun. Guatrla, tiroidle ilgili bir problem varsa nasıl bir yol izleniyor biliyor musun canım?
canım allahın izniyle bi sıkıntı yoktur ama bu tedavinden daha önemli bence.
geç kalınmış inmemiş testis sorunu direk kısırlık sebebi. sorunu yaşayan tanıdığımız biri vardı. ondan diyorum
ama oğlum fln olmadığından belki de normaldir o anlattığın kaybolması fln
bakıyolar canım çok önemsemiyo dr.lar. ilk yoğunluğu geçiyo zaten genelde gittiğinde
Aklıma şu takıldı. Adetle birlikte her gün gidip vajinal bakacak dediniz doğru anladım değil mi? Kanamalı çok sıkıntılı olmaz mı bu durum?
Ekin sana mesaj attim ozelden , aldin mi?
Kizlar geldim ben ama haberler guzel degil ,
Ne oldu nasil oldu bilmiyorum ama toplana toplana 4 adet yumurta toplandi.
Ultrasonda 8-9 gorunen seyden ancak 4 cikmis. Cok ugrasmislar ama ayrilmamis yumurtalar folikulden.
Iki alternatif soylediler. 1. Si lucrin tedavisi bana yaramamis olabilirmis, 2. Si de belki yaptigim catlama ignesini eczane uygun kosullarda saklamamis olabilirmis. Zaten sayi azdi, simdi hic bir sey kalmadi anlayacaginiz. Umudum zaten yoktu, simdi hic kalmadi anlayacaginiz. Ilk defa basima boyle bir sey geliyor. Daha onceki seferlerde ultrasonda gorunenden hep 1-2 fazla cikardi bu sefer yari yariya az cikti.
Hayal kirikligina ugardim cok sasirdim. Hatta ilk hemsire bana 4 yumurtaniz toplandi dediginde hastalar karistiriyor zannettim . Ama degilmis.
chnb görümcenin sonucu negatif olmuş üzüldüm hayırlısı tabi.. ben belki bir mucize olur diye bekliyordum...
Ultrasonda 8-9 gorunen seyden ancak 4 cikmis. Cok ugrasmislar ama ayrilmamis yumurtalar folikulden.
Iki alternatif soylediler. 1. Si lucrin tedavisi bana yaramamis olabilirmis, 2. Si de belki yaptigim catlama ignesini eczane uygun kosullarda saklamamis olabilirmis. Zaten sayi azdi, simdi hic bir sey kalmadi anlayacaginiz. Umudum zaten yoktu, simdi hic kalmadi anlayacaginiz. Ilk defa basima boyle bir sey geliyor. Daha onceki seferlerde ultrasonda gorunenden hep 1-2 fazla cikardi bu sefer yari yariya az cikti.
Hayal kirikligina ugardim cok sasirdim. Hatta ilk hemsire bana 4 yumurtaniz toplandi dediginde hastalar karistiriyor zannettim . Ama degilmis.
Selam Arkadaslar
gelincik nasilsin canim tedavine ne zaman basliyorsun?Allahim yardimcin olsun sana bir sey soracaktim canim sanirim sizin dondurulmus spermler vardi.Acaba bu dondurulmus spermleri kac yil bekletiyorlar bilgin varmi?Siz tekrar migro tesemi yapilacak bizimde iki tup dondurulmus spermler var.
Gecen merkezle konustum ama sormayi unuttun ögrenmek istedigim don spermler kac sene sakliyorlar.Benimde durumum gene adet olamadim gecen ayin 13 olmustu leke leke sali doktoruma gittim sag tarafimda 19mm yumosum vardi catlatma ignesi yapalim dedi sperm sorunumuz oldugu icin yapilmadi sali gunu kan verdim fsh prolk amh estradiol vs bakilacak birde bende guatr var dr sanirim guatrdan duzensiz dedi adetlerimi hergun hap iciyorum ama onun icinde ayri gidecem doktora guatr oldugunu dogumdan sonra ögendim yumurta kadar vardi dr sen bununla nasil hamile kaldin dedi icte dista degil yeterki Mevlam dilesin yeterli ol desin hic bir sey engel degil tedavideki Arkadaslarimizada Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins Aminnnn
Selam lavegue
Seni takip ediyorum memorial topigindede yazismistik sakin moralini bozma canim ALLAHIM OKADAR BUYUKKI HIC BILEMEYIZ neler olacagini ins yumurtalarin hepside saglikli cikar bende tek bir yumurtayla hamile kaldim 3 yumurtam vardi sirf birtanesi döllendi ne kadar cook aglamistim bir tane diye olmassa bizim cocugumuz olmazdi ben yurt disindayim buradaki doktorlar artik bitti deyip kesip attilar bu dosyayi kapatiyoruz dediler.Evet onlar kapatmisti ama ben kapatmiycam dedim memepozdasiniz dediler yumurta olsada iki tane olur oda kalitesis dediler tutunma olmaz bosu bosuna masraf etmeyin olur deyip paraniz gider dediler.
O an cook hiddetlendim yzume karsi tasa soyler gibiydi icim dolmustu bende turkiyeye gidecegimi orada deneyecegimi ve hamile kalip gelecegimi soyledigimde ager hamile kalirsan bizimde haberimiz olsun dedi gulerekten cook yipranmistim canim hemen merkez arastirdim ve bizi kabul bile etmediler yum yok sperm yok deyip ve bize memorial kapilarini acti ve orada 3. tedavimde oldu toplamda 8 kez migro denedim ve 8. saymiyorum bile anlattigim merkezde bir tane yumurta olmus ve dollenmemisti bile tam 7. migroda ve 20 sene sonra Rabbimin izniyle tek bir yumurtayla oldu yavrum.
