Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Nilcim hatirladim seni canim . Yazdiklarin icin tesekkur ederim canim .
Elbe herseyin hayirlisi ve her seyin bir vakti zamani var. Bunu biliyorum. Ama bugun bi cikan yumura sayisi beni de simi de soke etti. Cok istisna bir sey geldi basimiza. Ya tam da en fazla embryo elde etmemiz gereken zamanda basimiza boyle bir terslik geldi. Kamera sakasi gibi gercekten. Fazlaembryo elde edecektik ki olgunlari secilip pgd yapilacakti. Bunun icin savas verdik. Cika cika 4 cikti. Hem de 8-9 gorunurken. Ne diyeyim bilemedim ben , sasirdim cok.
Allah olmasini isterse olur, istemezse her sekilde bir engel cikartir karsimiza. Bu da sanki bir engel gibi geliyor bana ama yuce yaradan biliyor yine herseyi.

Ne kadar güzel ifade etmişsin. Allah yavrunu sana bağışlasın, bir evlat daha nasip etsin inşaallah... Benim dahi içim ferahladı :) laveque bak canım hiçbir zaman ümidimizi yitirmeyeceğiz. Allah

Yitirmeyecegiz guzelim yitirmeyecegiz... Bende zaten bir duygusuzluk hakim ki sormayin gitsun. Sanki ruhuma uyusturucu yaptilar. Ya bu kadar mi ters gider bir tedavi? Allah beterinden korusun . Bu kadar terslikle son bulsun insallah. O yuzden saldim ipin ucunu.

Canım benim bugünümüze şükür. Lütfen umudunu kaybetme lütfen. Dualarımıza devam edeceğiz. İzmir'e dönüyor musunuz bugün? Ne zaman haber gelecek hastaneden?

Canım benim bugünümüze şükür. Lütfen umudunu kaybetme lütfen. Dualarımıza devam edeceğiz. İzmir'e dönüyor musunuz bugün? Ne zaman haber gelecek hastaneden?

Canim donuyoruz. Ucagim saat 5 de simdi havaalanindayiz .
Yarin arayip ogrenecekmisiz tatlim kac olgun var ne dollendi mi diye.
Umudum zaten pek yoktu benim simdi cok az kaldi. Belli olmaz tabi bu isler ama ters gidiyor hersey.

Umudum zaten pek yoktu benim simdi cok az kaldi. Belli olmaz tabi bu isler ama ters gidiyor hersey.

Hayırlı yolculuklar canım. Bu gece daha çok dua edeceğim. Lütfen sen de et bol bol. Hepimiz edelim...

Sağol Allah razı olsun senden gönlü güzel arkadaşım çok destek oluyorsun bana.. eşim teseden sonra hiç spermiogram yaptırmadı.. benimde hep kafama takılıyor du bugün görüştüm eşimle tedaviden önce yaptıracağız inşallah bi gelişme vardır... şimdi bal-çörek otu-tarçın karışımı yapmıştım ondan yiyor hergün de havuç tüketiyor ama suyunu hiç içirmedim dediklerini yapacam zaten elimden geldiğince okuyorum. canım ben sana okuyamadığım zaman özel mesaj atarım inşallah...Allah senden razı olsun umut'unu sana bağışlasın...

Canım ne kadar üzülme desek de boş. Tabi Allah ol derse olur. Yazını okuyunca pgt 06 aklıma geldi. Mucizesi oldu biliyorsun. İnşallah 4 ü de döllenir. Bak görümcemin 3 yumurta çıktı üçü de döllendi. İnşallah böyle olur. Ben de üzülürdüm ne kadar üzülme desek de boş...

chnb görümcenin sonucu negatif olmuş üzüldüm hayırlısı tabi.. ben belki bir mucize olur diye bekliyordum...

Biz de bekledik ama olmadı malesef...

Nil sanki Cem Demirel topiğinde yazmıştın bana yanlış mı hatırlıyorum. Gerçekten mucize. Benim de oğlum var 7 yaşında ben de 2.için uğraşıyorum. İnşallah ikimiz de yeniden bu mutluluğu tadarız yeniden...

İnşallah güzel olsun her şey canım. İnşallah son tersliktir...

Hayırlı yolculuklar canım. Bu gece daha çok dua edeceğim. Lütfen sen de et bol bol. Hepimiz edelim...

Dualarımız seninle canım... Leavequeciğim...

İnci aldın mı folik asiti?

Biz de sabah tahlilleri yaptırdık. Eşim sperm tahlili yaptırdı. Sonuç iyi çıkmadı pek. Drdoğal gebelik zor dedi zaten. Ben de 4 kez çok kolay hamile kaldım dedim. O da eşimin yaşının da artık etkisi olduğunu söyledi...

hareketsizlik 63.3

yerinde hareketlilik 11.4

yavaş ileri hareketli 22.6

hızlı ileri hareketli 2.7

Morfoloji yapılmamış gerekli miydi?

Folbiol aldım canım, ilkini içtim az önce :) Plus üretilmiyormuş artık. Test için arkadaşlar açıklama yaparlar, ben pek anlamıyorum. Biz de pazartesi yaptıracağız nasip olursa.

Hituci nasılsın canım? Fındıklar pek izin vermiyor sana sanırım :) Canım sana da sorayım, hamilelikten önce ne kadar süre folik asit kullandım? Fena taktım kafama.

Kızlar bende sürekli bir halsizlik, sürekli bir uyku isteği var. Kolumu bile kıpırdatmak istemiyorum. Evimin işini bile doğru dürüst yapamıyorum. Kendimi deseniz salmış durumdayım. Demir eksikliği, kansızlıktan olabileceğini söylüyorlar. Kendimi bildim bileli kansızlık vardır zaten bende. Acaba tedavi öncesi doktor bunun için ilaç kullanmamı ister mi?

Hituci nasılsın canım? Fındıklar pek izin vermiyor sana sanırım :) Canım sana da sorayım, hamilelikten önce ne kadar süre folik asit kullandım? Fena taktım kafama.
canım ben hamilelikten önce kullanmadım.hamile kaldıktan sonra başladım.kullanmak iyidir ama çok da kafana takma.doğal yoldan da folik asit vücuda giriyordur.ekmekte buğdayda var bildiğim kadarıyla.
chnb testin çok kötü değil ama bundan sonra doğal yolla istediğin zaman hamile kalamazsın gibi görünüyo(Allah bilirde).biraz zaman alabilir.
ileri hızlı hareketlilerin sayısı önemli gebe kalmada.ama şu da var bir tane yetiyo gebe kalmak için Allah bilir belki de istediğin ay yine hamile kalabilirsin.
başka ne testi yaptırdın onlar nasıl çıktı?

Sağol canım.
Bu akşam kimseler yok...

Canım şimdiden onun için de ilaç kullan bence...

Canım benim ben kendimden hiçbir şey anlamıyorum. 4 kez doğal hamile kaldım.2 tanesiilk korunmasız 1 kez 2. ayda bir kez de 3. ayda. Niye böyle çıktı bilmiyorum. 2 oğlum oldu hızı azmış ya ondan mı oğlum oldu acaba kızlar hızlı sperm olurmuş az yaşarmış, erkekler yavaş ama uzun süre...

Tekrardan selam
Profiline baktim samsundami yasiyorsun yoksa atanmanmi hemseriyiz canim tefafuk iyi geceler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…