Önce Rabbime sonrada hekimlere guvenecez ve sende moralin yuksek olcak olumlu dusuneceksin inanmak basarinin yarisidir canim kardesm Allahim gonlune gore versin Mevlam her daim yardimcin olsun hakkini helal et canim gonlunu icittimse su an inan cook kotuyum cook duyguluyum 20 sene savas vrdim daha 20 yasindaydim hic cocugunuz olmaz demislerdi esimde sperm yoktu azoydu o zamanlar bu kadar onde degildi tedaviler hep umutlu oldum ve Allahin izniyle olacak dedim Ailem bile bana yeter artik olmuyorsa olmuyor kendini yiprattin dediler korkuyordum gene tedaviye baslayacagim demeye esimle sirt sirta verdik o bile artik yeter yipraniyorsun diyordi biliyordumki bana uzuldugunden kiyamiyordu sizlerin olur Allahimin izniyle ve olacakta insallah sabir ve azimle basaracaksiniz simdide yavruma kardes istiyorum Rabbim nasip ederse ins olur Oncelikle Allahim once olmayanlara nasip etsin (zaten umudum yoktu simdi hic umudum kalmadi)deyince yazmak isdedim Yuce yaradanim benim umudum gibi umut nasip etsin sana kocaman öpüyorum canim Rabbim yar ve yardimcin olsun sevgiler
Mrb nilcim seni gördüğüme sevindim canım ocak 13 için semra hanımdan randevu aldık, bi aksilik olmazsa inşallah başlayacağız eşim 2008 de m.tese olmuştu o zaman artan spermleri dondurdular 4 tüptü. 2 sini kullandık. ama belki tekrar tese olabilir taze sperm olsun diye onu görüşeceğiz ona göre karar verilecek.kaç yıl olduğunu bilmiyorum canım bizimkine 4 yıl oldu.geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirsin ve tedaviye başlarsın...Rabbim ol dedikten sonra tıp ne yapabilir ki doktorların senin çocuğun olmaz dedikleri nice insanlar var çocuğu olan...Mevlam hepimiz için hayırlısını versin kimsenin kucağını boş bırakmasın...
ne güzel yazmışsın laveque bu yazını okuduğunda eminim kendini daha iyi hissedecek.Allah yavrunu anne babasına bağışlasın ve en kısa zamanda ona kardeş göndersin inşaallah.
canım üzüldüm. ama biliyosun bizim durumumuzda sayı çok önemli değil. sağlıklı çıksın da.
7 tane teste gitti de ne oldu. burda 1 tane sağlıklıyla bebeğine kavuşanları okuduk. inş sonu güzel olcak hayırlısıyla..
Selam lavegue
Seni takip ediyorum memorial topigindede yazismistik sakin moralini bozma canim ALLAHIM OKADAR BUYUKKI HIC BILEMEYIZ neler olacagini ins yumurtalarin hepside saglikli cikar bende tek bir yumurtayla hamile kaldim 3 yumurtam vardi sirf birtanesi döllendi ne kadar cook aglamistim bir tane diye olmassa bizim cocugumuz olmazdi ben yurt disindayim buradaki doktorlar artik bitti deyip kesip attilar bu dosyayi kapatiyoruz dediler.Evet onlar kapatmisti ama ben kapatmiycam dedim memepozdasiniz dediler yumurta olsada iki tane olur oda kalitesis dediler tutunma olmaz bosu bosuna masraf etmeyin olur deyip paraniz gider dediler.
O an cook hiddetlendim yzume karsi tasa soyler gibiydi icim dolmustu bende turkiyeye gidecegimi orada deneyecegimi ve hamile kalip gelecegimi soyledigimde ager hamile kalirsan bizimde haberimiz olsun dedi gulerekten cook yipranmistim canim hemen merkez arastirdim ve bizi kabul bile etmediler yum yok sperm yok deyip ve bize memorial kapilarini acti ve orada 3. tedavimde oldu toplamda 8 kez migro denedim ve 8. saymiyorum bile anlattigim merkezde bir tane yumurta olmus ve dollenmemisti bile tam 7. migroda ve 20 sene sonra Rabbimin izniyle tek bir yumurtayla oldu yavrum.
Önce Rabbime sonrada hekimlere guvenecez ve sende moralin yuksek olcak olumlu dusuneceksin inanmak basarinin yarisidir canim kardesm Allahim gonlune gore versin Mevlam her daim yardimcin olsun hakkini helal et canim gonlunu icittimse su an inan cook kotuyum cook duyguluyum 20 sene savas vrdim daha 20 yasindaydim hic cocugunuz olmaz demislerdi esimde sperm yoktu azoydu o zamanlar bu kadar onde degildi tedaviler hep umutlu oldum ve Allahin izniyle olacak dedim Ailem bile bana yeter artik olmuyorsa olmuyor kendini yiprattin dediler korkuyordum gene tedaviye baslayacagim demeye esimle sirt sirta verdik o bile artik yeter yipraniyorsun diyordi biliyordumki bana uzuldugunden kiyamiyordu sizlerin olur Allahimin izniyle ve olacakta insallah sabir ve azimle basaracaksiniz simdide yavruma kardes istiyorum Rabbim nasip ederse ins olur Oncelikle Allahim once olmayanlara nasip etsin (zaten umudum yoktu simdi hic umudum kalmadi)deyince yazmak isdedim Yuce yaradanim benim umudum gibi umut nasip etsin sana kocaman öpüyorum canim Rabbim yar ve yardimcin olsun sevgiler